Παρασκευή, 9 Οκτωβρίου 2015

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ. ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ.

ΕΑΠΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
ζ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ
ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ:
Ελένη Σφακιανάκη, Επ. Καθηγήτρια Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών
ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ:
Δημήτρης Γιαννιάς, Καθηγητής Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών, Κοσμήτορας Σχολής Κοινωνικών Επιστημών
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ:
Τίτλος Προγράμματος Κατάρτισης
Διάρκεια
ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΛΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
10 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ
Η Διοίκηση Ολική Ποιότητας (ΔΟΠ) αποτελεί ένα σύγχρονο «μοντέλο διοίκησης» που υποστηρίζει ότι η ποιότητα είναι ευθύνη όλων των εμπλεκόμενων μελών και όλων των λειτουργιών μέσα στον οργανισμό. Η ΔΟΠ αναγνωρίζει ότι για να είναι ένας οργανισμός αληθινά αποδοτικός, κάθε τμήμα του πρέπει να έχει ομαλή συνεργασία με τα υπόλοιπα, επειδή κάθε άτομο και δραστηριότητα επηρεάζει και επηρεάζεται από άλλα. Η χρήση και η εφαρμογή τεχνικών και εργαλείων της Δ.Ο.Π, αποσκοπεί στη συνεχή βελτίωση των διαδικασιών σε κάθε οργανισμό.
Ένας εκπαιδευτικός οργανισμός παρά τις ιδιαιτερότητές του, δεν παύει να είναι ένας οργανισμός με άτομα τα οποία εργάζονται με στόχο την εκπαίδευση και άρα η υιοθέτηση των αρχών της ΔΟΠ θα συνεισφέρει στην συμμετοχή και κινητοποίηση όλων των εμπλεκομένων. Η εκπαίδευση αντιμετωπίζει αυξανόμενες προκλήσεις τα τελευταία χρόνια που έχουν τόσο θεσμικό χαρακτήρα αλλά και φιλοσοφικό, μια και προσπαθεί να προσαρμοστεί στα δεδομένα της σύγχρονης κοινωνίας. Η εφαρμογή της ΔΟΠ στην εκπαίδευση μπορεί να βελτιώσει σημαντικά τη διοίκηση των Εκπαιδευτικών Οργανισμών, καθώς επίσης και να συμβάλλει ώστε μια Εκπαιδευτική μονάδα να λειτουργήσει με άριστο και ποιοτικό τρόπο. Η φιλοσοφία και οι αρχές της Διοίκησης Ολικής Ποιότητας μπορούν να έχουν σημαντικές εφαρμογές στο χώρος της Εκπαίδευσης, ιδιαίτερα πλέον με την εφαρμογή της αξιολόγησης του έργου των εκπαιδευτικών.
Το προτεινόμενο πρόγραμμα κατάρτισης έχει στόχο να εισάγει τους ενδιαφερόμενους στις αρχές και τα εργαλεία της ΔΟΠ με εμβάθυνση στην περιοχή της εκπαίδευσης. Το πρόγραμμα αυτό προσφέρει την δυνατότητα της προσωπικής διαρκούς βελτίωσης (βασικό γνώρισμα στη φιλοσοφία της Δ.Ο.Π) η οποία πέρα από τα προφανή πλεονεκτήματα που προσφέρει, συντελεί και στην διαρκή βελτίωση του οργανισμού ως σύνολο. Το πρόγραμμα αυτό προσφέρεται από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο με τις προδιαγραφές της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.
ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ:  
  • Σε Διευθυντές Σχολικών Μονάδων
  • Σε ιδιοκτήτες εκπαιδευτικών οργανισμών κάθε είδους
  • Διοικητικά και Παιδαγωγικά Στελέχη Εκπαίδευσης (Περιφερ. Διευθυντές, Διευθυντές εκπαίδευσης, Σχολικούς Συμβούλους κ.λπ.)
  • Σε εκπαιδευτικό προσωπικό πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης
  • Σε διοικητικά και εκπαιδευτικά στελέχη της ιδιωτικής εκπαίδευσης
  • Σε πτυχιούχους ΑΕΙ/ΤΕΙ και υποψήφιους εκπαιδευτικούς, και γενικότερα
  • Στον οποιονδήποτε εργάζεται ή πρόκειται να εργαστεί στην Εκπαίδευση
Στο πρόγραμμα δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής εγγεγραμμένοι φοιτητές σε οποιοδήποτε Πρόγραμμα Σπουδών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν την ικανότητα πλοήγησης στο διαδίκτυο και ηλεκτρονικής επικοινωνίας (e-mail).
Τα προγράμματα υλοποιούνται με τη μέθοδο της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης ώστε να μπορούν να τα παρακολουθήσουν ενδιαφερόμενοι από όλα τα μέρη της Ελλάδας
ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝΜέχρι 16 Νοεμβρίου 2015.
Η αξιολόγηση των αιτήσεων είναι διαρκής.
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας
ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ23 Νοεμβρίου 2015.
Με την πιστοποίηση της ολοκλήρωσης του προγράμματος κατάρτισης οι συμμετέχοντες λαμβάνουνΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ.
Κατά την υλοποίηση του προγράμματος κατάρτισης οι συμμετέχοντες έχουν διαρκή υποστήριξη από μέλος ΔΕΠ του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου με πολυετή εμπειρία σε αυτή τη μορφή εκπαίδευσης. Το μέλος ΔΕΠ του ΕΑΠ δρα ως Σύμβουλος-Καθηγητής του συμμετέχοντα στη διαδικασία κατάρτισης.
ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: To πρόγραμμα προσφέρεται με σημαντική μείωση των διδάκτρων προς όλους, ούτως ώστε το τελικό κόστος συμμετοχής να διαμορφώνεται όπως παρακάτω:
ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΛΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
160Ευρώ
Στο παραπάνω κόστος συμμετοχής συμπεριλαμβάνονται όλα τα έξοδα εγγραφής, συμμετοχής στο πρόγραμμα, χορήγησης του συνόλου του εκπαιδευτικού υλικού που θα απαιτηθεί για την ολοκλήρωση του προγράμματος κατάρτισης, της βεβαίωσης παρακολούθησης και της συνολικής διοικητικής και τεχνικής υποστήριξης.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΛΑΒΕΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΑΙΤΗΣΕΙΣ:
  • Στέλνοντας e-mail με τα στοιχεία επικοινωνίας σας στο esfakianaki@eap.gr ή
  • Τηλεφωνώντας στο 2610367455 ή στο 6974471197 καθημερινά 9:00 - 10:00 πμ ή 4:00 - 6:00 μμ.
  • Με επίσκεψή σας ύστερα από συνεννόηση στα γραφεία του προγράμματος (3ος όροφος, αίθουσα Σχολής Κοινωνικών Επιστημών) των εγκαταστάσεων του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου στην Αθήνα, που βρίσκονται στη Λεωφόρο Συγγρού 23. Θα κλείσετε ραντεβού με μέλος ΔΕΠ Σύμβουλο που συμμετέχει στη διαδικασία κατάρτισης για να συζητήσετε οτιδήποτε σας απασχολεί πάνω στο πρόγραμμα.
 

COPYRIGHT 2015 ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Αυτό το μήνυμα πληρεί τις προϋποθέσεις της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας περί διαφημιστικών μηνυμάτων. Κάθε μήνυμα θα πρέπει να φέρει τα πλήρη στοιχεία του αποστολέα ευκρινώς. (Directiva 2002/58/CE του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου).
Αν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε μηνύματα από τα προγράμματα κατάρτισης 146 του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ κάντε κλικ εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ορεινό καταφύγιο της Όχης. Ιστορικά στοιχεία.

  Το ορεινό καταφύγιο της Όχης Αρχική   /  ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ   /  Karystion Blog   /  Το ορεινό καταφύγιο της Όχης   Το ορεινό καταφύγι...