Πέμπτη, 21 Απριλίου 2016

Το σχολείο μας συμμετείχε στη Β΄ φάση του Διαγωνισμού Φυσικής « Αριστοτέλης 2016»


Δεύτερο Δημοτικό Σχολείο Καρύστου.
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ  ΦΥΣΙΚΩΝ  ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ
 ( Β΄  ΦΑΣΗ )
       Το  Σάββατο 16  Απριλίου 2016  το σχολείο μας συμμετείχε στη Β΄ φάση  του Διαγωνισμού Φυσικής  « Αριστοτέλης  2016» , που πραγματοποιήθηκε στο 18ο Δημοτικό Σχολείο  Χαλκίδας . Οι μαθητές και οι μαθήτριες του σχολείου μας διαγωνίσθηκαν σε πανελλαδικό επίπεδο  , αποκτώντας μια σπουδαία εμπειρία.


       Από το σχολείο μας  πήραν μέρος  οι επιτυχόντες μαθητές  και μαθήτριες  της α΄ φάσης  του διαγωνισμού . Από την Ε΄ τάξη  η  Αλεβίζου Δήμητρα και  η Θωμά Μαριλένα  και από τη  ΣΤ΄ τάξη  ο  Ντινιακός  Παντελής  και   ο  Πορτολομαίος   Γιώργος . Τους μαθητές συνόδευσαν στο εξεταστικό κέντρο της Χαλκίδας οι γονείς τους  , Ο Διευθυντής του σχολείου κ. Ελευθερίου Παναγιώτης και ο δάσκαλος της Ε΄ τάξης κ. Μιλτιάδης Κοτζιάμπασης .  
       Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές που πήραν μέρος   στο διαγωνισμό τόσο στην Α΄ όσο και στη Β΄φάση του . Ευχόμαστε στους μαθητές  μας κάθε επιτυχία στο μέλλον .
Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων

του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καρύστου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η επόμενη ανεμογεννήτρια, είναι του γείτονα σου στο χωράφι σου.

Το κόλπο γκρόσο της εποχής λέγεται, Ενεργειακή κοινότητα.  Η Ενεργειακή Κοινότητα, εκ πρώτης όψεως, φαίνεται μια πάρα πολύ καλή περιβαλλοντι...