Τετάρτη, 6 Απριλίου 2016

Φρίκη στο λιμάνι.

Φρίκη πριν από λίγο και η τρελάθηκα στην θέα να κραδαίνει ένας ένα μωρό, ΕΝΑ ΜΩΡΟ, προς έναν άλλον.
Έβαλα τα κλάματα στην θέα του να κραδαίνουν βρέφη και να χρησιμοποιούν τα μικρά παιδιά, τα μωρά, να μπουν στην σκηνή δίπλα στο δρόμο, και αυτοί να έχουν κλείσει τον δρόμο για διαμαρτυρία επειδή τα σύνορα είναι κλειστά, την στιγμή που κλιμάκιο προσπαθεί να τους πείσει, μακριά από τα ΜΜΕ, να φύγουν.
Ο Κοτσιάς είπε σε έναν φοιτητή που τον ζόρισε ότι είναι μαλάκας,  επομένως μάλλον το μαλάκας πια σημαίνει κάτι καλό, γιατί δεν μπορώ να φανταστώ ότι ο υπουργός απαξιώνει τόσο πολύ τους φοιτητές και τους προσβάλει με τέτοιο τρόπο μπροστά στην κάμερα.
Αλλωστε είναι γνωστή η συμπάθεια τους προς τους φοιτητές και τις όποιες διαμαρτυρίες τους.
Επομένως ο μαλάκας υπεύθυνος για τους πρόσφυγες, αφήνει τα μωρά να κραδαίνονται, τα λιμάνια να αποκλείονται, τα σύνορα να είναι κλειστά από την μια μεριά με τα τραίνα να φεύγουν από την χώρα και να περνούν από άλλες χώρες. Τα καράβια να πηγαίνουν σε άλλα λιμάνια, οι τουρίστες να μη πλησιάζουν τα νησιά μας ούτε από μακριά και όλοι οι μαλάκες εμείς ,με την άλλη έννοια, να κοιτάμε σα χάνοι και να κλαίμε για την μοίρα τους, την μοίρα μας και όλων το ριζικό μας.
Χάος στο λιμάνι του Πειραιά! Η ενημέρωση άναψε τα αίματα! Η στιγμή που πρόσφυγας προσπαθεί να πετάξει μωρό πάνω σε λιμενικό!

Μετά το διάλειμα της εκπομπής ένας βουλευτής μας είπε ότι οι ΜΚΟ έχουν βάλει τους όρους τους και αν τους παραβούν θα σταματήσουν να παρέχουν τις υπηρεσίες τους. Επομένως είναι σωστό όσοι λένε ότι ήμαστε όμηροι των ΜΚΟ. Αναρωτιέμαι, όλες αυτές οι ΜΚΟ , συνδράμουν καθόλου στο να πειστούν οι πρόσφυγες να φύγουν η τους υποδαυλίζουν?
 Τι ρόλο παίζουν?
Τι θα γίνει αν συνεχιστεί η κατάσταση ?
Oι πρόσφυγες επιμένουν ότι δεν θέλουν ούτε κέντρα, ούτε φαγητό, ούτε τίποτα. Μόνο να φύγουν.Επομένως πως θα πειστούν ότι τα κέντρα είναι καλύτερα από το λιμάνι?

Τι μένει ?
Φαρμάκι και σουτ. που έλεγε μια ψυχή κάποτε.

update
ο πατέρας του μωρού , δήλωσε ότι προτιμά να σκοτώσει και τα 5 παιδιά του και να αυτοκτονήσει παρά να μείνει στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η επόμενη ανεμογεννήτρια, είναι του γείτονα σου στο χωράφι σου.

Το κόλπο γκρόσο της εποχής λέγεται, Ενεργειακή κοινότητα.  Η Ενεργειακή Κοινότητα, εκ πρώτης όψεως, φαίνεται μια πάρα πολύ καλή περιβαλλοντι...