Παρασκευή, 6 Νοεμβρίου 2015

" Under the Dome of H&M " και οι θόλοι της πολιτικής.

 Το "Under the Dome" είναι μια καθημερινή σειρά στον ΣΚΑΙ, ενώ το H&M, είναι μια γνωστή αλυσίδα ένδυσης που χτες λάνσαρε ένα νέο brand, το -BALMAIN- στα καταστήματα και έγινε χαμός.
Ουρές σχηματίστηκαν ενώ τις τούφες από το ξεμάλλιασμα για να προλάβουν τα κομμάτια, τις μάζευαν το πρωί οι υπάλληλοι όπως στα κομμωτήρια από το πάτωμα.
Στην σειρά, ένας θόλος σκέπασε μια μικρή πόλη στην Αμερική, με πηγή ενέργειας μια εξωγήινη πηγή ενέργειας που ελευθερώθηκε από ένα διαστημικό μετεωρίτη σε σχήμα αυγού.
Στον 3o κύκλο που παίζεται τώρα, η εξωγήινη ενέργεια, μετατρέπει τους ανθρώπους σε πειθήνια  και εύπλαστα μέλη μιας μεγάλης οικογένειας που όλοι με ηρεμία ακολουθούν την αρχηγό σε ότι και αν πει.
Κανείς δεν πρέπει να είναι βάρος, κανείς δεν πρέπει να διαφωνεί, κανείς δεν πρέπει να ταράζει την ηρεμία της κοινότητας.

Βλέποντας τις ουρές για ένα κομμάτι ρούχο, όπως και να το λένε, έντονα ταυτίστηκε η μια εικόνα με την άλλη μιας και μεταφορικά βλέπουμε προς στα μάτια μας την δύναμη της πλύσης εγκεφάλου, τις πρακτικές που ακολουθούνται από τους αρχηγούς της μόδας, αλλά και την προθυμία των ανθρώπων να εκπληρώσουν τις εντολές τους.
Στο θέμα της συμπεριφοράς υπάρχει ακόμα δρόμος, αλλά που θα πάει?
Mε λίγη έξτρα ενέργεια, θα γίνουν και αυτοί ήρεμοι προπομποί της παγκόσμιας υπακοής με τάξη.

Την αρχηγό της κοινότητας που έχει καταληφθεί εντελώς από τους εξωγήινους ...οργανισμούς, την λένε Kristin.
Αλλά και εμείς έχουμε πολλές Kristin, με διαφορετικά ονόματα που μολύνουν τους ανθρώπους με κομματικές αντιλήψεις.
Αυτοί το λένε, μπόλιασμα, η καθοδήγηση, η ακόμα γνώση, όμως όλοι επιθυμούν το ίδιο πράγμα.
Κάτω από τις οδηγίες τους να υπάρχει μια ήρεμη διαχείριση των πάντων χωρίς εξάρσεις, χωρίς αντιδράσεις, χωρίς αμφισβητήσεις χωρίς προσωπική σκέψη.
Το πρόβλημα Under the Dome in Greece,  είναι ότι στρέφουν τους μεν εναντίον των δε, και κείνοι φωνάζουν,  κλαίνε μιλάνε ακόμα και γελάνε ανάλογα τις εντολές.

Οι μεν γελούν με τα σουβλάκια του Καραμανλή και το πάχος του Βενιζέλου όπως άλλοι με το ποδήλατο του Παπανδρέου και το κανό του.
Ατέλειωτα ανέκδοτα, τηλεοπτικές εκπομπές κείμενα και γελοιογραφίες από...έγκριτους εκπροσώπους τους.
Τώρα παίρνουν και αυτοί σειρά να γελάσουν με το πάχος του Φϊλη και τις γκάφες του Αλέξη.

Θα έλεγε κανείς ότι έχουμε πολλούς μικρούς θόλους, και όμως είναι ένας, με την κύρια πηγή της ενέργειας τους να μετράει και να καταγράφει την κάθε αντίδραση όπως και να ετοιμάζει το επόμενο βήμα που θα κάνει τα όντα πειράματα να δράσουν κάπως διαφορετικά, μέχρι να βρουν την απόλυτη συνταγή της πλήρους ταύτισης ..

Under the dome, χωρίς διαφυγή..Χωρίς?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου