Τετάρτη, 11 Μαΐου 2016

Χαρούλα Κόλλια. Η Καρυστινή ιστιοπλόος .

 
Η Χαρούλα Κόλλια εκτός των άλλων, είναι και ιστιοπλόος. Ξεκίνησε στον Ναυτικό Όμιλο Καρύστου και η αγάπη για το άθλημα δεν έφυγε ποτέ.
Μέλος του πληρώματος που κέρδισε τον δύσκολο αγώνα του Skiathos Palace Cup, μας έκανε περήφανους και σαν συγγενείς και σαν Καρυστινούς και Καρυστινές.
Μπράβο Χαρούλα , πάντα ανοικτά πανιά , γαλήνιες θάλασσες και πολλές νίκες.

Κοντογιαννοπούλου: η μεγάλη νικήτρια του Skiathos Palace Cup

Μεγάλη νίκη για τα κορίτσια του πληρώματος της Μαρίας - Χριστίνας Κοντογιαννοπούλου που έπειτα από δύο κούρσες και ισοδύναμες νίκες στον τελικό κατέκτησαν την πρώτη θέση στο βάθρο του 1ου Skiathos Palace Cup.
Το τριμελές πλήρωμα των Μαρία - Χριστίνα Κοντογιαννοπούλου, Κατερίνα Καλλία και Χαρούλα Κόλλια άφησαν πίσω τους και στις δύο ιστιοδρομίες τους Χάρη Καλδή, Κατερίνα Κουτσαβίτη και Βασίλη Δαμιανό, με μεγάλη δυσκολία στην πρώτη αλλά με άνετη επικράτηση στη δεύτερη.
Στα του μικρού τελικού, έπειτα από μία ιστιοδρομία, την τρίτη θέση κατέκτησε το πλήρωμα από τη Θεσσαλονίκη των Χρήστου Τσολάκου, Αντώνη Παπακυριάκου και Λίνας Ηλιάδου αφήνοντας πίσω τους τους Άγγελο Παπαγεωργίου, Άννυ Λάγια και Σοφία Καλούμπαρη.
Η στιγμή του τερματισμού του τελικού:
Video of QEyO-Cb_SZQ
αμολα.gr

Νικητής του πρώτου Skiathos Palace Cup η Σκιάθος!

 novasports.gr

Skiathos Palace Cup
Αυλαία σήμερα για τον πρώτο, πολύ επιτυχημένο, αγώνα match racing που διοργανώθηκε από τον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος και τον Ναυτικό Όμιλο Σκιάθου στον μαγευτικό όρμο των Κουκουναριών στη Σκιάθο. 12 ομάδες από Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Σκιάθο έδωσαν σκληρές μάχες για 3 μέρες για να αποφασιστεί το μεσημέρι της Κυριακής ο μεγάλος νικητής.

Ο μεγάλος τελικός του πρώτου Skiathos Palace Cup, έβλαλε νικητήρια ομάδα αυτή της Κοντογιαννοπούλου από τον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος με την τριάδα να συμπληρώνεται από τις ομάδες των Καλδή και Τσολάκου, από τον ΝΟΕ και το Sailing Time, που κατέλαβαν τη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα. Η δουλειά που γίνεται στο Match Race Academy του Ναυτικού Ομίλου Ελλάδος φαίνεται πλέον στην πράξη, σε πολλούς πίνακες αποτελεσμάτων.

Χαρακτηριστική δε, είναι και η επιτυχία με την οποία οι άνθρωποι του ΝΟΕ διεξήγαγαν, «εκτός έδρας», τον αγώνα, ξεπερνώντας τις όποιες δυσκολίες, με όπλο την μεγάλη τεχνογνωσία που έχουν αναπτύξει στο match racing τα τελευταία χρόνια. Με όχημα τον αγώνα αυτό, ο Ναυτικός Όμιλος Σκιάθου απέκτησε υποδομές που θα του επιτρέψουν το επόμενο διάστημα να καλλιεργήσει την ιστιοπλοΐα τοπικά, να διοργανώσει εκπαιδευτικά camp αλλά και αγώνες.

Ο μεγάλος χορηγός του αγώνα, το ξενοδοχείο Skiathos Palace, υπήρξε ο καταλύτης για όλα τα παραπάνω. Πιστεύοντας στη διοργάνωση αυτή και επενδύοντας σε αυτή, συμπαρέσυρε και άλλους μεγάλους χορηγούς όπως η Cosmote και το ταξιδιωτικό γραφείο Dolphin Skiathos. Φιλοξένησε επιτροπές και αγωνιζόμενους και κατάφερε να κάνει τα φώτα της δημοσιότητας να πέσουν για το περασμένο τριήμερο στη Σκιάθο. Έβαλε τις βάσεις για να υπάρξει ιστιοπλοϊκό μέλλον στο νησί και να έρθουν οι κάτοικοί του πιο κοντά στον ναυταθλητισμό. Παράλληλα, έκανε την αρχή ώστε να ξεκινήσει ένα νέο είδος τουρισμού στο νησί, που αν τελικά καλλιεργηθεί μπορεί να επεκτείνει τη σεζόν για όλους. Παράλληλα, ο αθλητικός τουρισμός και το yachting, με το prestige που έχουν, μπορούν να βελτιώσουν τόσο την εικόνα του νησιού όσο και την ποιότητα των επισκεπτών που προσελκύει.

Στο μυαλό όλων, μετά απο τη λέξη “μαγεία” που αποτυπώθηκε απο το σκηνικό των Κουκουναριών, φωνάζει η λέξη “ποιότητα”. Τα πάντα που είχαν σχέση με τη διοργάνωση ήταν απόλυτα ποιοτικά. Η διαμονή και το φαγητό στο Skiathos Palace, ήταν 5 αστέρων. Οι εκδηλώσεις το ίδιο. Τα Volvo της διοργάνωσης επέτρεψαν εύκολες και άνετες μετακινήσεις για όλους. Η διεξαγωγή των αγώνων στη θάλασσα γρήγορη και χωρίς λάθη. Η παροχή υπηρεσίας όλων των χορηγών και των συντελεστών του αγώνα άψογη. H επικοινωνία και η προβολή που πήρε το νησί μέσω του αγώνα, χαρακτηριστικά εκτενής και σε όλα τα μέσα. Το νησί και η διοργάνωση πέρασε τις δύσκολες εξετάσεις της πρώτης του φοράς με άριστα.

Τα τελικά αποτελέσματα του Skiathos Palace Cup 2016 έχουν όπως παρακάτω:

Place Team Club Nationality
1 KONTOGIANNOPOULOU YCGREECE GRE
2 KALDIS YCGREECE GRE
3 TSOLAKOS SAILING TIME GRE
4 PAPAGEORGIOU YCGREECE GRE
5 KALAPOTHARAKOS YCGREECE GRE
6 VAIDANIS YCGREECE GRE
7 MARGIOLOS SAILING TIME GRE
8 POLITOPOULOS YCGREECE GRE
9 SARRIS NCSKIATHOS GRE
10 MANOLIS SAILING TIME GRE
11 ANDREU YCGREECE ESP
12 BELEGRATIS YCGREECE GRE
d Nikos Zagas's photo.
6 mins ·

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου