Δευτέρα, 25 Απριλίου 2016

Στην Κάρυστο Καλύτερα!

 Αυτές τις μέρες που η τουριστική σεζόν ξεκινά, όλοι έχουν ένα σλόγκαν για τον τόπο τους και έτσι έβαλα και γω το δικό μου.
Η παραλία μας δεν είναι μόνο ότι αλλάζει με τα έργα. Αλλάζει ραγδαία ύφος και με την αναβάθμιση και προσαρμογή στις ανάγκες αλλά και στο ύφος που απαιτεί ο κάθε επισκέπτης, δείχνοντας τον σεβασμό των επαγγελματιών από την μια,αλλά και το μεράκι να προσφέρουν ότι καλύτερο , από την άλλη.
Οι προτάσεις μας για σήμερα  ξεκινούν με την ταβέρνα ο ΚΙΟΥΚΗΣ  σε ένα πολύ χαρούμενο mood ,όσο για τα υπόλοιπα....χρόνια τώρα είναι από τις σταθερές επιλογές των επισκεπτών.
 Πιο δίπλα, ένας νέος χώρος, σε νησιώτικο ύφος και πολύ χαρούμενη φιλοσοφία στησίματος του μαγαζιού.Φυσικά, έξω είναι ο περισσότερος χώρος, αλλά δεν παίρνω φωτογραφίες ανθρώπους που πίνουν τον καφέ τους με την παρέα τους στα καλά καθούμενα.
 Συνεχίζουμε δυο βήματα πιο κει, με την αυλή της Χόβολης, που είναι ιδανική για  πιο ιδιωτικές καταστάσεις , if you know what I mean!!
 Στον εσωτερικό της χώρο, μια ένα έκθεση ζωγραφικής που δεν παιρνά απαρατήρητη..ΚΑΘΟΛΟΥ απαρατήρητη γιατί ο Ted and Elizabeth για άλλη μια φορά καθιλώνουν με την ζωγραφική τους.
 Φτάνοντας στο ξενοδοχείο Καρύστιον μας περιμένει ένα ολοκαίνουργιο μενού που αξίζει να δοκιμάσετε όπως και τα γλυκά.
Προτάσεις σεφ και καθημερινά φτιαγμένες από έμπειρα και άξια χέρια.Τιμές λογικές, ποσότητες ικανοποιητικές, γεύσεις απογειωμένες.

 Για το τέλος η γνωστή σε όλους Αλέα. Αυτός ο χώρος είναι η επιτομή του επαγγελματισμού στον χώρο της εστίασης που κάθε χρόνο γίνεται και καλύτερη προσαρμοσμένη στις ανάγκες της εποχής και των φιλοξενούμενων.
Για Πάσχα και καλοκαίρι λοιπόν, στην ΚΑΡΥΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!


2 σχόλια:

ΤΟ ΓΟΡΓΟΝΙ είπε...

Αναγνώστη που είσαι τόσο επιθετικός, είσαι Ο ίδιος αναρωτιέμαι πάντα? Εϊδα αλλαγές και νέα πράγματα αν το κατάλαβες.Και δεν υπάρχει λόγος βρε παιδί μου να χαλιέσαι έτσι, εκτός και αν σου αρέσει..τι να πω..

Ανώνυμος είπε...

What you mean βρε πονηρουλα???

Δημοσίευση σχολίου

Άνοιξε η πλατφόρμα για εμβολιασμό των 60-64 στο Νοσοκομείο Καρύστου.

 Άνοιξε η πλατφόρμα για εμβολιασμό στην Κάρυστο των 60-64. Το Νοσοκομείο μας ονομάζεται  ΓΝ-ΚΥ ΚΑΡΥΣΤΟΥ (20). Ο πρώτος εμβολιασμός έχει κλεί...