14 Ιουλίου ,επικαιρότητα και σχολιανά.


Καλημέρα αναγνώστες σήμερα 14 Ιουλίου με άπνοια και πολύ ζέστη.

Το τέλος του κόσμου σύμφωνα με πολύ βάσιμα στοιχεία θα γίνει σε δυο βδομάδες από τώρα ,επομένως μπορείτε να κοινωνήσετε, να μετανιώσετε να σταματήσετε την δίαιτα και να φάτε χωρίς τύψεις τα αγαπημένα σας γλυκά.

Τα στοιχεία είναι από την βίβλο και όχι από τα γατάκια των Μάγια, επομένως πρέπει να τα πάρουμε πολύ σοβαρά υπ' όψιν μας.

Εμείς εδώ, αύριο θα πάμε στο προαύλιο του Γιοκαλείου να δούμε τα παιδιά μας σε χορογραφίες Λάτιν και αν έρθουμε στο κέφι μπορεί να ρίξουμε και μια ρούμπα.

Αν δεν έχετε όρεξη για ρούμπα, μια βόλτα μέχρι τα Στύρα το Σάββατο για να χαρείτε παραδοσιακούς χορούς από το χορευτικό τμήμα Στύρων των Ανεμοπυλών.
Κατά τα άλλα, όλος ο κόσμος κινητοποιήθηκε χτες το μεσημέρι για μια φωτιά στο Μαρμάρι και ευτυχώς την πρόλαβαν πριν να εξαπλωθεί.
Τα ξερά χόρτα πάντα είναι ένα πρόβλημα, το ξερό μας το κεφάλι είναι πάντα ένα άλλο, αφού δεν καθαρίζουμε .
Αλλά αφού σε δυο βδομάδες θα καταστραφεί ο κόσμος όλος, δεν καθαρίζουμε να μην πάει και κόπος μας χαμένος.

Άλλο νέο που μάθαμε χτες είναι το ενδιαφέρον Κινέζων για την περιοχή της Νότιας Εύβοιας.
Είχαν  συνάντηση με τον δήμαρχο Καρύστου που τους διαβεβαίωσε ότι πολλά γραφειοκρατικά εμπόδια θα ξεπεραστούν γρήγορα και θα μπορέσουν να προχωρήσουν οι επενδύσεις.
Τελικά ίσως δούμε λίγο φως, έστω και κινέζικο στο μέλλον  αν  αποφασίσουν   να διαλέξουν την περιοχή μας. Ο χρόνος περνά γρήγορα και θα δείξει και η πορεία των γεγονότων αν τελικά ωφεληθούμε .
Άλλο θέμα τώρα είναι η Ζήμενς και η εμπλοκή στην δικαστική διαδικασία με τα αμετάφραστα κείμενα και τώρα δεν ξέρω αν είναι για γέλια η για κλάματα.
Και δεν είναι ότι είναι για κλάματα που υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να παραγραφεί αυτή η υπόθεση, παρά του ότι μας περνάνε για τόσο βόδια για να μη καταλαβαίνουμε ότι τσακώνονται στις τηλεοράσεις και από πίσω είναι όλοι τάτσι μίτσι κότσι.

Εκείνα τα  έρημα τα μαύρα της Ζήμενς τα ακούω από τότε που πήγαινε το παιδί νήπιο και τώρα τέλειωσε φαντάρος. 
Αυτά βλέπουν και χαίρονται άλλοι και άλλοι που περιμένουν οι υποθέσεις τους στην σειρά και πάνε στους χορούς τους αφού δεν πρόκειται οδεπόποτε να βρεθεί άκρη, άσε που θα τους προλάβει και το τέλος του κόσμου.

Χτες βλέπαμε σε όλα τα δελτία έναν χριστιανό πάνω σε μια καρότσα στην Ιστιαία γιατί λέει δεν πήγε το ΕΚΑΒ.
ΣΩΠΑΑΑ..Δεν το πιστεύω.. λες εσύ τώρα.
Το ΕΚΑΒ έβγαλε ανακοίνωση και μπλα μπλα, όλα καλά τα έκανε και οι οικείοι του αποφάσισαν μόνοι τους να φορτώσουν τον παππού σαν αποσκευή να τον πάνε  στο κέντρο.
Και οι οικείοι μπορεί να βρουν και τον μπελά τους στο τέλος , τίποτα δεν αποκλείεται.

Εγώ πάλι έχω γίνει μάρτυρας πολλών μεταφορών από οικείους που έτσι για τον χαβαλέ βουτάνε παιδιά, γέρους, νέους, τους ταλαιπωρούν ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ για να φτάσουν σε κάποιο νοσοκομείο που θα μπορεί να αντιμετωπίσει το περιστατικό. Βλέπεις οι τηλεφωνητές του ΕΚΑΒ κάνουν και διαγνώσεις στο τηλ κέντρο και αποφασίσουν το που θα πάνε και πότε και το εάν, πάνω από όλα.
Με έναν εκλογικό νόμο προσπαθούν να βγάλουν άκρη και μοιράζουν τα κουκιά έτσι, τα μοιράζουν αλλιώς, δεν τους βγαίνει η Μπερλίνα ενώ πάλι προσπαθούν να βγάλουν άκρη με τις τηλεοπτικές άδειες.
Τα πράγματα είναι και εδώ απλά. Κόβουμε τα δάνεια χωρίς εγγυητικές, ζητάμε πίσω τα χρωστούμενα, κάνουμε κατασχέσεις εν ανάγκη και όλα όσα θα έκαναν σε σένα και σε μένα.
Αλλά εμείς ήμαστε τα γνωστά υποζύγια αναγνώστη και δεν χρειάζονται τόσες φιοριτούρες για να μας κλείσουν το μαγαζί.
Εκεί πρέπει να το φέρουν έτσι να το φέρουν αλλιώς, θα έχουμε και ένα ακροατήριο πολιτικό κλπ παπαρολογία ατέλειωτη καλοκαιριάτικη.

Παπαρολογία ξε παπαρολογία, ετοιμαστείτε καλού κακού για εκλογές το Φθινόπωρο γιατί τέτοια κωλοπιλάλα για τον εκλογικό νόμο δεν τους έπιασε τυχαία καλοκαιριάτικα νομίζω.