Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

" Under the Dome of H&M " και οι θόλοι της πολιτικής.

 Το "Under the Dome" είναι μια καθημερινή σειρά στον ΣΚΑΙ, ενώ το H&M, είναι μια γνωστή αλυσίδα ένδυσης που χτες λάνσαρε ένα νέο brand, το -BALMAIN- στα καταστήματα και έγινε χαμός.
Ουρές σχηματίστηκαν ενώ τις τούφες από το ξεμάλλιασμα για να προλάβουν τα κομμάτια, τις μάζευαν το πρωί οι υπάλληλοι όπως στα κομμωτήρια από το πάτωμα.
Στην σειρά, ένας θόλος σκέπασε μια μικρή πόλη στην Αμερική, με πηγή ενέργειας μια εξωγήινη πηγή ενέργειας που ελευθερώθηκε από ένα διαστημικό μετεωρίτη σε σχήμα αυγού.
Στον 3o κύκλο που παίζεται τώρα, η εξωγήινη ενέργεια, μετατρέπει τους ανθρώπους σε πειθήνια  και εύπλαστα μέλη μιας μεγάλης οικογένειας που όλοι με ηρεμία ακολουθούν την αρχηγό σε ότι και αν πει.
Κανείς δεν πρέπει να είναι βάρος, κανείς δεν πρέπει να διαφωνεί, κανείς δεν πρέπει να ταράζει την ηρεμία της κοινότητας.

Βλέποντας τις ουρές για ένα κομμάτι ρούχο, όπως και να το λένε, έντονα ταυτίστηκε η μια εικόνα με την άλλη μιας και μεταφορικά βλέπουμε προς στα μάτια μας την δύναμη της πλύσης εγκεφάλου, τις πρακτικές που ακολουθούνται από τους αρχηγούς της μόδας, αλλά και την προθυμία των ανθρώπων να εκπληρώσουν τις εντολές τους.
Στο θέμα της συμπεριφοράς υπάρχει ακόμα δρόμος, αλλά που θα πάει?
Mε λίγη έξτρα ενέργεια, θα γίνουν και αυτοί ήρεμοι προπομποί της παγκόσμιας υπακοής με τάξη.

Την αρχηγό της κοινότητας που έχει καταληφθεί εντελώς από τους εξωγήινους ...οργανισμούς, την λένε Kristin.
Αλλά και εμείς έχουμε πολλές Kristin, με διαφορετικά ονόματα που μολύνουν τους ανθρώπους με κομματικές αντιλήψεις.
Αυτοί το λένε, μπόλιασμα, η καθοδήγηση, η ακόμα γνώση, όμως όλοι επιθυμούν το ίδιο πράγμα.
Κάτω από τις οδηγίες τους να υπάρχει μια ήρεμη διαχείριση των πάντων χωρίς εξάρσεις, χωρίς αντιδράσεις, χωρίς αμφισβητήσεις χωρίς προσωπική σκέψη.
Το πρόβλημα Under the Dome in Greece,  είναι ότι στρέφουν τους μεν εναντίον των δε, και κείνοι φωνάζουν,  κλαίνε μιλάνε ακόμα και γελάνε ανάλογα τις εντολές.

Οι μεν γελούν με τα σουβλάκια του Καραμανλή και το πάχος του Βενιζέλου όπως άλλοι με το ποδήλατο του Παπανδρέου και το κανό του.
Ατέλειωτα ανέκδοτα, τηλεοπτικές εκπομπές κείμενα και γελοιογραφίες από...έγκριτους εκπροσώπους τους.
Τώρα παίρνουν και αυτοί σειρά να γελάσουν με το πάχος του Φϊλη και τις γκάφες του Αλέξη.

Θα έλεγε κανείς ότι έχουμε πολλούς μικρούς θόλους, και όμως είναι ένας, με την κύρια πηγή της ενέργειας τους να μετράει και να καταγράφει την κάθε αντίδραση όπως και να ετοιμάζει το επόμενο βήμα που θα κάνει τα όντα πειράματα να δράσουν κάπως διαφορετικά, μέχρι να βρουν την απόλυτη συνταγή της πλήρους ταύτισης ..

Under the dome, χωρίς διαφυγή..Χωρίς?

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Διαμήκης Εύβοιας..ένα όνειρο ...απατηλό.

Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2013 Πομφόλυγες τα Διευρωπαϊκ​ά Δίκτυα για την Εύβοια Το Δεκέμβριο του 2012 οι εκπρόσωποι της Εύβοιας στη τότε συγκυβέρνηση πανηγύριζαν γιατί «μετά από συντονισμένες κυβερνητικές προσπάθειες έγινε κατορθωτή η ένταξη του διαμήκη οδικού άξονα της Εύβοιας στα Διευρωπαϊκά Δίκτυα Μεταφορών» και θριαμβολογούσαν γιατί «αυτό σήμαινε ότι την τρέχουσα προγραμματική περίοδο, είτε την επομένη, δηλαδή σε 10-15 χρόνια, θα γίνει πραγματικότητα ». Πρόκειται για μια εικονική πραγματικότητα που αποκαλύφτηκε τη Πέμπτη 28/11/2013 στη κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών της Βουλής, Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και Παραγωγής και Εμπορίου, κατά τη  συζήτηση επί του Κανονισμού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου για τα νέα Διευρωπαϊκά Δίκτυα Μεταφορών. Στην ενημέρωση που έκανε ο αρμόδιος εισηγητής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου  κ . Κουμουτσάκος ανέφερε ότι «το δίκτυο χωρίστηκε σε κεντρικό και σε αναλυτικό – ολοκληρωμένο. Το κεντρικό δίκτυο ένα εκείνο το οποίο σ

Τιμής ένεκεν στον παππού μας Λεωνίδα Μήλα που μας άφησε σήμερα.

Είναι μια παράξενη εποχή που δεν μπορείς να χαιρετήσεις τους ανθρώπους σου όπως θα έπρεπε και όπως θα θέλαμε. Σήμερα έφυγε από τον μάταιο τούτο κόσμο ο παππούς μας, ο γλυκύτατος Λεωνίδας η Λίνος Μήλας. Αγροτοκτηνοτρόφος, μουσικός, άριστος οικογενειάρχης με ενεργή ενασχόληση με τα κοινά μέχρι και τα βαθιά του γεράματα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει και η ανάμνηση του πάντα θα συνοδεύεται από τους ήχους της τσαμπούνας του και από το αγαπημένο του επιμύθιο , " Ντάπα ντούπα το νταούλι, έτσι θα την περάσουμε ούλοι"  Επί τη ευκαιρία μιας εκδήλωσης για την ΑΙΟΓΟΠΡΟΒΑΤΙΑ στην Νότια Εύβοια, μας είχε μιλήσει στις 26 Ιουλίου του  2011 με τίτλο, Η ΑΛΛΗ ΟΨΗ ΤΗΣ ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΙΑΣ. Μετά την ημερίδα για την αιγοπροβατοτροφία, δεν υπήρχε πιο κατάλληλος άνθρωπος να μιλήσω από τον παππού μας, τον Λεωνίδα Μήλα. Το θέμα είναι ότι ο παππούς μας, απόφοιτος πρώτης Δημοτικού, έκανε μόνος του τρόπο ζωής, πορεύτηκε και έφτασε στην ηλικία που είναι, όλα όσα

Σας ενημερώνουμε για την λειτουργία του Νοσοκομείου Καρύστου .

Προσοχή! Από σήμερα αναβάλλονται όλα τα χειρουργεία και ακυρώνονται όλα τα ραντεβού στα τακτικά εξωτερικά ιατρεία, οι τακτικές αιμοληψίες κτλ. Θα εξυπηρετούνται μόνο τα επείγοντα. Κάθε ασθενής με τουλάχιστον ένα από τα παρακάτω συμπτώματα: Βήχας, πυρετός, δύσπνοια θα πρέπει να παραμένει σπίτι του, να επικοινωνεί με τον ιατρό του και να καλεί τον ΕΟΔΥ (τηλ 1135). Δεν πηγαίνουμε στο Νοσοκομείο! Όλοι μας είμαστε εν δυνάμει ύποπτα κρούσματα.  ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ!