Παρασκευή, 9 Οκτωβρίου 2015

Λίγα νέα από παντού.

Ένα βίντεο μας ενημερώνει ότι χίλιοι και κάτι ψηλά νοματαίοι έρχονται να αλλάξουν την κοινωνία ..Ανάμεσα τους ο Γιάνης που βρίσκει την ευκαιρία μέσω της πολιτικής να εκφράσει όλο του το πάθος για διασημότητα και ταρατατζούμ,
Σαν σινεμά το τρέιλερ, σαν σινεμά και οι πολιτικοί του.

Κατά τα άλλα, βρέθηκε νερό στα φεγγάρια του Πλούτωνα και το ηλιακό μας σύστημα δεν μοιάζει πια τόσο στεγνό.
Οι υποψήφιοι της ΝΔ αρχίζουν τον αγώνα τους . Αν και όλα μοιάζουν μάταια και φθαρμένα, η ελπίδα για κάτι διαφορετικό...δεν σταματά.

Στην Συρία γίνεται το έλα να δεις, στην κυριολεξία.
Οι Ρώσοι βοηθάνε στον στρατό του Ασαντ να ανακτήσει περιοχές, τους ξεφεύγουν μερικοί πύραυλοι και φτάνουν στο ΙΡΑΝ, οι Τούρκοι έχουν θυμώσει αλλά το ΝΑΤΟ λέει ότι θα τους στηρίξει, και οι Αμερικάνοι κάνουν λίγο την πάπια γιατί βοηθάνε τους αντικαθεστωτικούς που τους βοηθάνε και οι ΙΣΙΣ, αλλά δεν το φωνάζουν κιόλας σε όλο τον κόσμο.

Η Κίνα έβγαλε νόμισμα για τις συναλλαγές της με τις αγορές και ο πλανήτης μοιάζει πάρα πολύ ζεστός πια, και εκτός λογικής εντελώς.

Ο Τσίπρας πήρε από μόνος του την ψήφο εμπιστοσύνης, και όλη μέρα μας προετοιμάζουν για την φοροκαταιγίδα.
Και αν φυσάει και αν βρέχει το αγριολούλουδο αντέχει, λέει το τραγούδι, και ο κόσμος αναρωτιέται, τι  να πάρει εκ του μη έχοντος?

Πολλές επιτυχίες Ελλήνων τον τελευταίο καιρό, εκτός από το ποδόσφαιρο.
Στην Ιαπωνία μια Ελληνίδα που ζει στις Φιλιππίνες , κέρδισε παγκόσμιο διαγωνισμό αρχιτεκτονικής κήπων , με τον Ελληνικό της κήπο!
Και πολλές άλλες διακρίσεις, στην ιατρική και στις επιστήμες που μας κάνουν πολύ περήφανους βέβαια.

Αυτά τα λίγα για τώρα, ο καιρός είναι καλός, τα πουλάκια κελαιδούν στον κάμπο, και η βρόχα σταμάτησε να πέφτει ράιτ θρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ορεινό καταφύγιο της Όχης. Ιστορικά στοιχεία.

  Το ορεινό καταφύγιο της Όχης Αρχική   /  ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ   /  Karystion Blog   /  Το ορεινό καταφύγιο της Όχης   Το ορεινό καταφύγι...