Σάββατο, 30 Απριλίου 2016

Έχω τρένο! Πάμε μια βόλτα!?

Mε πάρα πολύ μεγάλο ενθουσιασμό έχει γίνει δεκτό το τρενάκι στην πόλη μας και οι βόλτες ήδη έχουν ξεκινήσει.
Προλαβαίνετε και σεις και μην το βλέπετε έτσι..δείτε το αλλιώς!
Εννοώ ότι λένε οι μεγάλοι.."Μωρέ θέλω να πάω αλλά ντρέπομαι, να με βλέπουν οι γνωστοί και να λένε..κοίτα εκεί, πάει βόλτα με τα παιδιά."

Πρώτα από όλα δεν είναι καθόλου ντροπή να πηγαίνεις βόλτα με τα παιδιά, δεύτερον μπορεί να πάρετε τα δικά σας και τα εγγόνια σας, και θα είστε μια χαρά κυρία-γιαγιά που πηγαίνει βόλτα τα εγγονάκια της, ακόμα και παππούς να είστε, πάλι την καλή σας την εντύπωση θα την κάνετε.

Τώρα θα αναρωτιέσαι και συ, γιατί παροτρύνω τους μεγάλους να πάνε.
Μα γιατί θέλουν!
Χτες το βράδυ πήγα στην εκκλησία από νωρίς και μέχρι να αρχίσει η λειτουργία γύρω μου μιλούσαν παιδιά..
Παιδιά ντυμένα με ταγεράκια και ρυτίδες, με εγγόνια και μνήμες, αλλά αν έκλεινες τα μάτια σου μια στιγμή και άκουγες τι έλεγαν, ήταν σαν να ήμασταν σε μια ευχάριστη νεανική παρέα, για να μη σου πω και καλύτερα!
Ήθελαν να πάνε, αλλά να...καταλαβαίνετε,,όλα τα από πάνω ....

Ειδικά μια κυρία δίπλα μου ήταν τόσο, μα τόσο ζωντανός άνθρωπος γεμάτη νεύρο και θετική ενέργεια, που παρά λίγο να την ρωτήσω.." Εσύ πίνου είσαι?" Όπως ρωτάμε τα παιδιά για να γελάσουμε με τα ματάκια τους που τα ανοίγουν σαν παράθυρα από την έκπληξη..

Λοιπόν να πάτε βόλτα!
ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ένα μεγάλο συγχαρητήρια στον εμπορικό σύλλογο Καρύστου που με τον μεγάλο αγώνα τους κάνει ένα έργο αξιόλογο για ακόμα μια φορά, παρόλη την μη αναγνώριση του από πολλούς μέσα από λογής δυσκολίες παλεύουν για τον τοπο μας...! Μπράβο και πάλι μπράβο..

Δημοσίευση σχολίου

Ήρθε πάλι η ώρα? η, ΗΡΘΕ ΤΩΡΑ Η ΩΡΑ!

Κατατέθηκαν πληθώρα νέων αδειών για παντού στον δήμο μας. Δεν θέλω να σας ταράξω βραδιάτικα αλλά για να σας το κάνω απλά, όπου και αν κοιτάξ...