Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Κινητοποιήσεις στην Κάρυστο σήμερα.

Το Γυμνάσιο είναι σε κατάληψη χωρίς να υπάρχει αυτό που λέμε, μαζική συμμετοχή.
Μερικά είναι στην πόρτα, άλλα απέναντι και αρκετά παίζουν μπάσκετ στο προαύλιο.
Από ότι είπαν θα κρατήσουν την κατάληψη μέχρι την Δευτέρα.
Τους ρώτησα αν νομίζουν ότι με την κατάληψη θα έρθουν καθηγητές, και απάντησαν όχι, αλλά ανάμεσα σε αυτούς που κάνουν χαβαλέ, υπάρχουν και τα παιδιά που αξίζει να ακούσει κανείς και κατά την γνώμη μου , να τα πάρει πολύ σοβαρά.
Στην πλατεία ήταν η συγκέντρωση με σημαίες του ΠΑΜΕ,και ομιλητές στελέχη του ΚΚΕ.
Περιέγραψαν την κατάσταση ως έχει και στο δελτίο τύπου που θα ακολουθήσει θα αναφερθούν τα σημεία καλύτερα.


Σήμερα ανάμεσα σε όσους στηρίζουν την απεργία είναι και ο Σύριζα. Υποστηρίζουν ότι άλλο το κόμμα και άλλο η κυβέρνηση και ότι η απεργία και οι κινητοποιήσεις θα βοηθήσουν το κυβερνητικό έργο να έχει καλύτερα αποτελέσματα.
Στις επόμενες εκλογές λοιπόν, θα υπάρχει και άλλη σημαία που θα λέει κυβέρνηση αφού αν ψηφίζεις κόμμα δεν είναι υπεύθυνο για την κυβέρνηση του.
Αυτές τις ανοησίες υπάρχουν άνθρωποι που τις λένε και βρίσκουν και άλλους να τις υποστηρίζουν.
Δεν παύουν όμως να είναι ανοησίες και τι να πούμε για τον σύριζα..

Εδώ καράβια χάνονται, βαρκούλες αρμενίζουν.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Διαμήκης Εύβοιας..ένα όνειρο ...απατηλό.

Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2013 Πομφόλυγες τα Διευρωπαϊκ​ά Δίκτυα για την Εύβοια Το Δεκέμβριο του 2012 οι εκπρόσωποι της Εύβοιας στη τότε συγκυβέρνηση πανηγύριζαν γιατί «μετά από συντονισμένες κυβερνητικές προσπάθειες έγινε κατορθωτή η ένταξη του διαμήκη οδικού άξονα της Εύβοιας στα Διευρωπαϊκά Δίκτυα Μεταφορών» και θριαμβολογούσαν γιατί «αυτό σήμαινε ότι την τρέχουσα προγραμματική περίοδο, είτε την επομένη, δηλαδή σε 10-15 χρόνια, θα γίνει πραγματικότητα ». Πρόκειται για μια εικονική πραγματικότητα που αποκαλύφτηκε τη Πέμπτη 28/11/2013 στη κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών της Βουλής, Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και Παραγωγής και Εμπορίου, κατά τη  συζήτηση επί του Κανονισμού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου για τα νέα Διευρωπαϊκά Δίκτυα Μεταφορών. Στην ενημέρωση που έκανε ο αρμόδιος εισηγητής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου  κ . Κουμουτσάκος ανέφερε ότι «το δίκτυο χωρίστηκε σε κεντρικό και σε αναλυτικό – ολοκληρωμένο. Το κεντρικό δίκτυο ένα εκείνο το οποίο σ

Τιμής ένεκεν στον παππού μας Λεωνίδα Μήλα που μας άφησε σήμερα.

Είναι μια παράξενη εποχή που δεν μπορείς να χαιρετήσεις τους ανθρώπους σου όπως θα έπρεπε και όπως θα θέλαμε. Σήμερα έφυγε από τον μάταιο τούτο κόσμο ο παππούς μας, ο γλυκύτατος Λεωνίδας η Λίνος Μήλας. Αγροτοκτηνοτρόφος, μουσικός, άριστος οικογενειάρχης με ενεργή ενασχόληση με τα κοινά μέχρι και τα βαθιά του γεράματα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει και η ανάμνηση του πάντα θα συνοδεύεται από τους ήχους της τσαμπούνας του και από το αγαπημένο του επιμύθιο , " Ντάπα ντούπα το νταούλι, έτσι θα την περάσουμε ούλοι"  Επί τη ευκαιρία μιας εκδήλωσης για την ΑΙΟΓΟΠΡΟΒΑΤΙΑ στην Νότια Εύβοια, μας είχε μιλήσει στις 26 Ιουλίου του  2011 με τίτλο, Η ΑΛΛΗ ΟΨΗ ΤΗΣ ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΙΑΣ. Μετά την ημερίδα για την αιγοπροβατοτροφία, δεν υπήρχε πιο κατάλληλος άνθρωπος να μιλήσω από τον παππού μας, τον Λεωνίδα Μήλα. Το θέμα είναι ότι ο παππούς μας, απόφοιτος πρώτης Δημοτικού, έκανε μόνος του τρόπο ζωής, πορεύτηκε και έφτασε στην ηλικία που είναι, όλα όσα

Σας ενημερώνουμε για την λειτουργία του Νοσοκομείου Καρύστου .

Προσοχή! Από σήμερα αναβάλλονται όλα τα χειρουργεία και ακυρώνονται όλα τα ραντεβού στα τακτικά εξωτερικά ιατρεία, οι τακτικές αιμοληψίες κτλ. Θα εξυπηρετούνται μόνο τα επείγοντα. Κάθε ασθενής με τουλάχιστον ένα από τα παρακάτω συμπτώματα: Βήχας, πυρετός, δύσπνοια θα πρέπει να παραμένει σπίτι του, να επικοινωνεί με τον ιατρό του και να καλεί τον ΕΟΔΥ (τηλ 1135). Δεν πηγαίνουμε στο Νοσοκομείο! Όλοι μας είμαστε εν δυνάμει ύποπτα κρούσματα.  ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ!