Σάββατο, 14 Νοεμβρίου 2015

Παρίσι 13-11 - 2015 .Η αρχή μιας εποχής.

Σήμερα είναι άλλη μια τρομερή μέρα με τις επιθέσεις στο Παρίσι και τον θάνατο δεκάδων ανθρώπων .
Παρά τις απειλές τόσων χρόνων, παρά τις προειδοποιήσεις για τον κίνδυνο της εξάπλωσης ανενόχλητα των φονταμεταλιστών μουσουλμάνων τόσα χρόνια, παρά την εξάπλωση των τρομοκρατικών οργανώσεων παντού στον κόσμο, παρά την φρίκη στην Ασία και στην Αφρική με τις απαγωγές, το δουλεμπόριο, τις επιθέσεις και τους φόνους μέσα σε σχολεία και πανεπιστήμια, παρά την κλιμάκωση που πολέμου, ακόμα δεν έχουμε παραδεχθεί δημοσίως ότι έχουμε έναν πόλεμο .
Όλοι ξέρουμε τι φταίει, και όλοι ξέρουμε τι πρέπει να γίνει για να σταματήσει.

¨Ομως εμείς ζούμε σε άλλο επίπεδο από το επίπεδο των μεγάλων αποφάσεων των πολλών χρημάτων και των μεγάλων κερδών.
Κερδών που δεν διστάζουν να βάλουν τον ίδιο τον δυτικό πολιτισμό, την πρόοδο, τα δικαιώματα των ανθρώπων και την καλλιέργεια των τεχνών, σε κίνδυνο.

Δεν καταλαβαίνω γιατί τα παιδιά που σκοτώθηκαν από την Μπόκο Χαράμ δεν συγκίνησαν τόσο πολύ τα δελτία, δεν καταλαβαίνω το γιατί κάτι πρέπει να γίνει ακριβώς δίπλα μας για  να μας πιάσει ο πόνος.

Το Αόρατο  θύμα είναι τα ανθρώπινα δικαιώματα, ο πολιτισμός, η καθημερινή ζωή, η ίδια η ζωή.
Αυτό που έγινε στο Παρίσι, γίνεται ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, εδώ και πάρα πολύ καιρό και ακόμα δεν έχουμε μάθει τι επέγειναν τα 200 κορίτσια που έχουν απαγάγει τα μέλη της Μπόκο Χαράμ.

Είτε θέλουμε να το παραδεχθούμε είτε όχι, η Ευρώπη στο όνομα της ελευθερίας, επέτρεψε στους φονταμεταλιστές να κηρύττουν το μίσος και να απειλούν τον τρόπο της ζωής μας.
Κρύβουμε τους σταυρούς, σταματάμε τις προσευχές , φοράμε ακόμα και την μαντήλα σε ειδικές εκδηλώσεις για να δείξουμε ότι ήμαστε ανεκτικοί.
Αν δεν προστατεύεις αυτό που έχεις, το χάνεις και νομίζω ότι πρέπει να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε, άσχετα με το πως και το γιατί, για το τι ήμαστε έτοιμοι να αγωνιστούμε.

Οι διάφορες οργανώσεις που έχουν σχέση με τους ΙΣΙΣ, μπορεί να κόβουν χέρια για τις κλοπές και άλλα φριχτά εγκλήματα στο όνομα της σαρίας, όμως η ίδιοι κλέβουν , πουλάνε ναρκωτικά, κάνουν δουλεμπόριο, και το χρήμα ρέει ματωμένο και αθώο.

Δυστυχώς για μας, οι πολιτικοί μας γενικά, είχαν μετατραπεί σε απλούς λογιστές και στελέχη επιχειρήσεων.
Τώρα μένουν εμβρόντητοι μπροστά στην βία και τις απειλές , ανήμποροι να δράσουν αποτελεσματικά.

Από αύριο, νέοι τρομονόμοι έρχονται , νέοι περιορισμοί παντού στο όνομα της ασφάλειας και μεις ευχαρίστως θα παραδώσουμε ότι έχει κερδηθεί με τόσο κόπο και τόσο χρόνο χωρίς ερωτήσεις και αμφισβητήσεις.
Η Νέα τάξη τακτοποιεί τους λογαριασμούς της και μεις πληρώνουμε τον λογαριασμό.


http://www.thetoc.gr/diethni/article/islamistes-sti-germania-theloun-na-epibaloun-ti-saria-sti-boupertal
http://redskywarning.blogspot.nl/2011/08/blog-post_18.html
http://www.hefimerida.com/products/ή-σαρία-στη-σουηδία%3A-νέος-νόμος-ποινικοποιεί-το/
http://www.iefimerida.gr/news/171764/νέος-τρόμος-από-τις-φιλιππίνες-ισλαμιστές-απειλούν-να-αποκεφαλίσουν-με-χαντζάρα-γερμανό-
http://hellasforce.com/2014/08/22/i-megali-alithia-tzichantistes-mexikanika-kartel-narkotikon-cia-ke-kivernisi-ton-ipa/ΕΠΊΘΕΣΗ ΣΤΗΝ Βηρυτό   προχτές από διπλή βομβιστική επίθεση σε εμπορικό κέντρο.Νιγηρία

STREAM
Ενεργό:380ημέρεςΕνημερώσεις:87
Συνεχής κάλυψη
15/04/2015 - 11:11ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ένα κορίτσι κρατά ένα κερί, κατά τη διάρκεια αγρυπνίας για τις μαθήτριες που απήχθησαν από ένα σχολείο στο Τσιμπόκ, στην επέτειο του ενός χρόνου από την απαγωγή τους, στην Αμπούτζα. Με δάκρυα στα μάτια χιλιάδες γυναίκες στη Νιγηρία, έκαναν έκκληση στη διεθνή κοινότητα προκειμένου να εντοπιστούν οι 276 μαθήτριες, που απήχθησαν ένα χρόνο πριν, από τη Μπόκο Χαράμ. Ακόμη και σήμερα η τύχη τους παραμένει άγνωστη, ενώ δεν έχει εντοπιστεί ούτε το σημείο κράτησής τους. Σύμφωνα με την έκθεση της Διεθνούς Αμνηστίας τουλάχιστον 2.000 είναι οι γυναίκες έχουν απαχθεί το τελευταίο έτος, από τους ακραίους ισλαμιστές της Μπόκο Χαράμ.
REUTERS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου