Σάββατο, 14 Μαΐου 2016

Πολύ σημαντικές ειδήσεις στην διημερίδα για τον τουρισμό από τον δήμαρχο Λευτέρη Ραβιόλο

Στην απογευματινή συνεδρία εκτός όλων των άλλων που μάθαμε, μάθαμε και πάρα πολύ σημαντικές ειδήσεις που αφορούν την περιοχή μας.

Πρώτα από όλα θα ξεκινήσει η επανακατασκευή του ξενοδοχείου Αμαλία , αλλά αυτό είναι γνωστό.
Αυτό που δεν ήταν γνωστό και έγινε μεγάλο θέμα και στα μέσα τις τελευταίες μέρες, είναι μια νέα επένδυση στον τομέα των ξενοδοχείων στην περιοχή του Μπούρου επίσης .

Επίσης, το Μετόχι της Μονής Εσφυγμένου του Αγίου Όρους, στην περιοχή Νικάσι - Γραμπιάς θα δημιουργήσει μια μεγάλη επένδυση που θα αποτελείται από συνεδριακό κέντρο, βιβλιοθήκη, κλειστές αίθουσες και πολλά άλλα.


Και φυσικά η δημιουργία Γραφείου ΕΣΠΑ είναι δρομολογημένη.


Παρούσα και η κ.Τούρλα, διευθύντρια του ΙΕΚ Καρύστου που όχι απλώς λειτουργεί αλλά πραγματικά διδάσκει και εμπνέει με τους πάρα πολύ καλούς εκπαιδευτές που έχει.
Τα αποτελέσματα σε κάθε τομέα του ΙΕΚ είναι ήδη εμφανή και όλοι χαιρόμαστε για την πρόοδο των μαθητών και μαθητριών που από όλα τα τμήματα συνείσφεραν στην διημερίδα.

Ο κ.Λαγώνικος ανέφερε ότι ο προϋπολογισμός της διημερίδας είναι μηδέν. Πάρα πολλοί επαγγελματίες, εθελοντές χορηγοί, όλοι έβαλαν το δικό τους λιθαράκι και σίγουρα θα υπάρξουν αποτελέσματα .
Τα κορίτσια του ΙΕΚ  επί το έργον.
Περισσότερα ,σε νέα ανάρτηση.
η ομάδα του κ.Τσίγκρου επί το έργον


Σε fast track τουριστική επένδυση εκατομμυρίων στο δήμο Καρύστου

Υπό έγκριση βρίσκεται τουριστική επένδυση ύψους 200 εκατ. ευρώ της "ΑΡ ΕΣ ΑΡ ΗΓΚΛ ΡΙΖΟΡΤ ΕΥΒΟΙΑ Μ.Ε.Π.Ε.” στο δήμο Καρύστου
Η επένδυση/αίτημα της εταιρείας  βρίσκεται στον προθάλαμο των Διαδικασιών Στρατηγικών Επενδύσεων του νόμου Fast Track (Ν. 3894/2010).
Σύμφωνα με πληροφορίες της "Αυγής" πρόκειται για την μια από τρεις στρατηγικές επενδύσεις 800 εκατ. ευρώ που ''έρχονται'' άμεσα με διαδικασίες Fast Track.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα οι φάκελοι των συγκεκριμένων επενδυτικών σχεδίων βρίσκονται στο γραφείο της Γενικής Γραμματείας Στρατηγικών και Ιδιωτικών Επενδύσεων και θα οδεύσουν μετά τις σχετικές εγκρίσεις για την τελική έγκριση προς τη Διυπουργική Επιτροπή Στρατηγικών Επενδύσεων μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου