Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Εκλογές και Γεν. Συνέλευση μελών του Συνδέσμου Επαγγελματιών & Βιοτεχνών ΚαρύστουΣύγκληση Γενικής Συνέλευσης του Σωματίου για την Εκλογή Νέας Διοίκησης του, Απαλλαγή Συνδρόμων των Μελών για τα Έτη 2014 & 2015 και Ορισμός Ημερομηνίας Διεξαγωγής Εκλογών

Την Δευτέρα 12-10-2015, συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο με τα εξής θέματα:

α) Για την απαλλαγή των συνδρομών μελών του συνδέσμου για τα έτη 2014 & 2015.

β) Σύγκληση Γενικής Συνέλευσης των μελών του σωματείου για την εκλογή διοίκησης του.

γ) Ορισμός ημερομηνίας και ώρας εκλογής νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

δ) Ορισμός ημερομηνίας και ώρας υποβολής υποψηφιοτήτων εκλογής νέου Διοικητικού Συμβουλίου
    
Μετά από διαλογική συζήτηση, αποφασίστηκαν ομόφωνα τα εξής:

α) Την απαλλαγή συνδρομής των μελών του συνδέσμου για τα έτη 2014 & 2015 λόγω της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας και των εσόδων από τα Προγράμματα ΛΑΕΚ στα οποία συμμετέχει ο Σύνδεσμος, τα οποία επαρκούν για την εύρυθμη λειτουργία του.

β) Ορίζεται Ημερομηνία και ώρα Γενικής Συνέλευσης η ημέρα Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 15:00. Σε περίπτωση μη απαρτίας ορίζεται νέα ημερομηνία Γενικής Συνέλευσης η ημερά Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 14:00, όπως ορίζεται από το Καταστατικό του Συνδέσμου στα γραφεία του Συνδέμου.

γ) Ορίζεται ημερομηνία διεξαγωγής εκλογής νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου,  η ημέρα Τρίτη 1η Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 15:00 με 18:00, στα γραφεία του Συνδέσμου..

δ) Ορίζεται ημερομηνία και ώρα κατάθεσης υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου, η ημέρα Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 20:00.

Η υποβολή της υποψηφιότητας θα γίνεται με υπεύθυνη δήλωση του υποψηφίου προς το Διοικητικό Συμβούλιο του συνδέσμου.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο,
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΑ ΜΕΛΗ
Ο  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Ανδρέας Σκλήρας

Μαρία Βερούχη
Ευάγγελος Σπύρου
Γεώργιος Τσατσάκος

Ροδόπη Σφυρίδη

Ιωάννα Παπαμιχαήλ

Χρήστος Ηλιού

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Διαμήκης Εύβοιας..ένα όνειρο ...απατηλό.

Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2013 Πομφόλυγες τα Διευρωπαϊκ​ά Δίκτυα για την Εύβοια Το Δεκέμβριο του 2012 οι εκπρόσωποι της Εύβοιας στη τότε συγκυβέρνηση πανηγύριζαν γιατί «μετά από συντονισμένες κυβερνητικές προσπάθειες έγινε κατορθωτή η ένταξη του διαμήκη οδικού άξονα της Εύβοιας στα Διευρωπαϊκά Δίκτυα Μεταφορών» και θριαμβολογούσαν γιατί «αυτό σήμαινε ότι την τρέχουσα προγραμματική περίοδο, είτε την επομένη, δηλαδή σε 10-15 χρόνια, θα γίνει πραγματικότητα ». Πρόκειται για μια εικονική πραγματικότητα που αποκαλύφτηκε τη Πέμπτη 28/11/2013 στη κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών της Βουλής, Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και Παραγωγής και Εμπορίου, κατά τη  συζήτηση επί του Κανονισμού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου για τα νέα Διευρωπαϊκά Δίκτυα Μεταφορών. Στην ενημέρωση που έκανε ο αρμόδιος εισηγητής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου  κ . Κουμουτσάκος ανέφερε ότι «το δίκτυο χωρίστηκε σε κεντρικό και σε αναλυτικό – ολοκληρωμένο. Το κεντρικό δίκτυο ένα εκείνο το οποίο σ

Τιμής ένεκεν στον παππού μας Λεωνίδα Μήλα που μας άφησε σήμερα.

Είναι μια παράξενη εποχή που δεν μπορείς να χαιρετήσεις τους ανθρώπους σου όπως θα έπρεπε και όπως θα θέλαμε. Σήμερα έφυγε από τον μάταιο τούτο κόσμο ο παππούς μας, ο γλυκύτατος Λεωνίδας η Λίνος Μήλας. Αγροτοκτηνοτρόφος, μουσικός, άριστος οικογενειάρχης με ενεργή ενασχόληση με τα κοινά μέχρι και τα βαθιά του γεράματα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει και η ανάμνηση του πάντα θα συνοδεύεται από τους ήχους της τσαμπούνας του και από το αγαπημένο του επιμύθιο , " Ντάπα ντούπα το νταούλι, έτσι θα την περάσουμε ούλοι"  Επί τη ευκαιρία μιας εκδήλωσης για την ΑΙΟΓΟΠΡΟΒΑΤΙΑ στην Νότια Εύβοια, μας είχε μιλήσει στις 26 Ιουλίου του  2011 με τίτλο, Η ΑΛΛΗ ΟΨΗ ΤΗΣ ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΙΑΣ. Μετά την ημερίδα για την αιγοπροβατοτροφία, δεν υπήρχε πιο κατάλληλος άνθρωπος να μιλήσω από τον παππού μας, τον Λεωνίδα Μήλα. Το θέμα είναι ότι ο παππούς μας, απόφοιτος πρώτης Δημοτικού, έκανε μόνος του τρόπο ζωής, πορεύτηκε και έφτασε στην ηλικία που είναι, όλα όσα

Σας ενημερώνουμε για την λειτουργία του Νοσοκομείου Καρύστου .

Προσοχή! Από σήμερα αναβάλλονται όλα τα χειρουργεία και ακυρώνονται όλα τα ραντεβού στα τακτικά εξωτερικά ιατρεία, οι τακτικές αιμοληψίες κτλ. Θα εξυπηρετούνται μόνο τα επείγοντα. Κάθε ασθενής με τουλάχιστον ένα από τα παρακάτω συμπτώματα: Βήχας, πυρετός, δύσπνοια θα πρέπει να παραμένει σπίτι του, να επικοινωνεί με τον ιατρό του και να καλεί τον ΕΟΔΥ (τηλ 1135). Δεν πηγαίνουμε στο Νοσοκομείο! Όλοι μας είμαστε εν δυνάμει ύποπτα κρούσματα.  ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ!