Κυριακή, 15 Νοεμβρίου 2015

Κάρυστος - Ποτάμι : Μια εκδρομή και τον Χειμώνα!

Το πρωί ακολουθήσαμε τα αυτοκίνητα αντίκες που πήραν μέρος στο ράλι τους και όλη η διαδρομή, έκρυβε από μια μικρή η μεγαλύτερη ευχάριστη έκπληξη!
Μεγάλα και μικρότερα κομμάτια του δρόμου με νέα άσφαλτο που οδήγησαν στον στρωμένο και ολοκαίνουργιο δρόμο για το Ποτάμι!

Επιτέλους , ένα όνειρο χρόνων έγινε πραγματικότητα και τα τεχνικά έργα που το υποστηρίζουν και που θα συνεχιστούν, εγγυώνται την ύπαρξη του για πολλά πολλά χρόνια.
Η διαδρομή πια δεν είναι κουραστική, αλλά μια ευχάριστη εναλλαγή τοπίου μέχρι την παραλία.

Το Ποτάμι, δεν είναι πια μόνο μια καλοκαιρινή εκδρομή αλλά όλου του χρόνου και σας την συνιστώ και σε σας!

Η επιμονή του δημάρχου κ.Ραβιόλου για το πέρας του έργου, έφερε αποτελέσματα και το ράλι ήρθε σαν τον καλύτερο τρόπο να εγκαινιαστεί ο δρόμος αυτός στο...κοινό!


Στην ταβέρνα με την εκπληκτική θέα, ο δήμος μας φιλοξένησε τους οδηγούς έτσι ώστε να μείνουν με τις καλύτερες εντυπώσεις !
Ο κ.Βόσσος, η κ.Σφυρίδη και ο κ.Κανακάρης σε πολλούς ρόλους οικοδεσπότη για να μείνουν όλοι ευχαριστημένοι.
Στην παραλία, μέλη της Λέσχης ρύθμιζαν την κυκλοφορία ενώ αρκετός κόσμος βρέθηκε εκεί για να θαυμάσει τα παλαιά αυτοκίνητα και να μας θυμίσει ότι η ομορφιά, δεν έχει ηλικία!
Ήταν μια πολύ ωραία εκδρομή και να μη διστάσετε να την κάνετε και σεις!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όλα καλά με το Ράλι, πολύ ωραίο το θέαμα, αλλά οι τύποι με τις στολές και τα οχήματα 4x4 που είχαν κλείσει τους δρόμους στην παραλία και έκαναν τη δουλειά της αστυνομίας τι ήταν;

sofiascomments είπε...

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ χρυσό μου ήταν. ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ, που Κυριακάτικα ΒΟΗΘΗΣΑΝ σε μια διοργάνωση .
Η Αστυνομία είναι τόσο υποστελεχομένη που ούτε οι βάρδιες δεν βγαίνουν, όχι να κάνουν και πάρα πάνω χάρες σε συλλόγους...

Ανώνυμος είπε...

aaaaa katalavame XRYSO MOY......

Δημοσίευση σχολίου