Η ΤΕΛΕΤΗ - Μια αξέχαστη παράσταση στο Μοντοφώλι .

 Κάθε παράσταση , άλλη παράσταση, συνηθίζουν να λένε πολλοί ηθοποιοί, κάτι που έγινε ολοφάνερο χτες το βράδι στο κτήμα Μοντοφώλι παρακολουθώντας για δεύτερη φορά την παράσταση του θεατρικού τμήματος των Ανεμοπυλών.

 Χωρίς να έχουν να ζηλέψουν τίποτα από επαγγελματίες ηθοποιούς, η καταπληκτική  ομάδα μας χάρισε στιγμές γέλιου με τους χαρακτήρες του έργου του Παύλου Μάτεσι σε σκηνοθεσία Παναγιώτη Σερεφίδη.

 Βλέποντας την ερμηνεία του κειμένου και τα ευρηματικά σκηνοθετικά στηρίγματα αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι μια θεατρική παράσταση είναι το σύνολο κειμένου ηθοποιών και σκηνοθεσίας και κανένα από αυτά δεν μπορεί να λειτουργήσει χωρίς το άλλο για μια επιτυχημένη παράσταση.
 Το κοινό είχε γεμίσει τον χώρο και ο καιρός ήταν ότι πιο κατάλληλο για να συνθέσουν και αυτά με τον δικό τους τρόπο της χθεσινοβραδινή μεγάλη επιτυχία.

 Μετά το τέλος της παράστασης, οι θεατές κεράστηκαν νοστιμότατα σνακς , γλυκά και αναψυκτικά από επιχειρήσεις της πόλης μας.
 Ευχαριστούμε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ  όλους όσους μας χάρισαν αυτήν την παράσταση και ανυπομονούμε για τις επόμενες με την ΜΗΔΕΙΑ και το ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ στο τέλος του μηνός.

Σχόλια