Δευτέρα, 11 Απριλίου 2016

Let's do it και φέτος! Πάρε μέρος !

Το let's do it, όπου καθαρίζουμε σε μια μέρα, ότι μπορούμε τέλος πάντων, γίνεται φέτος στις 17 Απριλίου!
Πάρε και συ μέρος και συνέχισε την προσπάθεια που έχει ήδη γίνει με το άνοιγμα των μονοπατιών στα χωριά μας.
Όπως λέει η αφίσα, ΓΙΝΕ Η ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙΣ.
Είναι τελικά η μόνη αλήθεια γιατί αν θέλουμε κάτι καλό να καταλήξει σε εμάς, πρέπει να ξεκινήσει από εμάς τους ίδιους.
Τα παλαιότερα χρόνια  τα μονοπάτια καθαριζόντουσαν με την καθημερινή χρήση που είχαν από τους κατοίκους. Τώρα θα πρέπει όσοι περιμένουν να έχουν κάποιο εισόδημα από τον τουρισμό κυρίως, να έχουν έννοια και τα μονοπάτια, όπου προσκαλούν τους καλεσμένους τους να χαρούν τις ομορφιές του τόπου τους.
Με άλλα λόγια, όπως δεν περίμενε ο γεωργός η ο κτηνοτρόφος να του ανοίξει κάποιος άλλος το μονοπάτι, κάπως έτσι φαντάζομαι είναι και για όσους περιμένουν κάτι από την φύση στις μέρες μας.

Οι σύλλογοι έκαναν την αρχή και τους ήμαστε υπόχρεοι όλοι. Ένα μεγάλο ευχαριστώ, σε όσους δούλεψαν τόσο σκληρά για να έχουν προσβασιμότητα οι ομορφιές των χωριών μας.
Άλλωστε ένα μονοπάτι, δεν είναι μόνο στις μέρες μας παρά ο ομφάλιος λώρος που μας δένει με τον κόσμο που έρχεται, μιας και όπως πολύ σωστά είπε ο πρόεδρος των Μύλων πριν λίγες μέρες, " Έχουμε τους Κιλύνδρους  και τουρίστες  έρχονται από ξένα κράτη για να τους δουν, και το μονοπάτι είναι κλειστό και δεν μπορούν να πάνε. Αλλά και εκεί στους Μύλους ο σύλλογος έχει κάνει κινήσεις για να το ανοίξει."
Aς κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε λοιπόν την Κυριακή!  LET'S DO IT, και ο καφές σε όσους εθελοντές πάνε στην πλατεία Καρύστου για να χωριστούν σε ομάδες καθαρισμού, ο καφές δωρεάν από το νέο μαγαζί που θα ανοίξει σε λίγο , πρώην Ντάνη, μιας και δεν ξέρω τι όνομα θα έχει!

Theodoros Beretis to ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΛΑΤΑΝΙΣΤΙΩΤΩΝ ΕΥΒΟΙΑΣ ''Η ΓΕΡΑΙΣΤΟΣ''
15 hrs
ι ζημιές από τις κατολισθήσεις και βάφτηκαν τα κάγκελα της γέφυρας. Είναι έτοιμα και σας περιμένουν να τα χαρείτε. Τα αποτελέσματα φαίνονται στις φωτογραφίες.
LikeShow more reactions
Comment

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η επόμενη ανεμογεννήτρια, είναι του γείτονα σου στο χωράφι σου.

Το κόλπο γκρόσο της εποχής λέγεται, Ενεργειακή κοινότητα.  Η Ενεργειακή Κοινότητα, εκ πρώτης όψεως, φαίνεται μια πάρα πολύ καλή περιβαλλοντι...