Τρίτη, 3 Νοεμβρίου 2015

Ελληνικές διακρίσεις στην ξιφασκία !

Ξιφασκία: Εντυπωσίασαν οι Εφηβοι στην Αυστρία!

by 
Πλούσια ήταν η αγωνιστική δράση στο εξωτερικό και δεν έλειψαν τα εντυπωσιακά αποτελέσματα από τους Ελληνες διεθνείς. Η 4η θέση στα ομαδικά, στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Εφήβων/ Ξίφος Μονομαχίας που διεξήχθη στην Αυστρία, καθώς και η 22η θέση της Κατερίνας Κοντοχριστοπούλου στο Κύπελλο Κόσμου Νέων Γυναικών που πραγματοποιήθηκε στη Γερμανία.
Στο Κλάγκενφουρτ της Αυστρίας διεξήχθη το Ευρωπαϊκό Κύπελλο Εφήβων-Νεανίδων στο Ξίφος Μονομαχίας. Στους Εφήβους η Ελλάδα εντυπωσίασε στα ομαδικά! Οι Στέργιος Τσώκας, Φίλιππος και Αλέξανδρος Γκόγκος έφτασαν μία ανάσα από το μετάλλιο, αλλά έμειναν στην 4η θέση. Στον μικρό τελικό έχασαν από το Ισραήλ με 45-29, χάνοντας ταυτόχρονα και την ευκαιρία να ανέβουν στο βάθρο. Στην εντυπωσιακή τους πορεία οι Έλληνες σημείωσαν δύο μεγάλες νίκες απέναντι στις ομάδες της Αμερικής! Σε δύο παιχνίδια για γερά νεύρα, οι αθλητές μας, ιδιαίτερα ψύχραιμοι, επιβλήθηκαν στο ταμπλό των 16 της Αμερικής 1 με 45-44 και στα προημιτελικά της Αμερικής 2 με 23-22. Στην τετράδα γνώρισαν την ήττα από την Ουγγαρία, μετέπειτα κάτοχος του χρυσού μεταλλίου, με 45-23.
Στα ομαδικά Νεανίδων την Εθνική ομάδα συγκρότησαν οι αθλήτριες Χατζή, Καραμπίνη και Νικολοπούλου και κατέλαβαν την 26ηθέση. Η Μοσχοπούλου αγωνίστηκε σε μία μικτή ομάδα που κατέλαβε την 15η θέση.
Στα ατομικά οι Ελληνίδες αθλήτριες κατέλαβαν τις εξής  θέσεις: Νικολοπούλου 95, Μοσχοπούλου 129, Χατζή 150 και Καραμπίνη 188 στις 205. Στους Εφηβους ο Αλέξανδρος Γκόγκος ήρθε 66ος, ο Τσώκας 111ος, ο Φίλιππος Γκόγκος 124ος και ο Δημητρόπουλος 180ος στους 239 αθλητές.
Στο Μπόχουμ της Γερμανίας διεξήχθη το Κύπελλο Κόσμου Νέων Γυναικών στο Ξίφος Ασκήσεως. Η Κατερίνα Κοντοχριστοπούλου ήταν για μία ακόμη φορά εξαιρετική και κατέλαβε σε μία πολύ δύσκολη διοργάνωση, την 22ηθέση. Στο ταμπλό των 64 η Ελληνίδα πρωταθλήτρια επιβλήθηκε της Μπικέγκο (Ιταλία) με 15-9, ενώ στις 32 έχασε από την Ριβάνο (Ιταλία) με 15-5. Στην ίδια διοργάνωση η Παπαδοπούλου κατέλαβε την 106η θέση.
Στη Βουδαπέστη πραγματοποιήθηκε το Κύπελλο Κόσμου στη Σπάθη Ανδρών. Ο Καφαταρίδης ήρθε 108οςκαι ο Τσουρούτας 203ος
Τέλος στους Βαλκανικούς Αγώνες που διεξήχθησαν στην πόλη Νις της Σερβίας, ο Τελιπορανίδης κατέλαβε την 9η θέση στο Ξίφος Ασκήσεως και ο Καρακόλης την 16η θέση στο Ξίφος Μονομαχίας
sportsland.gr
''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''


Η Θεανώ Μήλα μας κάνει πολύ χαρούμενους για την πρόοδο των παιδιών της και τις διακρίσεις τους, όπως και περήφανους γιατί τιμούν τα Ελληνικά χρώματα.
Οι Έλληνες του εξωτερικού είναι οι καλύτεροι πρεσβευτές μας και αν είναι φίλοι, συγγενείς, η ακόμα και παιδικές παρέες, τόσο μεγαλύτερη η χαρά και το καμάρι.
Μπράβο σε αυτή την όμορφη οικογένεια και πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για τις επιτυχίες τους..
Αλέξανδρος και Φίλιππος Γκώγκος.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου