Τρίτη, 6 Οκτωβρίου 2015

Κάρυστος εν κινήσει..

Μερικά νέα για την αθλητική μας κίνηση διάλεξα από τις σελίδες στο face book, από όπου είναι και οι φωτογραφίες.
Ο Αθλητικός Όμιλος Καρύστου έχει μπει σε νέα τροχιά με το νέο ΔΣ του . Δημιούργησε ιστοσελίδα όπου μπορούμε να διαβάζουμε τα νέα του, και ...στον δρόμο του αθλητισμού, το 5χ5 χρησιμοποιείται από μικρούς και μεγάλους αθλητές.
Εύχομαι να βρει κάποτε την παλιά του αίγλη με καλούς προπονητές και καλύτερους αθλητές.

Όσο αφορά τον ...δρόμο αθλητισμού, είναι ο δεύτερος παράλληλος στην παραλία, πίσω από το 5χ5, που βρίσκονται οι ΔΡΑΚΟΙ ΤΗΣ Ν.ΕΥΒΟΙΑΣ, το ΚΑΣΤΕΛΛΟ ΡΟΣΣΟ, ποδηλασία, και ο ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΡΥΣΤΟΥ.
Με το που περνά κάποιος το απόγευμα, σκέφτεται ότι είναι ώρα να αρχίσει γυμναστική!
http://www.aokarystou.gr

Ο αγαπημένος σύλλογος ΝΟΚ, δεν σταματά να δραστηριοποιείται σε όλα τα αθλήματα όπως βλέπετε!!

Η ποδηλατική ομάδα του Ν.Ο. Καρύστου, συμμετείχε στις Πανελλήνιες Ημέρες Νεολαίας 25-27/9/2015, που έγιναν στις παιδικές εξοχές του Αγίου Ανδρέα, με 9 αθλητές στις κατηγορίες :
Μίνι μικρά κορίτσια
Αθανασίου Ιωάννα-Άννα
Μπουρέλου Αθανασίας
Μίνι μικρά αγόρια
Ζούρας Μιχάλης
Σκοπελίτης Ελευθέριος
Τζάλας Γεώργιος
Τζάλας Χαράλαμπος
Μίνι μεγάλα αγόρια
Ευφροσύνης Γεώργιος
Μπαγιάτης Παναγιώτης
Σκοπελίτης Βασίλης
Στην κατηγορία μίνι μικρά κορίτσια προκρίθηκαν στον αγώνα της ατομικής χρονομέτρησης η Ιωάννα-Άννα Αθανασίου και η Αναστασία Μπουρέλου και συμμετείχαν στον αγώνα ταχύτητας τύπου 4Χ, με τελική κατάταξη 12η και 16η αντίστοιχα.
Λόγω των καιρικών φαινομένων ο αγώνας δεξιοτεχνίας που ήταν προγραμματισμένος για την Κυριακή 27/9, ακυρώθηκε. Έτσι οι ελπίδες για ένα μετάλλιο χάθηκαν. Δεν πειράζει του χρόνου πιο δυνατοί.
Η συμμετοχή της ποδηλατικής μας ομάδας, ήταν η πρώτη σε πανελλήνια διοργάνωση και οι αθλητές μας παρόλη την αγωνιστική απειρία, έτρεξαν με πάθος και τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια.
(Το link για το site της ομοσπονδίας με τα αποτελέσματα:
http://www.hellenic-cycling.gr/…/1064-%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE…)
Ευχαριστούμε την Κοινοπραξία Πλοίων Ραφήνα-Μαρμαρίου για τη χορηγία τους, όσο αφορά στα εισιτήρια αθλητών, συνοδών και αυτοκινήτων.
Ευχαριστούμε το Karystos bikes για την μεταφορά των ποδηλάτων και ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον κ. Χρήστο Ξιαλίνα για την επίβλεψη της σωστής λειτουργίας των ποδηλάτων και την άμεση επέμβασή του, όπου αυτή χρειάστηκε.
Γεράσιμος Λυκούδης
Αρχηγός Αποστολής

Περιμένοντας να πάρω το καράβι την Κυριακή, είδα αρκετούς να βγαίνουν με μετάλλια και αθλητικά ρούχα και το ARCHERY! γραμμένο στην πλάτη.
Ερχόντουσαν από τους αγώνες τοξοβολίας κλειστού χώρου στο κλειστό γυμναστήριο..Από ότι είδα όμως δεν υπήρχε κόσμος και είναι κρίμα.
Οι αθλητές μας θέλουν υποστήριξη και το άθλημα αυτό, έχει ήδη προσφέρει πάρα πολλά στα παιδιά και στους μεγάλους..και στην πόλη μπορώ να πω..

Καλή συνέχεια σε όλους και σε όλα!


                                                      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ορεινό καταφύγιο της Όχης. Ιστορικά στοιχεία.

  Το ορεινό καταφύγιο της Όχης Αρχική   /  ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ   /  Karystion Blog   /  Το ορεινό καταφύγιο της Όχης   Το ορεινό καταφύγι...