Πέμπτη, 14 Απριλίου 2016

Απορίες επί νόμου αλληλεγγύης και προσφοράς.

Ψηφίστηκε νόμος και για την αλληλεγγύη και προσφορά που πρέπει να είναι στο πνεύμα του συγκεκριμένου νόμου και έχω μια απορία.
Πως θα φανεί η καταφρόνηση.
Εντάξει, λες στην ΧΑ φαίνεται, αλλά και πάλι, αν θέλουν να βοηθήσουν μόνο Έλληνες, γιατί να είναι ποινικά κολάσιμο..ηθικά μπορεί να είναι, αλλά ποινικά, πως στέκει. Ο κάθε ένας  είναι ελεύθερος, λογικά, να προσφέρει όπου θέλει, και δεν φτάνει που προσφέρει, τώρα θα φοβάται μην και δεν είναι σύννομος..Επίσης αν κάποιος κάνει μια δωρεά, η κάτι τέλος πάντων, και ένας κακόβουλος του κάνει μήνυση ότι δεν την μοίρασε η οτιδήποτε, πως θα φανεί στο δικαστήριο το τι και το πως.
Και πάλι, πως με νόμο....γίνεται κάποιος ανοιχτόμυαλος..
Άρθρο 29.
Όποιος προμηθεύει αγαθά η προσφέρει υπηρεσίες η αναγγέλει με δημόσια πρόσκληση την παροχή η προμήθεια αυτών αποκλείοντας από καταφρόνιση πρόσωπα λόγω των χαρακτηριστικών φυλης χρώματος εθνικής η εθνιτικής καταγωγής γενελολογικών καταβολών βρησκείας αναπηρίας σεξουαλικού προσανατολισμού ταυτότητας η χαρακτηριστικών τιμωρείται με φυλάκσιη τουλάχιστον 3 μηνών και με χρηματική ποινή τουλάχιστον 1500 ευρώ.
Εαν στις πράξεις της προηγουέμνηςπ αραγράφου συμεττείχαν 2 η περισσότεροι επιβάλλεται ποινή φυλάκισης τουλάχιστον 6 μηνών και χρ ποινή 5 χιλιάδες ευρώ έως 25000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η επόμενη ανεμογεννήτρια, είναι του γείτονα σου στο χωράφι σου.

Το κόλπο γκρόσο της εποχής λέγεται, Ενεργειακή κοινότητα.  Η Ενεργειακή Κοινότητα, εκ πρώτης όψεως, φαίνεται μια πάρα πολύ καλή περιβαλλοντι...