Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Έχω τρένο! Πάμε μια βόλτα!?

Mε πάρα πολύ μεγάλο ενθουσιασμό έχει γίνει δεκτό το τρενάκι στην πόλη μας και οι βόλτες ήδη έχουν ξεκινήσει.
Προλαβαίνετε και σεις και μην το βλέπετε έτσι..δείτε το αλλιώς!
Εννοώ ότι λένε οι μεγάλοι.."Μωρέ θέλω να πάω αλλά ντρέπομαι, να με βλέπουν οι γνωστοί και να λένε..κοίτα εκεί, πάει βόλτα με τα παιδιά."

Πρώτα από όλα δεν είναι καθόλου ντροπή να πηγαίνεις βόλτα με τα παιδιά, δεύτερον μπορεί να πάρετε τα δικά σας και τα εγγόνια σας, και θα είστε μια χαρά κυρία-γιαγιά που πηγαίνει βόλτα τα εγγονάκια της, ακόμα και παππούς να είστε, πάλι την καλή σας την εντύπωση θα την κάνετε.

Τώρα θα αναρωτιέσαι και συ, γιατί παροτρύνω τους μεγάλους να πάνε.
Μα γιατί θέλουν!
Χτες το βράδυ πήγα στην εκκλησία από νωρίς και μέχρι να αρχίσει η λειτουργία γύρω μου μιλούσαν παιδιά..
Παιδιά ντυμένα με ταγεράκια και ρυτίδες, με εγγόνια και μνήμες, αλλά αν έκλεινες τα μάτια σου μια στιγμή και άκουγες τι έλεγαν, ήταν σαν να ήμασταν σε μια ευχάριστη νεανική παρέα, για να μη σου πω και καλύτερα!
Ήθελαν να πάνε, αλλά να...καταλαβαίνετε,,όλα τα από πάνω ....

Ειδικά μια κυρία δίπλα μου ήταν τόσο, μα τόσο ζωντανός άνθρωπος γεμάτη νεύρο και θετική ενέργεια, που παρά λίγο να την ρωτήσω.." Εσύ πίνου είσαι?" Όπως ρωτάμε τα παιδιά για να γελάσουμε με τα ματάκια τους που τα ανοίγουν σαν παράθυρα από την έκπληξη..

Λοιπόν να πάτε βόλτα!
ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ένα μεγάλο συγχαρητήρια στον εμπορικό σύλλογο Καρύστου που με τον μεγάλο αγώνα τους κάνει ένα έργο αξιόλογο για ακόμα μια φορά, παρόλη την μη αναγνώριση του από πολλούς μέσα από λογής δυσκολίες παλεύουν για τον τοπο μας...! Μπράβο και πάλι μπράβο..

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Διαμήκης Εύβοιας..ένα όνειρο ...απατηλό.

Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2013 Πομφόλυγες τα Διευρωπαϊκ​ά Δίκτυα για την Εύβοια Το Δεκέμβριο του 2012 οι εκπρόσωποι της Εύβοιας στη τότε συγκυβέρνηση πανηγύριζαν γιατί «μετά από συντονισμένες κυβερνητικές προσπάθειες έγινε κατορθωτή η ένταξη του διαμήκη οδικού άξονα της Εύβοιας στα Διευρωπαϊκά Δίκτυα Μεταφορών» και θριαμβολογούσαν γιατί «αυτό σήμαινε ότι την τρέχουσα προγραμματική περίοδο, είτε την επομένη, δηλαδή σε 10-15 χρόνια, θα γίνει πραγματικότητα ». Πρόκειται για μια εικονική πραγματικότητα που αποκαλύφτηκε τη Πέμπτη 28/11/2013 στη κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών της Βουλής, Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και Παραγωγής και Εμπορίου, κατά τη  συζήτηση επί του Κανονισμού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου για τα νέα Διευρωπαϊκά Δίκτυα Μεταφορών. Στην ενημέρωση που έκανε ο αρμόδιος εισηγητής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου  κ . Κουμουτσάκος ανέφερε ότι «το δίκτυο χωρίστηκε σε κεντρικό και σε αναλυτικό – ολοκληρωμένο. Το κεντρικό δίκτυο ένα εκείνο το οποίο σ

Τιμής ένεκεν στον παππού μας Λεωνίδα Μήλα που μας άφησε σήμερα.

Είναι μια παράξενη εποχή που δεν μπορείς να χαιρετήσεις τους ανθρώπους σου όπως θα έπρεπε και όπως θα θέλαμε. Σήμερα έφυγε από τον μάταιο τούτο κόσμο ο παππούς μας, ο γλυκύτατος Λεωνίδας η Λίνος Μήλας. Αγροτοκτηνοτρόφος, μουσικός, άριστος οικογενειάρχης με ενεργή ενασχόληση με τα κοινά μέχρι και τα βαθιά του γεράματα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει και η ανάμνηση του πάντα θα συνοδεύεται από τους ήχους της τσαμπούνας του και από το αγαπημένο του επιμύθιο , " Ντάπα ντούπα το νταούλι, έτσι θα την περάσουμε ούλοι"  Επί τη ευκαιρία μιας εκδήλωσης για την ΑΙΟΓΟΠΡΟΒΑΤΙΑ στην Νότια Εύβοια, μας είχε μιλήσει στις 26 Ιουλίου του  2011 με τίτλο, Η ΑΛΛΗ ΟΨΗ ΤΗΣ ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΙΑΣ. Μετά την ημερίδα για την αιγοπροβατοτροφία, δεν υπήρχε πιο κατάλληλος άνθρωπος να μιλήσω από τον παππού μας, τον Λεωνίδα Μήλα. Το θέμα είναι ότι ο παππούς μας, απόφοιτος πρώτης Δημοτικού, έκανε μόνος του τρόπο ζωής, πορεύτηκε και έφτασε στην ηλικία που είναι, όλα όσα

Σας ενημερώνουμε για την λειτουργία του Νοσοκομείου Καρύστου .

Προσοχή! Από σήμερα αναβάλλονται όλα τα χειρουργεία και ακυρώνονται όλα τα ραντεβού στα τακτικά εξωτερικά ιατρεία, οι τακτικές αιμοληψίες κτλ. Θα εξυπηρετούνται μόνο τα επείγοντα. Κάθε ασθενής με τουλάχιστον ένα από τα παρακάτω συμπτώματα: Βήχας, πυρετός, δύσπνοια θα πρέπει να παραμένει σπίτι του, να επικοινωνεί με τον ιατρό του και να καλεί τον ΕΟΔΥ (τηλ 1135). Δεν πηγαίνουμε στο Νοσοκομείο! Όλοι μας είμαστε εν δυνάμει ύποπτα κρούσματα.  ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ!