29, 30 και 31 Ιουλίου. Ένα Παρασκευοσαββατοκύριακο γεμάτο εκπλήξεις.

 
Μη ξεχάσετε την παράσταση των εφήβων. Υπάρχουν τα νέα μας ταλέντα που απογειώνουν την παράσταση και σας προσφέρουν γέλιο που τόσο το χρειαζόμαστε όλοι.


Αυτό το Σάββατο το πρωί στην πλατεία Αμαλίας στην Κάρυστο, ο Ναυτικός Όμιλος Καρύστου θα μας προσφέρει μια ΗΜΕΡΑ ΧΑΡΑΣ. Μια διοργάνωση που είχε γίνει και στο παρελθόν με μεγάλη επιτυχία και απίστευτη συμμετοχή.
Αθλήματα, παιχνίδια, εκπλήξεις και άλλα πολλά από τους ακούραστους και πάντα κεφάτους αθλητές του Ναυτικού Ομίλου.

Το βράδυ στις 9, για όσους αγαπούν τις πολεμικές τέχνες πάλι στην πλατεία θα υπάρξει επίδειξη πολεμικών τεχνών από την Ακαδημία πολεμικών τεχνών AIKIDO.
Οι επιδείξεις θα συνεχιστούν μέχρι και τις 2 Αυγούστου
Το ίδιο βράδυ πάμε και θέατρο στο προαύλιο του πρώτου δημοτικού σχολείου στις 9.30 για να δούμε την παράσταση ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ του Ντάριο Φο, από την θεατρική ομάδα Καρύστου.

Το καλοκαιρινό πρόγραμμα των Ανεμοπυλών του δήμου Καρύστου συνεχίζεται δυναμικά και τον Αύγουστο. Μην το χάσετε.
ΔΕΝ ΠΛΗΡΏΝΩ ..... τελική ευθεία! Φωτό Γιάννης Σφυρίδης

Giovanni Sfyridis's photo.

Giovanni Sfyridis's photo.
ΣΗΜΕΊΩΣΗΣε πολλά σημεία όπως στην πλατεία και στην είσοδο της πόλης, υπάρχουν πίνακες ανακοινώσεων που λένε όλες τις εκδηλώσεις.

Υπάρχει και ένα ωραιότατο πανό δίπλα στο τουριστικό περίπτερο στην παραλία.

Υπάρχει και το ιντερνετ που δεν το διαβάζουν και όσοι θα ήθελαν να ξέρουν.

Παρακαλώ ενημερώστε τους γνωστούς σας που θα ήθελαν να έχουν μια δωρεάν διασκέδαση καλοκαιριάτικα, ενημερωθείτε και σεις και μη μου λέτε..Πω πω, που ήταν και δεν το είδα και το έχασα..


Σχόλια