Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τσαντίλες.


Πως με θυμώνουν μερικά πράγματα ..δεν λέγεται..
Έτσι στα ξαφνικά βρε παιδί μου, out of the blue που λέμε..αρκεί μια ακόμα μ@λ@κι@,  για το 23 τις εκατό στην εκπαίδευση και τις δηλώσεις του Φίλη για το ποιος είναι προνομιούχος και ποιος όχι, και άλλα τέτοια κουλά.
Συγνώμη κ. Φίλη που δεν σε ρωτήσαμε το πως και τι για τα οικονομικά μας και το αν κάνουμε το σκ@τό μας παξιμάδι η πετιμέζι για να τα βγάλουμε πέρα..

Αρκεί για να γίνω παπόρι κάτι ανακοινώσεις από την περιφέρεια για λίγο άσφαλτο εδώ και λίγο χαλίκι εκεί, την ώρα που δεν υπάρχει ούτε τετραγωνικό σωστού δρόμου σε όλο το οδικό χάρτη από τα Στύρα και κάτω, γιατί για πάρα πάνω δεν ξέρω.
Τι μου  λες και με συγχίζεις για την νέα άσφαλτο στην άνω Κολοπετινίτσα και την Κάτω Αφροξυλιάνθη ?
Για να χαρούμε?
Για να ζηλέψουμε?
Η  για να καμαρώσουμε την προκοπή σας?
Να την βράσω γιατί δεν έχω μονοπάτι  να διαβώ και δρόμο να περάσω..
Τι δεν καταλαβαίνεις ακριβώς δηλαδή?

Άσε παιδάκι μου στον πόνο μου που είσαι και γλυκούλης και δεν μπορώ να σε μαλώσω κανονικά..

Με αφορμή μια ανάρτηση από Χαλκίδα μεριά  στο φεις , γιατί και μεις κάπου πρέπει να πούμε τον πόνο μας, και αν δεν τα πεις στο blog σου, που θα τα πεις?
Σωστά?

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Διαμήκης Εύβοιας..ένα όνειρο ...απατηλό.

Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2013 Πομφόλυγες τα Διευρωπαϊκ​ά Δίκτυα για την Εύβοια Το Δεκέμβριο του 2012 οι εκπρόσωποι της Εύβοιας στη τότε συγκυβέρνηση πανηγύριζαν γιατί «μετά από συντονισμένες κυβερνητικές προσπάθειες έγινε κατορθωτή η ένταξη του διαμήκη οδικού άξονα της Εύβοιας στα Διευρωπαϊκά Δίκτυα Μεταφορών» και θριαμβολογούσαν γιατί «αυτό σήμαινε ότι την τρέχουσα προγραμματική περίοδο, είτε την επομένη, δηλαδή σε 10-15 χρόνια, θα γίνει πραγματικότητα ». Πρόκειται για μια εικονική πραγματικότητα που αποκαλύφτηκε τη Πέμπτη 28/11/2013 στη κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών της Βουλής, Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και Παραγωγής και Εμπορίου, κατά τη  συζήτηση επί του Κανονισμού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου για τα νέα Διευρωπαϊκά Δίκτυα Μεταφορών. Στην ενημέρωση που έκανε ο αρμόδιος εισηγητής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου  κ . Κουμουτσάκος ανέφερε ότι «το δίκτυο χωρίστηκε σε κεντρικό και σε αναλυτικό – ολοκληρωμένο. Το κεντρικό δίκτυο ένα εκείνο το οποίο σ

Τιμής ένεκεν στον παππού μας Λεωνίδα Μήλα που μας άφησε σήμερα.

Είναι μια παράξενη εποχή που δεν μπορείς να χαιρετήσεις τους ανθρώπους σου όπως θα έπρεπε και όπως θα θέλαμε. Σήμερα έφυγε από τον μάταιο τούτο κόσμο ο παππούς μας, ο γλυκύτατος Λεωνίδας η Λίνος Μήλας. Αγροτοκτηνοτρόφος, μουσικός, άριστος οικογενειάρχης με ενεργή ενασχόληση με τα κοινά μέχρι και τα βαθιά του γεράματα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει και η ανάμνηση του πάντα θα συνοδεύεται από τους ήχους της τσαμπούνας του και από το αγαπημένο του επιμύθιο , " Ντάπα ντούπα το νταούλι, έτσι θα την περάσουμε ούλοι"  Επί τη ευκαιρία μιας εκδήλωσης για την ΑΙΟΓΟΠΡΟΒΑΤΙΑ στην Νότια Εύβοια, μας είχε μιλήσει στις 26 Ιουλίου του  2011 με τίτλο, Η ΑΛΛΗ ΟΨΗ ΤΗΣ ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΙΑΣ. Μετά την ημερίδα για την αιγοπροβατοτροφία, δεν υπήρχε πιο κατάλληλος άνθρωπος να μιλήσω από τον παππού μας, τον Λεωνίδα Μήλα. Το θέμα είναι ότι ο παππούς μας, απόφοιτος πρώτης Δημοτικού, έκανε μόνος του τρόπο ζωής, πορεύτηκε και έφτασε στην ηλικία που είναι, όλα όσα

Σας ενημερώνουμε για την λειτουργία του Νοσοκομείου Καρύστου .

Προσοχή! Από σήμερα αναβάλλονται όλα τα χειρουργεία και ακυρώνονται όλα τα ραντεβού στα τακτικά εξωτερικά ιατρεία, οι τακτικές αιμοληψίες κτλ. Θα εξυπηρετούνται μόνο τα επείγοντα. Κάθε ασθενής με τουλάχιστον ένα από τα παρακάτω συμπτώματα: Βήχας, πυρετός, δύσπνοια θα πρέπει να παραμένει σπίτι του, να επικοινωνεί με τον ιατρό του και να καλεί τον ΕΟΔΥ (τηλ 1135). Δεν πηγαίνουμε στο Νοσοκομείο! Όλοι μας είμαστε εν δυνάμει ύποπτα κρούσματα.  ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ!