Κυριακή, 22 Νοεμβρίου 2015

Είσαι ερασιτέχνης φωτογράφος? Θέλεις να κάνουμε κάτι όλοι μαζί?

Αν είσαι ερασιτέχνης φωτογράφος και η φωτογραφία είναι το αγαπημένο σου χόμπι, αν έχεις συνηθίσει να βλέπεις τα πάντα μέσα από το κάντρο, αν όταν κοιτάς γύρω σου ψάχνεις να βρεις το κύριο θέμα για να εστιάσεις, τότε ΝΑΙ, είσαι ένας  από αυτούς που αναφέρεται το κάλεσμα της Κινηματογραφικής Λέσχης για μια έκθεση φωτογραφίας.
Αν έχεις πολλές φωτογραφίες και αισθάνεσαι ότι μερικές από αυτές έχουν κάτι να πουν, αν νιώθεις όμορφα και περήφανος η περήφανη για μερικές από αυτές, τότε μη διστάσεις!
Διάλεξε 4 με το ίδιο θέμα , σκέψου και έναν όμορφο και πρωτότυπο τίτλο και επικοινώνησε με τα στοιχεία που θα δείτε πιο κάτω και όλοι μαζί να κάνετε κάτι πολύ πολύ όμορφο για σας και για μας.
Στο φεις βλέπουμε πολλές πάρα πολύ όμορφες φωτογραφίες και παίρνω το θάρρος να προσκαλέσω για εκδήλωση ενδιαφέροντος τους,
 Δημήτρη Βερούχη
Γιάννη Κριτικό
Μενέλο Γκόρο
Αγγελική Παπ
και Λένα Μακρή.
Φυσικά υπάρχουν και άλλοι που βγάζουν αξιόλογες φωτό, αλλά αυτούς παρακολουθώ και η συμμετοχή τους θα εγγυάται μια καταπληκτική έκθεση.
Μην ντρέπεστε, μεταξύ μας ήμαστε, ποιος θα μας δει?
Περιμένω με χαρά να δω αυτή την πολύ όμορφη ιδέα να γίνεται πραγματικότητα!

Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2015


Πρόσκληση ενδιαφέροντος για ερασιτέχνες φωτογράφους από την Κινηματογραφική Λέσχη Καρύστου.

Κινηματογραφική Λέσχη Καρύστου
1 hr · Edited ·
ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΥΣ
Καλούμε όσους/ες ερασιτέχνες θεωρούν ότι μπορούν να εκθέσουν 4 (τέσσερις) φωτογραφίες* από το έργο τους, να επικοινωνήσουν το αργότερα μέχρι τις 10/12/15 με e-mail στο _cineclubofkarystos@gmail.com στο τηλέφωνο 6936584286 η με μήνυμα στο facebook https://www.facebook.com/cineclubofkarystos για να οριστεί μία ημερομηνία συνάντησης για τις λεπτομέρειες. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στους χώρους του Γιοκαλείου ιδρύματος μετά τα μέσα του Δεκέμβρη.
*τεχνικές πληροφορίες και λεπτομέρειες
Οι φωτογραφίες , τις οποίες θα διαλέξετε , θα είναι σε ψηφιακή μορφή ώστε να σταλούν για επεξεργασία όλες μαζί για να μπορέσουμε να διαπραγματευθούμε μια καλή τιμή καλό θα ήταν οι φωτογραφίες , που θα επιλέξετε, να έχουν , το δυνατόν, κοινό θέμα.
Η εκτύπωση θα γίνει σε επαγγελματικό φωτογραφικό χαρτί σε μέγεθος 30χ40 , το κόστος για κάθε φωτογραφία ανέρχεται στα 6€ το οποίο θα επιβαρυνθείτε εσείς .
Η επιμέλεια της έκθεσης θα γίνει από μέλη της λέσχης.
Οι φωτογραφίες , στο τέλος της έκθεσης , θα επιστραφούν !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η επόμενη ανεμογεννήτρια, είναι του γείτονα σου στο χωράφι σου.

Το κόλπο γκρόσο της εποχής λέγεται, Ενεργειακή κοινότητα.  Η Ενεργειακή Κοινότητα, εκ πρώτης όψεως, φαίνεται μια πάρα πολύ καλή περιβαλλοντι...