Σάββατο, 10 Οκτωβρίου 2015

Τμήμα τοξοβολίας του Ναυτικού ομίλου Καρύστου. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΜΕΤΑΛΛΙΑ - ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΡΕΚΟΡ!


ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΡΥΣΤΟ

Το Σαββατοκύριακο 3 & 4 Οκτωβρίου 2015 διεξήχθη αγώνας τοξοβολίας εθνικού πρωταθλήματος, στο κλειστό γυμναστήριο Π.Μώρος.
 Μας τίμησαν με την παρουσία τους αθλητές, προπονητές και συνοδοί από όλοι την Ελλάδα.  Συμμετείχαν 18 σωματεία με 87 αθλητές-τριες. Ο αγώνας αυτός πραγματοποιήθηκε χάρη στην εθελοντική προσφορά πολλών ανθρώπων που δούλεψαν γι΄αυτή την πετυχημένη διοργάνωση.

Ευχαριστούμε τους κριτές Γυφτονικολό Κωνσταντίνο και Βρέζα Σιμόνη, την Γραμματεία του αγώνα Τσούμα Σοφία και Ευαγγελία Βερούχη, την εκπρόσωπο της ΕΟΤ Ρόκου Μαρία, για την διαρκή προσφορά του τον Βαγγέλη Σφυρίδη, το ξενοδοχείο Ζευς για την προσφορά του και το Super market Καλλιανιώτη για την προσφορά των νερών. 

Ο Ναυτικός Όμιλος Καρύστου έχει την πρόθεση να συνεχίσει αυτή την πετυχημένη διοργάνωση, εφόσον του το επιτρέπουν τα οικονομικά του.

Οι αθλητές μας που διακρίθηκαν είναι :

Ντάτσου Έλενα                      1η στο Ολυμπιακό τόξο γυναικών Α΄κατηγορίας
Κόλλιας Χρήστος                    1ος στο Ολυμπιακό τόξο Εφήβων Α΄κατηγορίας
Χρηστίδη Χριστίνα                 2η στο Ολυμπιακό τόξο Νεανίδων Α΄κατηγορίας
Αρτινός Νικόλας Περικλής     1ος στο Ολυμπιακό τόξο Ν.Ανδρών Β΄κατηγορίας
Σάρρας Αχιλλέας                     2ος στο Ολυμπιακό τόξο Παμπαίδων Β΄
Επίσης η Μοσχόβη Μαρία, η Σαράντη Αριάδνη, ο Σφυρίδης Γιώργος, ο Σφυρίδης Βαγγέλης, ο Σαρλάνης Δημήτρης, η Τραχάνη Κική και η Γερακίνη Φωτεινή βελτίωσαν την προηγούμενη επίδοση τους.

''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΜΕΤΑΛΛΙΑ!

Το τμήμα της τοξοβολίας του Ναυτικού Ομίλου Καρύστου ιδρύθηκε το 2005 και λειτουργεί μέχρι σήμερα. Οι αθλητές μας διαχρονικά έχουν ταξιδέψει σε διάφορες πόλεις και έχουν λάβει μέρος σε όλους σχεδόν τους αγώνες που διοργανώθηκαν από την Ομοσπονδία Τοξοβολίας, τόσο σε πανελλήνιο επίπεδο όσο και στην περιφέρεια της Στερεάς Ελλάδος. Ο Όμιλος μας διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία 6 φορές αγώνα τοξοβολίας διήμερης διάρκειας στην Κάρυστο, με συμμετοχές αθλητών από όλη την Ελλάδα. Οι διακρίσεις των αθλητών μας είναι πάρα πολλές, αλλά σας αναφέρουμε ενδεικτικά μόνο Πανελλήνιες νίκες από τα Πρωταθλήματα και τα Κύπελλα Ελλάδος.

2006
1η  Γιαμβριά Ευαγγελία → Κύπελλο Ελλάδος Κ.Χ κατηγορία Κορασίδων.

2007
1η με πανελλήνιο ρεκόρ Γιαμβριά Ευαγγελία → Κύπελλο Ελλάδος Κ.Χ. κατηγορία κορασίδων .                                                                                                                                 1ο ομαδικό στους ίδιους αγώνες με Γιαμβριά Ευαγγελία- Βενιζέλου Κατερίνα- Μίζα Ουρανία.                                                                                                                                       2η Γιαμβριά Ευαγγελία → Κύπελλο Ελλάδος Α.Χ. κατηγορία Νεανίδων.

2008
1η Γιαμβριά Ευαγγελία → Κύπελλο Ελλάδος Κ.Χ κατηγορία Κορασίδων.                                                        1ο ομαδικό στον ίδιο αγώνα με Γιαμβριά Ευαγγελία-Βενιζέλου Κατερίνα-Κόλλια Μαριάννα.                                                                                                                                                           3η Ντάτσου Έλενα → Κύπελλο Ελλάδος Α.Χ κατηγορία Γυναικών.

2009
1η Ντάτσου Έλενα → Κύπελλο Ελλάδος Κ.Χ κατηγορία Γυναικών.                                                    3η Μπαλτά Μαριαμίνα → Κύπελλο Ελλάδος Κ.Χ κατηγορία Νεανίδων.                                                  1ο ομαδικό στον ίδιο αγώνα με Γιαμβριά Ευαγ.-Βενιζέλου Κατερίνα-Μπαλτά Μαρ.                          1η Ντάτσου Έλενα → Κύπελλο Ελλάδος Α.Χ κατηγορία Γυναικών.                                                    2η Γιαμβριά Ευαγγελία → Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Α.Χ κατηγορία Νεανίδων.


2010
3η Ντάτσου Έλενα → Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ.Χ κατηγορία Γυναικών.                                                3η Γιαμβριά Ευαγγελία → Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ.Χ κατηγορία Νέων Γυναικών.                              3ο ομαδικό στον ίδιο αγώνα με Γιαμβριά Ευαγ-Μπερέτη Μαρία-Μπαλτά Μαρ.

2012
1ο ομαδικό → Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ.Χ κατηγορία Εφήβων με Κόλλια Χρήστο-Σφυρίδη Γιώργο-Σαραβάνο Γιάννη.

2013
3ος Κόλλιας Χρήστος → Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ.Χ κατηγορία Νέων Ανδρών.                                           1ο ομαδικό στον ίδιο αγώνα με Κόλλια Χρήστο-Σφυρίδη Γιώργο-Σαραβάνο Γιάννη.                     3η Ντάτσου Έλενα → Κύπελλο Ελλάδος Α.Χ κατηγορία Γυναικών.

2014
Λόγω της οικονομικής κατάστασης και επειδή οι αγώνες ήταν πολύ μακριά από την Κάρυστο, δεν είχαμε την δυνατότητα να πάμε στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδος.
2015
4η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού χώρου στο ομαδικό Εφήβων με Κόλλια Χρήστο- Σφυρίδη Γιώργο- Νικόλα Περικλή Αρτινό.                                                     4η θέση στον ίδιο αγώνα το mixed team με την Μοσχόβη Μαρία και Κόλλια Χρήστο. 4η Ντάτσου Έλενα→ Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Α.Χ κατηγορία Γυναικών.

2007 : Γιαμβριά Ευαγγελία, μέλος της εθνικής ομάδος και συμμετοχή σε αγώνες.
2008 & 2009 : Ντάτσου Έλενα, μέλος της εθνικής ομάδος και συμμετοχή σε αγώνες.

Πληροφορίες. Έλενα Ντάτσου για το τμήμα τοξοβολίας Ναυτικού Ομίλου Καρύστου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ορεινό καταφύγιο της Όχης. Ιστορικά στοιχεία.

  Το ορεινό καταφύγιο της Όχης Αρχική   /  ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ   /  Karystion Blog   /  Το ορεινό καταφύγιο της Όχης   Το ορεινό καταφύγι...