Πέμπτη, 28 Απριλίου 2016

Ενημερωτική Συνάντηση στο Επιμελητήριο Εύβοιας για την ενίσχυση της εξωστρέφειας των ευβοϊκών επιχειρήσεων
Συνάντηση για την ενημέρωση των ευβοϊκών επιχειρήσεων με θέμα τους τρόπους προσέγγισης της Αγοράς στην Ρωσία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 26 Απριλίου 2016 στο Επιμελητήριο Εύβοιας. Την παρουσίαση και ανάλυση του θέματος έκανε ο κ. Αλέξανδρος Τσίκουρας, Διευθυντής του Δικτύου DISCOVER GREECE BUSINESS TRAVEL CHANNEL

Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο της προσπάθειας του Επιμελητηρίου Εύβοιας για την παροχή ενός ολοκληρωμένου πλέγματος υπηρεσιών, για την ανάπτυξη της εξωστρέφειας των ευβοϊκών επιχειρήσεων το οποίο περιλαμβάνει την επιχειρηματική πληροφόρηση, την εκπόνηση μελετών, τη μεταφορά τεχνογνωσίας, αλλά και τη διευκόλυνση της δικτύωσης τους μέσω επιχειρηματικών αποστολών, εκθέσεων Β2Β συναντήσεων, ημερίδων και συνεδρίων.

Ο κ. Αλέξανδρος Τσίκουρας ανέλυσε τη διαδικασία διαμόρφωσης της στρατηγικής διεθνοποίησης των επιχειρήσεων, τους βασικότερους τρόπους διείσδυσης στην αγορά της Ρωσίας, τους τρόπους πιστοποίησης των εξαγώγιμων προϊόντων από την Ρωσική Νομοθεσία, κλπ.

Το Επιμελητήριο Εύβοιας θα συνεχίσει να στηρίζει την εξωστρέφεια των τοπικών επιχειρήσεων ως βασικού παράγοντα ανάπτυξης της τοπικής μας οικονομίας.
           ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΥΒΟΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άνοιξε η πλατφόρμα για εμβολιασμό των 60-64 στο Νοσοκομείο Καρύστου.

 Άνοιξε η πλατφόρμα για εμβολιασμό στην Κάρυστο των 60-64. Το Νοσοκομείο μας ονομάζεται  ΓΝ-ΚΥ ΚΑΡΥΣΤΟΥ (20). Ο πρώτος εμβολιασμός έχει κλεί...