Παρασκευή, 22 Απριλίου 2016

Παρακαλώ την προσοχή σας στην ανακοίνωση που ακολουθεί. Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας - Π.Ε. Εύβοιας συνεργάζεται με τη δράση αλληλεγγύης «Σε Αναμονή»

Δελτίο Τύπου

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας - Π.Ε. Εύβοιας συνεργάζεται με τη δράση αλληλεγγύης «Σε Αναμονή»
Από σήμερα μπορεί κάθε επιχείρηση τροφίμων -και όχι μόνο- να δίνει την ευκαιρία στους πελάτες της να βοηθούν με άμεσο και απλό τρόπο συμπολίτες τους με οικονομική αδυναμία. Ο πελάτης του καταστήματος, μαζί με τις δικές του αγορές, μπορεί να πληρώσει με ειδική έκπτωση για ένα ή περισσότερα επιπλέον προϊόντα τα οποία θέτει «σε αναμονή». Τα προϊόντα «σε αναμονή» καταγράφονται σε λίστα με την ειδική σήμανση και κάθε πολίτης μπορεί να ζητήσει κάποιο από αυτά από το κατάστημα.
Βοηθήστε μας να το μάθουν όλες οι επιχειρήσεις.
Να το μάθουν όλοι όσοι έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν αυτό το κάτι παραπάνω που αξίζει πολύ περισσότερο από όσο στοιχίζει.
Και κυρίως να το μάθουν όλοι οι συμπολίτες μας που στερούνται τα βασικά είδη διαβίωσης...


Για διευκρινίσεις επί της δράσης, παρακαλούμε καλέστε στα τηλέφωνα 6909148182 (κ. Δημήτρης Πανέλης , διαχειριστής προγράμματος) και 2221353439 (κ. Μαριάννα Λιάσκου, Π.Ε. Εύβοιας). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η επόμενη ανεμογεννήτρια, είναι του γείτονα σου στο χωράφι σου.

Το κόλπο γκρόσο της εποχής λέγεται, Ενεργειακή κοινότητα.  Η Ενεργειακή Κοινότητα, εκ πρώτης όψεως, φαίνεται μια πάρα πολύ καλή περιβαλλοντι...