Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2015

Μ.Τ.Ο.Νέας Δημοκρατίας Καρύστου «Δείτε που θα ψηφίσετε στον Δήμο Καρύστου στις εκλογές για την ανάδειξη προέδρου της ΝΔ»Ημέρα διεξαγωγής της εκλογής για την ανάδειξη του Προέδρου του Κόμματος ορίζεται η Κυριακή, 22 Νοεμβρίου 2015.
ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΔΗΜΟΥ ΚΑΡΥΣΤΟΥ
ΚΑΡΥΣΤΟΣ  -----   ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΑΡΥΣΤΟΥ
ΜΑΡΜΑΡΙ    -----   ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΑΡΜΑΡΙΟΥ
ΣΤΥΡΑ        -----   ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΣΤΥΡΕΩΝ
Οι κάλπες θα ανοίξουν στις 7 το πρωί και θα κλείσουν στις 7 το απόγευμα.
Ψηφίζεις σε οποιοδήποτε εκλογικό κέντρο την ημέρα των εκλογών.
Δικαίωμα ψήφου έχουν όλοι όσοι είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του υπουργείου Εσωτερικών.
Δικαίωμα ψήφου έχουν όσοι αποδέχονται τις ιδεολογικές και προγραμματικές αρχές, καθώς και τις πολιτικές θέσεις του Κόμματος και αναλαμβάνουν την υποχρέωση να τηρούν το Καταστατικό, τους Κανονισμούς και τις αποφάσεις του, υπογράφοντας σχετική δήλωση με τα στοιχεία τους.
Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η επίδειξη επίσημου αποδεικτικού δημοσίου εγγράφου για ταυτοπροσωπία (Αστυνομική Ταυτότητα, Διαβατήριο).
Το αντίτιμο συμμετοχής είναι 3 ευρώ.
Σε περίπτωση που ουδείς από τους υποψηφίους συγκεντρώσει την απόλυτη πλειοψηφία, η ψηφοφορία επαναλαμβάνεται την Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015 μεταξύ των δύο επικρατέστερων υποψηφίων  επίσης από τις 7.00 έως τις 19.00.
Στην επαναληπτική ψηφοφορία, δικαίωμα του εκλέγειν έχουν  μόνον όσοι επιβεβαίωσαν την εγγραφή τους ή ενεγράφησαν ως μέλη του Κόμματος κατά την πρώτη ψηφοφορία, και μάλιστα αποκλειστικώς και μόνο στο ίδιο εκλογικό τμήμα που είχαν προσέλθει κατ’ αυτήν χωρίς κανένα αντίτιμο συμμετοχής.
 Σε κάθε εκλογικό τμήμα, η κατάσταση ψηφισάντων της πρώτης ψηφοφορίας αποτελεί τον εκλογικό κατάλογο της επαναληπτικής ψηφοφορίας.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΡΟΣΤΑ
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟ Δ.Σ της ΔΗΜ.Τ.Ο.ΝΔ ΚΑΡΥΣΤΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η επόμενη ανεμογεννήτρια, είναι του γείτονα σου στο χωράφι σου.

Το κόλπο γκρόσο της εποχής λέγεται, Ενεργειακή κοινότητα.  Η Ενεργειακή Κοινότητα, εκ πρώτης όψεως, φαίνεται μια πάρα πολύ καλή περιβαλλοντι...