Δευτέρα, 11 Απριλίου 2016

Και το τελευταίο μέρος της ενημέρωσης από την συνεδρίαση του Επιμελητηρίου στην Κάρυστο.

Με την τοποθέτηση του κ.Βερούχη μάθαμε ότι η στέγη του γραφείου του επιμελητηρίου θα αλλάξει και έγινε η πρόταση η οποία έγινε δεκτή, να γίνονται σε απ ευθείας μετάδοση οι συνεδριάσεις, έτσι ώστε εκτός από την δυνατότητα της ενημέρωσης θα υπάρχει και η ευκαιρία της παρέμβασης.
Άλλωστε η τεχνολογία πια , κάνει τέτοιο εφικτό πολύ εύκολα.
Ο  κ.Λυκουρόπουλος έθεσε έντονα το θέμα του ΕΚΑΒ. Άλλωστε αφορά και τους πολυπόθητους τουρίστες. Το θέμα της αδύνατης η έγκαιρης μεταφοράς των ασθενών, γίνεται κάθε μέρα και πιο έντονο, με περιστατικά που πληγώνουν και βασανίζουν πολύ κόσμο.
Ο κ. Σπανός από το Μαρμάρι, έθεσε το θέμα της τιμής που χρεώνει ο ΟΛΝΕ παραβλέποντας τις δυσκολίες και την αδυναμία των ανθρώπων όχι μόνο από την κρίση, αλλά και από τα πρακτικά προβλήματα με την κατασκευή του βιολογικού.
Νομίζω ότι όλα όσα ειπώθηκαν είναι πάρα πολύ σοβαρά,και ευτυχώς που υπάρχουν νέοι άνθρωποι που εξακολουθούν να ασχολούνται παλεύοντας έστω και για κάποιο μικρό αποτέλεσμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η επόμενη ανεμογεννήτρια, είναι του γείτονα σου στο χωράφι σου.

Το κόλπο γκρόσο της εποχής λέγεται, Ενεργειακή κοινότητα.  Η Ενεργειακή Κοινότητα, εκ πρώτης όψεως, φαίνεται μια πάρα πολύ καλή περιβαλλοντι...