Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2015

Ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων ανακοινώνει τη δημιουργία της Χορωδίας των Κοινωνικών Δομών άμεσης αντιμετώπισης της φτώχειας με τη Διευθύντρια Μουσικής του Ομίλου και Πιανίστα, Μαέστρο, Καθηγήτρια Ανώτερων Θεωρητικών κ. Εύα Βασιλοπούλου.


ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΣΤΙΣ ΜΟΝΙΜΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΑΜΕΣΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΧΟΡΩΔΙΑΣ
ΣΤΙΣ ΜΟΝΙΜΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΑΜΕΣΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ
ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ
long-choir
Ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων ανακοινώνει τη δημιουργία της Χορωδίας των Κοινωνικών Δομών άμεσης αντιμετώπισης της φτώχειας με τη Διευθύντρια Μουσικής του Ομίλου και Πιανίστα, Μαέστρο, Καθηγήτρια Ανώτερων Θεωρητικών κ. Εύα Βασιλοπούλου.
Τα μαθήματα είναι δωρεάν και θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα και ώρες 17:00 – 19:00 στο κτήριο των Κοινωνικών Δομών άμεσης αντιμετώπισης της φτώχειας «Πειραιάς_Λιμάνι Αλληλεγγύης» επί της Λεωφόρου Ποσειδώνος 2 – 4 στον Πύργο Πειραιά (1ος Όροφος). Τα μαθήματα απευθύνονται στους ενήλικες ωφελούμενους και ωφελούμενες όλων των Κοινωνικών Δομών άμεσης αντιμετώπισης της φτώχειας του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων, στα μέλη οικογενειών μελών του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων καθώς και σε οικονομικά ευπαθείς ομάδες, μακροχρόνια ανέργους, σε πολύτεκνες και μονογονεϊκές οικογένειες με χαμηλό εισόδημα, ΑΜΕΑ (άτομα με ειδικές ανάγκες) και χαμηλοσυνταξιούχους. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας με βάση τα κριτήρια ένταξης μαθητών στο κάθε τμήμα.
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στα τηλέφωνα: 210 4179797, 210 4967757 και 210 4110678.
Ο κ. Ιωάννης Μαρωνίτης, Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και Μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων και Κέντρων UNESCO (WFUCA) για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική τόνισε χαρακτηριστικά «η επαφή με τις Τέχνες είναι αναγκαίο αγαθό για όλους μας πόσο μάλλον για τους συνανθρώπους μας που υποφέρουν βιώνοντας τις τραγικές συνέπειες της οικονομικής κρίσης. Καλούμε τους φίλους και τις φίλες ωφελούμενους-ες των Κοινωνικών Δομών και όσους-ες ανήκουν στις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες να λάβουν μέρος στην Χορωδία των Δομών, που θα τους δώσει την ευκαιρία να έρθουν σε άμεση επαφή με τον μαγικό κόσμο της Μουσικής!».
Στο πλαίσιο των ανθρωπιστικών δράσεων του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων λειτουργούν Κοινωνικές Δομές άμεσης αντιμετώπισης της φτώχειας. Οι κοινωνικές Δομές στηρίζονται από τους εργαζόμενους του προγράμματος «Δημιουργία ή και συνέχιση της λειτουργίας «Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας» στο πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (Ε.Σ.Π.Α.) για την προγραμματική περίοδο 2007-2013.
10968550_10206131003296981_6440216031171841837_n

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου