Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Κάρυστος - Ποτάμι : Μια εκδρομή και τον Χειμώνα!

Το πρωί ακολουθήσαμε τα αυτοκίνητα αντίκες που πήραν μέρος στο ράλι τους και όλη η διαδρομή, έκρυβε από μια μικρή η μεγαλύτερη ευχάριστη έκπληξη!
Μεγάλα και μικρότερα κομμάτια του δρόμου με νέα άσφαλτο που οδήγησαν στον στρωμένο και ολοκαίνουργιο δρόμο για το Ποτάμι!

Επιτέλους , ένα όνειρο χρόνων έγινε πραγματικότητα και τα τεχνικά έργα που το υποστηρίζουν και που θα συνεχιστούν, εγγυώνται την ύπαρξη του για πολλά πολλά χρόνια.
Η διαδρομή πια δεν είναι κουραστική, αλλά μια ευχάριστη εναλλαγή τοπίου μέχρι την παραλία.

Το Ποτάμι, δεν είναι πια μόνο μια καλοκαιρινή εκδρομή αλλά όλου του χρόνου και σας την συνιστώ και σε σας!

Η επιμονή του δημάρχου κ.Ραβιόλου για το πέρας του έργου, έφερε αποτελέσματα και το ράλι ήρθε σαν τον καλύτερο τρόπο να εγκαινιαστεί ο δρόμος αυτός στο...κοινό!


Στην ταβέρνα με την εκπληκτική θέα, ο δήμος μας φιλοξένησε τους οδηγούς έτσι ώστε να μείνουν με τις καλύτερες εντυπώσεις !
Ο κ.Βόσσος, η κ.Σφυρίδη και ο κ.Κανακάρης σε πολλούς ρόλους οικοδεσπότη για να μείνουν όλοι ευχαριστημένοι.
Στην παραλία, μέλη της Λέσχης ρύθμιζαν την κυκλοφορία ενώ αρκετός κόσμος βρέθηκε εκεί για να θαυμάσει τα παλαιά αυτοκίνητα και να μας θυμίσει ότι η ομορφιά, δεν έχει ηλικία!
Ήταν μια πολύ ωραία εκδρομή και να μη διστάσετε να την κάνετε και σεις!

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Όλα καλά με το Ράλι, πολύ ωραίο το θέαμα, αλλά οι τύποι με τις στολές και τα οχήματα 4x4 που είχαν κλείσει τους δρόμους στην παραλία και έκαναν τη δουλειά της αστυνομίας τι ήταν;
Ο χρήστης ΤΟ ΓΟΡΓΟΝΙ είπε…
ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ χρυσό μου ήταν. ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ, που Κυριακάτικα ΒΟΗΘΗΣΑΝ σε μια διοργάνωση .
Η Αστυνομία είναι τόσο υποστελεχομένη που ούτε οι βάρδιες δεν βγαίνουν, όχι να κάνουν και πάρα πάνω χάρες σε συλλόγους...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
aaaaa katalavame XRYSO MOY......

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Διαμήκης Εύβοιας..ένα όνειρο ...απατηλό.

Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2013 Πομφόλυγες τα Διευρωπαϊκ​ά Δίκτυα για την Εύβοια Το Δεκέμβριο του 2012 οι εκπρόσωποι της Εύβοιας στη τότε συγκυβέρνηση πανηγύριζαν γιατί «μετά από συντονισμένες κυβερνητικές προσπάθειες έγινε κατορθωτή η ένταξη του διαμήκη οδικού άξονα της Εύβοιας στα Διευρωπαϊκά Δίκτυα Μεταφορών» και θριαμβολογούσαν γιατί «αυτό σήμαινε ότι την τρέχουσα προγραμματική περίοδο, είτε την επομένη, δηλαδή σε 10-15 χρόνια, θα γίνει πραγματικότητα ». Πρόκειται για μια εικονική πραγματικότητα που αποκαλύφτηκε τη Πέμπτη 28/11/2013 στη κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών της Βουλής, Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και Παραγωγής και Εμπορίου, κατά τη  συζήτηση επί του Κανονισμού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου για τα νέα Διευρωπαϊκά Δίκτυα Μεταφορών. Στην ενημέρωση που έκανε ο αρμόδιος εισηγητής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου  κ . Κουμουτσάκος ανέφερε ότι «το δίκτυο χωρίστηκε σε κεντρικό και σε αναλυτικό – ολοκληρωμένο. Το κεντρικό δίκτυο ένα εκείνο το οποίο σ

Τιμής ένεκεν στον παππού μας Λεωνίδα Μήλα που μας άφησε σήμερα.

Είναι μια παράξενη εποχή που δεν μπορείς να χαιρετήσεις τους ανθρώπους σου όπως θα έπρεπε και όπως θα θέλαμε. Σήμερα έφυγε από τον μάταιο τούτο κόσμο ο παππούς μας, ο γλυκύτατος Λεωνίδας η Λίνος Μήλας. Αγροτοκτηνοτρόφος, μουσικός, άριστος οικογενειάρχης με ενεργή ενασχόληση με τα κοινά μέχρι και τα βαθιά του γεράματα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει και η ανάμνηση του πάντα θα συνοδεύεται από τους ήχους της τσαμπούνας του και από το αγαπημένο του επιμύθιο , " Ντάπα ντούπα το νταούλι, έτσι θα την περάσουμε ούλοι"  Επί τη ευκαιρία μιας εκδήλωσης για την ΑΙΟΓΟΠΡΟΒΑΤΙΑ στην Νότια Εύβοια, μας είχε μιλήσει στις 26 Ιουλίου του  2011 με τίτλο, Η ΑΛΛΗ ΟΨΗ ΤΗΣ ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΙΑΣ. Μετά την ημερίδα για την αιγοπροβατοτροφία, δεν υπήρχε πιο κατάλληλος άνθρωπος να μιλήσω από τον παππού μας, τον Λεωνίδα Μήλα. Το θέμα είναι ότι ο παππούς μας, απόφοιτος πρώτης Δημοτικού, έκανε μόνος του τρόπο ζωής, πορεύτηκε και έφτασε στην ηλικία που είναι, όλα όσα

Σας ενημερώνουμε για την λειτουργία του Νοσοκομείου Καρύστου .

Προσοχή! Από σήμερα αναβάλλονται όλα τα χειρουργεία και ακυρώνονται όλα τα ραντεβού στα τακτικά εξωτερικά ιατρεία, οι τακτικές αιμοληψίες κτλ. Θα εξυπηρετούνται μόνο τα επείγοντα. Κάθε ασθενής με τουλάχιστον ένα από τα παρακάτω συμπτώματα: Βήχας, πυρετός, δύσπνοια θα πρέπει να παραμένει σπίτι του, να επικοινωνεί με τον ιατρό του και να καλεί τον ΕΟΔΥ (τηλ 1135). Δεν πηγαίνουμε στο Νοσοκομείο! Όλοι μας είμαστε εν δυνάμει ύποπτα κρούσματα.  ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ!