Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Παρίσι 13-11 - 2015 .Η αρχή μιας εποχής.

Σήμερα είναι άλλη μια τρομερή μέρα με τις επιθέσεις στο Παρίσι και τον θάνατο δεκάδων ανθρώπων .
Παρά τις απειλές τόσων χρόνων, παρά τις προειδοποιήσεις για τον κίνδυνο της εξάπλωσης ανενόχλητα των φονταμεταλιστών μουσουλμάνων τόσα χρόνια, παρά την εξάπλωση των τρομοκρατικών οργανώσεων παντού στον κόσμο, παρά την φρίκη στην Ασία και στην Αφρική με τις απαγωγές, το δουλεμπόριο, τις επιθέσεις και τους φόνους μέσα σε σχολεία και πανεπιστήμια, παρά την κλιμάκωση που πολέμου, ακόμα δεν έχουμε παραδεχθεί δημοσίως ότι έχουμε έναν πόλεμο .
Όλοι ξέρουμε τι φταίει, και όλοι ξέρουμε τι πρέπει να γίνει για να σταματήσει.

¨Ομως εμείς ζούμε σε άλλο επίπεδο από το επίπεδο των μεγάλων αποφάσεων των πολλών χρημάτων και των μεγάλων κερδών.
Κερδών που δεν διστάζουν να βάλουν τον ίδιο τον δυτικό πολιτισμό, την πρόοδο, τα δικαιώματα των ανθρώπων και την καλλιέργεια των τεχνών, σε κίνδυνο.

Δεν καταλαβαίνω γιατί τα παιδιά που σκοτώθηκαν από την Μπόκο Χαράμ δεν συγκίνησαν τόσο πολύ τα δελτία, δεν καταλαβαίνω το γιατί κάτι πρέπει να γίνει ακριβώς δίπλα μας για  να μας πιάσει ο πόνος.

Το Αόρατο  θύμα είναι τα ανθρώπινα δικαιώματα, ο πολιτισμός, η καθημερινή ζωή, η ίδια η ζωή.
Αυτό που έγινε στο Παρίσι, γίνεται ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, εδώ και πάρα πολύ καιρό και ακόμα δεν έχουμε μάθει τι επέγειναν τα 200 κορίτσια που έχουν απαγάγει τα μέλη της Μπόκο Χαράμ.

Είτε θέλουμε να το παραδεχθούμε είτε όχι, η Ευρώπη στο όνομα της ελευθερίας, επέτρεψε στους φονταμεταλιστές να κηρύττουν το μίσος και να απειλούν τον τρόπο της ζωής μας.
Κρύβουμε τους σταυρούς, σταματάμε τις προσευχές , φοράμε ακόμα και την μαντήλα σε ειδικές εκδηλώσεις για να δείξουμε ότι ήμαστε ανεκτικοί.
Αν δεν προστατεύεις αυτό που έχεις, το χάνεις και νομίζω ότι πρέπει να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε, άσχετα με το πως και το γιατί, για το τι ήμαστε έτοιμοι να αγωνιστούμε.

Οι διάφορες οργανώσεις που έχουν σχέση με τους ΙΣΙΣ, μπορεί να κόβουν χέρια για τις κλοπές και άλλα φριχτά εγκλήματα στο όνομα της σαρίας, όμως η ίδιοι κλέβουν , πουλάνε ναρκωτικά, κάνουν δουλεμπόριο, και το χρήμα ρέει ματωμένο και αθώο.

Δυστυχώς για μας, οι πολιτικοί μας γενικά, είχαν μετατραπεί σε απλούς λογιστές και στελέχη επιχειρήσεων.
Τώρα μένουν εμβρόντητοι μπροστά στην βία και τις απειλές , ανήμποροι να δράσουν αποτελεσματικά.

Από αύριο, νέοι τρομονόμοι έρχονται , νέοι περιορισμοί παντού στο όνομα της ασφάλειας και μεις ευχαρίστως θα παραδώσουμε ότι έχει κερδηθεί με τόσο κόπο και τόσο χρόνο χωρίς ερωτήσεις και αμφισβητήσεις.
Η Νέα τάξη τακτοποιεί τους λογαριασμούς της και μεις πληρώνουμε τον λογαριασμό.


http://www.thetoc.gr/diethni/article/islamistes-sti-germania-theloun-na-epibaloun-ti-saria-sti-boupertal
http://redskywarning.blogspot.nl/2011/08/blog-post_18.html
http://www.hefimerida.com/products/ή-σαρία-στη-σουηδία%3A-νέος-νόμος-ποινικοποιεί-το/
http://www.iefimerida.gr/news/171764/νέος-τρόμος-από-τις-φιλιππίνες-ισλαμιστές-απειλούν-να-αποκεφαλίσουν-με-χαντζάρα-γερμανό-
http://hellasforce.com/2014/08/22/i-megali-alithia-tzichantistes-mexikanika-kartel-narkotikon-cia-ke-kivernisi-ton-ipa/ΕΠΊΘΕΣΗ ΣΤΗΝ Βηρυτό   προχτές από διπλή βομβιστική επίθεση σε εμπορικό κέντρο.Νιγηρία

STREAM
Ενεργό:380ημέρεςΕνημερώσεις:87
Συνεχής κάλυψη
15/04/2015 - 11:11ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ένα κορίτσι κρατά ένα κερί, κατά τη διάρκεια αγρυπνίας για τις μαθήτριες που απήχθησαν από ένα σχολείο στο Τσιμπόκ, στην επέτειο του ενός χρόνου από την απαγωγή τους, στην Αμπούτζα. Με δάκρυα στα μάτια χιλιάδες γυναίκες στη Νιγηρία, έκαναν έκκληση στη διεθνή κοινότητα προκειμένου να εντοπιστούν οι 276 μαθήτριες, που απήχθησαν ένα χρόνο πριν, από τη Μπόκο Χαράμ. Ακόμη και σήμερα η τύχη τους παραμένει άγνωστη, ενώ δεν έχει εντοπιστεί ούτε το σημείο κράτησής τους. Σύμφωνα με την έκθεση της Διεθνούς Αμνηστίας τουλάχιστον 2.000 είναι οι γυναίκες έχουν απαχθεί το τελευταίο έτος, από τους ακραίους ισλαμιστές της Μπόκο Χαράμ.
REUTERS

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Διαμήκης Εύβοιας..ένα όνειρο ...απατηλό.

Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2013 Πομφόλυγες τα Διευρωπαϊκ​ά Δίκτυα για την Εύβοια Το Δεκέμβριο του 2012 οι εκπρόσωποι της Εύβοιας στη τότε συγκυβέρνηση πανηγύριζαν γιατί «μετά από συντονισμένες κυβερνητικές προσπάθειες έγινε κατορθωτή η ένταξη του διαμήκη οδικού άξονα της Εύβοιας στα Διευρωπαϊκά Δίκτυα Μεταφορών» και θριαμβολογούσαν γιατί «αυτό σήμαινε ότι την τρέχουσα προγραμματική περίοδο, είτε την επομένη, δηλαδή σε 10-15 χρόνια, θα γίνει πραγματικότητα ». Πρόκειται για μια εικονική πραγματικότητα που αποκαλύφτηκε τη Πέμπτη 28/11/2013 στη κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών της Βουλής, Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και Παραγωγής και Εμπορίου, κατά τη  συζήτηση επί του Κανονισμού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου για τα νέα Διευρωπαϊκά Δίκτυα Μεταφορών. Στην ενημέρωση που έκανε ο αρμόδιος εισηγητής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου  κ . Κουμουτσάκος ανέφερε ότι «το δίκτυο χωρίστηκε σε κεντρικό και σε αναλυτικό – ολοκληρωμένο. Το κεντρικό δίκτυο ένα εκείνο το οποίο σ

Τιμής ένεκεν στον παππού μας Λεωνίδα Μήλα που μας άφησε σήμερα.

Είναι μια παράξενη εποχή που δεν μπορείς να χαιρετήσεις τους ανθρώπους σου όπως θα έπρεπε και όπως θα θέλαμε. Σήμερα έφυγε από τον μάταιο τούτο κόσμο ο παππούς μας, ο γλυκύτατος Λεωνίδας η Λίνος Μήλας. Αγροτοκτηνοτρόφος, μουσικός, άριστος οικογενειάρχης με ενεργή ενασχόληση με τα κοινά μέχρι και τα βαθιά του γεράματα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει και η ανάμνηση του πάντα θα συνοδεύεται από τους ήχους της τσαμπούνας του και από το αγαπημένο του επιμύθιο , " Ντάπα ντούπα το νταούλι, έτσι θα την περάσουμε ούλοι"  Επί τη ευκαιρία μιας εκδήλωσης για την ΑΙΟΓΟΠΡΟΒΑΤΙΑ στην Νότια Εύβοια, μας είχε μιλήσει στις 26 Ιουλίου του  2011 με τίτλο, Η ΑΛΛΗ ΟΨΗ ΤΗΣ ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΙΑΣ. Μετά την ημερίδα για την αιγοπροβατοτροφία, δεν υπήρχε πιο κατάλληλος άνθρωπος να μιλήσω από τον παππού μας, τον Λεωνίδα Μήλα. Το θέμα είναι ότι ο παππούς μας, απόφοιτος πρώτης Δημοτικού, έκανε μόνος του τρόπο ζωής, πορεύτηκε και έφτασε στην ηλικία που είναι, όλα όσα

Σας ενημερώνουμε για την λειτουργία του Νοσοκομείου Καρύστου .

Προσοχή! Από σήμερα αναβάλλονται όλα τα χειρουργεία και ακυρώνονται όλα τα ραντεβού στα τακτικά εξωτερικά ιατρεία, οι τακτικές αιμοληψίες κτλ. Θα εξυπηρετούνται μόνο τα επείγοντα. Κάθε ασθενής με τουλάχιστον ένα από τα παρακάτω συμπτώματα: Βήχας, πυρετός, δύσπνοια θα πρέπει να παραμένει σπίτι του, να επικοινωνεί με τον ιατρό του και να καλεί τον ΕΟΔΥ (τηλ 1135). Δεν πηγαίνουμε στο Νοσοκομείο! Όλοι μας είμαστε εν δυνάμει ύποπτα κρούσματα.  ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ!