Τρίτη, 5 Απριλίου 2016

Γιατί είναι τόσο κακό να αναλάβει ο στρατός?

Δεν καταλαβαίνω τίποτα, νιέντε, νάδα, νάθινγκ..
Δεν καταλαβαίνω το γιατί είναι κακό να μαζέψει τους μετανάστες από τους δρόμους να μην κάνουν καθιστικές διαμαρτυρίες που είναι επικίνδυνο και για την ζωή τους.
ΔΕν καταλαβαίνω γιατί λέει ο υπουργός ότι υπάρχει περίπτωση για λοιμώδη κλπ αλλά τους παρακαλάνε να φύγουν και αυτοί δεν φεύγουν.
Γιατί η σιδηροδρομική γραμμή είναι κλειστή κοντά ένα μήνα τώρα.
Τι σχέση έχει αυτό με τον ανθρωπισμό του Ελληνικού λαού?

Πως είναι δυνατόν το μεγαλύτερο λιμάνι, που περιμένουμε κρουαζιερόπλοια και τουρισμό να είναι αποκλεισμένο από μια άλλη Ειδωμένη και ενώ δεν φεύγουν , καθόμαστε και τους κοιτάμε..

Τα ΜΑΤ, την βία εναντίον των κατοίκων στην Χίο, ήξερε να την χρησιμοποιήσει, για τους άλλους όμως όχι.
Ήμαστε εμείς που περισσεύουμε τελικά για το ελληνικό κράτος και όχι οι πρόσφυγες και οι μετανάστες.
Αφήνουν ανθρώπους έρμαια σε κάθε κακόβουλο που χρησιμοποιεί τις ΜΚΟ , ανεξέλεγκτα όλα και δεν καταλαβαίνουν ότι αφήνουν το πεδίο ελεύθερο να αναπτυχθεί εγκληματικότητα εκτός από κάθε έλεγχο.
Μπροστά σε όλα αυτά, τι κακό πια θα ήταν να είχε αναλάβει ο στρατός να πάει τον κάθε ένα εκεί που πρέπει , και να προστατεύει τις δημόσιες δομές και τις ιδιωτικές του κάθε ένα πολίτη που πληρώνει το αίμα της ψυχής του για να τα έχει?
http://directnews.gr/greece/75215-epemvash-tou-eisaggelea-gia-tous-prosfuges-ston-peiraia-zhtoun-oi-aksiomatikoi-tou-limenikou.html

 filladio-5-4-2016

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φυτευτική περίοδος - Μην ξεχνάμε τα οπωροφόρα... Γράφει ο Σταμάτης Σεκλιζιότης.

 Ένας πάρα πολύ ωραίο άρθρο που θα ενδιαφέρει πολλούς που σκέφτονται να φυτέψουν νέα δέντρα σε αγρούς και κήπους.  Φυτευτική περίοδος - Μην ...