Πέμπτη, 21 Απριλίου 2016

Κ Α Ρ Υ Σ Τ Ο Σ !!!! ΠΕΡΑΣΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ!!

Ηκ.Μόσχα Χατζηνικολή έκανε μια πολύ ωραία ανάρτηση στο φεις .Διαβάστε την και ...ΠΕΡΑΣΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ.
 Μόσχα Χατζηνικολή's post.

hrs ·
Κ Α Ρ Υ Σ Τ Ο Σ !!!!
ΠΕΡΑΣΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ!!
Μια ώρα με το φερυ-μπόουτ από Ραφήνα για το λιμάνι του Μαρμαρίου και σε 10΄ με το αυτοκίνητο ή το ΚΤΕΛ ή ακόμη και δια ξηράς από Χαλκίδα σε 21/2 -3 ώρες,φτάσατε στην πανέμορφη πόλη μας για να περάσετε το καλύτερο Πάσχα της ζωής σας!!
ΚΑΡΥΣΤΟΣ,ο τόπος που συνδυάζει αριστοτεχνικά τις ανέσεις της πόλης και τη γραφικότητα της εξοχής,με τα πανέμορφα ξωκκλήσια των γύρω χωριών που η κατανυκτική περιφορά του Επιταφίου απ'τα καλντερίμια είναι ανάταση ψυχής, που ο μεγαλόπρεπος Ναός του Αγίου Νικολάου στη πόλη και η περιφορά κατά μήκος της παραλίας προσδίδει την πρέπουσα τιμή την Μεγάλη Παρασκευή και που το Μ.Σάββατο το βράδυ γίνεται η φαντασμαγορική υποδοχή του Αγίου Φωτός στο λιμάνι....
ΚΑΡΥΣΤΟΣ,ο τόπος με τα υπέροχα καφέ, ουζερί και ταβερνάκια κατά μήκος της παραλίας όπου κάθεσαι κι αγναντεύεις το απέραντο γαλάζιο,αλλά και τις ταβέρνες τις σκεπασμένες από πλατάνια ανάμεσα σε τρεχούμενα νερά πιο πάνω,στις ρίζες του βουνού....Με τα παραδοσιακά προΪόντα της και τα φημισμένα σε όλη την Ελλάδα αμνοερίφια και τυριά!!
ΚΑΡΥΣΤΟΣ,ο τόπος της νυχτερινής ζωής για κάθε γούστο με τη νεολαία να κατακλύζει τα "ψαγμένα" μπαράκια της και όχι μόνο!!
ΚΑΡΥΣΤΟΣ,ο τόπος με τις φημισμένες πεντακάθαρες παραλίες που σου υπόσχονται ένα ονειρεμένο καλοκαίρι,που θα πάρετε μια γεύση από τώρα με τέτοιο ηλιόλουστο καιρό!!

Γι αυτό: Π Ε Ρ Α Σ Τ Ε Α Π Ε Ν Α Ν Τ Ι !!!!!!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φυτευτική περίοδος - Μην ξεχνάμε τα οπωροφόρα... Γράφει ο Σταμάτης Σεκλιζιότης.

 Ένας πάρα πολύ ωραίο άρθρο που θα ενδιαφέρει πολλούς που σκέφτονται να φυτέψουν νέα δέντρα σε αγρούς και κήπους.  Φυτευτική περίοδος - Μην ...