Τρίτη, 10 Μαΐου 2016

O κόφτης και ο κόψιμος.


 Ζούμε μεγάλες στιγμές αφού καταφέραμε να μπούμε σε ένα νέο μνημόνιο και ένα κόφτη δώρο.
Αφού μας το έδιναν και χωρίς να τους ονοματίσουμε και το τι θα κάψουμε επ ακριβώς και περιγραφικώς, αμαρτία ήταν να τον αφήσουμε.
Άλλωστε ο κόφτης θα μπαίνει αυτομάτως μπροστά και οριζόντια θα κόβει ..όοοοχι αυτό που δείχνει η γελοιογραφία..μισθούς και συντάξεις θα κόβει..Εκεί αναρωτιέσαι μήπως θα ήταν πράγματι καλύτερα να έκοβε αυτό που δείχνει και να παρατούσαν τους μισθούς ήσυχους..αλλά τέλος πάντων.

Να μην ανησυχούμε και δεν πρόκειται να γίνει τίποτα με τον κόφτη, έτσι τον έχουμε στην άκρη, αχρείαστος να είναι που λένε.
Εμείς την ανάπτυξη την έχουμε σίγουρη στο τσεπάκι μας και ο Αλέξης με τον Πάνο ζούνε μεγάλες στιγμές.
Το φυσάει και δεν κρυώνει ο Κυριάκος που ούτε ένας Μιχαλογιαννάκης δεν βρέθηκε να πει ένα όχι ,αλλά θα το καταπιεί και αυτό μαζί με πολλά άλλα.  Να ξεφορτωθεί και τον Παπασταύρου καταρχάς, να σβήσει σκιούλες, να ξεκαθαρίσει κάτι θεματάκια κλπ και τα λοιπά.

Διαβάζω τους φόρους και με πιάνει νευρικό γέλιο. Σαν και αυτό που μας πιάνει σε κάτι κηδείες και λέμε, βρε σε καλό μας, τέτοια πράγματα.
Τώρα η μοναδική απορία που έχουμε είναι ποιανού την γραβάτα θα πρωτοφορέσει ο Αλέξης αφού του τις πάνε με τις δωδεκάδες.
Και θα την φορέσει όχι μόνο με ανοχή, αλλά με χαρά..τέτοια μετάλλαξη, ούτε η μάνα του δεν θα τον γνωρίζει πια..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου