Τρίτη, 5 Απριλίου 2016

Το Επιμελητήριο Εύβοιας πρόβαλε ευβοϊκά προϊόντα στην 3η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων Ποτών EXPO FOOD 2016

            Το Επιμελητήριο Εύβοιας συμμετείχε - σε συνεργασία με την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ - στην 3η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων Ποτών EXPO FOOD 2016, η οποία πραγματοποιήθηκε στο METROPOLITAN EXPO 19-21 Μαρτίου 2016.       
Σκοπός της συμμετοχής του Φορέα ήταν η προώθηση των ευβοϊκών προϊόντων, η προβολή των Ευβοϊκών επιχειρήσεων και κατ’ επέκταση η ανάπτυξη της εξωστρέφειας τους. Στο πλαίσιο αυτό στην εν λόγω έκθεση συμμετείχαν 17 επιχειρήσεις – μέλη του Επιμελητηρίου.
Η όλη πρωτοβουλία κρίθηκε πολύ επιτυχής αφού έγινε στο πλαίσιο υλοποίησης μιας πολύ σημαντικής έκθεσης, αναβαθμισμένης σε όλους τους τομείς, με υψηλό διαφημιστικό budget.  
Είναι χαρακτηριστικό ότι στην EXPO FOOD 2016, συμμετείχαν 1.000 Έλληνες και ξένοι εκθέτες συγκεντρώνοντας περισσότερους από 60.000 επαγγελματίες επισκέπτες  - από 22.000 επιχειρήσεις - προερχόμενους από 59 χώρες του εξωτερικού.
Η προσέλευση των εκθετών και των επισκεπτών που ξεπέρασε κάθε προσδοκία, η άρτια οργάνωση της έκθεσης και οι πολλές καινοτόμες δράσεις που έλαβαν χώρα, δημιούργησαν ένα πραγματικά εμπορικό γεγονός όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε ολόκληρη τη Νοτιοανατολική Ευρώπη !
           Επιμελητήριο ΕύβοιαςΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η επόμενη ανεμογεννήτρια, είναι του γείτονα σου στο χωράφι σου.

Το κόλπο γκρόσο της εποχής λέγεται, Ενεργειακή κοινότητα.  Η Ενεργειακή Κοινότητα, εκ πρώτης όψεως, φαίνεται μια πάρα πολύ καλή περιβαλλοντι...