Καρυστινά σε τίτλους και..υπότιτλους.

Στην Κάρυστο από την Κυριακή το πρωί άρχισαν να φαίνονται διάφορα χρώματα στο οδόστρωμα, που στο τέλος φάνηκε ότι ήταν διαβάσεις πεζών.

Για να ήμαστε πιο ακριβείς,  την στιγμή που δεν έχει φανάρι, ειδοποιεί κατά κάποιον τρόπο, ότι εκεί περνάνε πεζοί να προσέχουν . Περιμένουμε και το φανάρι για να είναι έτοιμο το σετ .
Φανάρι τροχαίας πρέπει να μπει και στα Αλαμανέικα στην στροφή για Μαρμάρι γιατί τώρα κοιτάς τον απέναντι, υπολογίζεις το πόσο τρέχει, κλπ, για να κάνεις την κίνηση Μακγκάιβερ και να μπεις στο γεφύρι.
Φυσικά τα πράγματα τον Χειμώνα είναι πολύ διαφορετικά, αλλά όχι και πάντα. Κυρίως όταν έχει δρομολόγιο το καράβι.
Η Αρχή το ήμισυ του παντός που έλεγαν και οι αρχαίοι, ημών και υμών πρόγονοι.

Εκτός από το κόκκινο και το άσπρο της διάβασης, αυτές τις ώρες μπαίνει και το κεραμιδί  στην ζώνη για τα ποδήλατα στην παραλία.
Ωραία ιδέα και χρήσιμη από πολλές απόψεις μιας και δεν νομίζω ότι επιτρέπεται πια να αφήνει ο καθένας τον μηχανοκίνητο γάιδαρο του για να πάει για καφέ.
Ελπίζω να βρουν και άλλη έξυπνη ιδέα να μην παρκάρουν τα αυτοκίνητα και από κάτω κάποια στιγμή.

Άλλα νέα τώρα, εγκρίθηκε η επένδυση για το ξενοδοχείο που θα δώσει 150 και, θέσεις εργασίας.
Εκτός αυτού, θα φτιαχτεί και μαρίνα , κλπ, να είναι οι ομορφιές κομπλέ .
Μακάρι να ξεκινήσουν γρήγορα μήπως παρασύρουν και την ανακατασκευή στον Μπούρο που περιμέναμε από τον Μάρτη να ξεκινήσει και ακόμα ήμαστε στο περίμενε.

Όμως οι παραλίες μας φέτος είναι πιο όμορφες . Εκτός των άλλων νέα καντίνα στην παραλία Μάρμαρα στον Κάτω Αετό, και στον Μπούρο στο Άγαλμα, δίνουν πολύ καλύτερες υπηρεσίες.

Το Σάββατο έγινε η παράσταση στα Στύρα του χορευτικού τμήματος των Ανεμοπυλών με πολύ μεγάλη επιτυχία, ενώ αυτή την Παρασκευή στο Μαρμάρι θα γίνει τιμητική εκδήλωση για τον κ.Νίκο Σαραγούδα και την κ.Γιασεμί Σαραγούδα για την προσφορά τους στο Μικρασιατικό τραγούδι ,ενώ σε φιλική συμμετοχή θα παραστεί ο κ.Παναγιώτης ΛάλεζαςΣτα πιο..βαριά νέα τώρα, έγινε η
 έγκριση συμμετοχής του Δήμου Καρύστου στην Επιτροπή Διαχείρισης του Προγράμματος (ΕΔΠ) CLLD/LEADER «Νότιας Εύβοιας και Σκύρου» του Π.Α.Α. 2014-2020 από το Δ. Σ. Καρύστου
Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε κατά πλειοψηφία, «παρούσα»  δήλωσε η  Κυριακούλα Βρανά, την έγκριση συμμετοχής του Δήμου Καρύστου στην Επιτροπή Διαχείρισης Προγράμματος (Ε.Δ.Π.) του Τοπικού Προγράμματος Ανάπτυξης με πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων στο πλαίσιο του μέτρου 19 του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας (ΠΑΑ) 2014-2020 και της προτεραιότητας 4 του Επιχειρησιακού Προγράμματος Αλιείας και Θάλασσας 2014-2020 (ΕΠ.ΑΛ.Θ.) με υποψήφιο φορέα την Κ/Ξ «Αναπτυξιακή Εύβοιας Α.Ε. - Οργανισμός Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδος Α.Ε. Ο.Τ.Α.»/«CLLD/LEADER ΝΟΤΙΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ & ΣΚΥΡΟΥ».Ο δήμαρχος Καρύστου Λ. Ραβιόλος ορίστηκε ως εκπρόσωπος του Δήμου Καρύστου στην Ε.Δ.Π. CLLD/LEADER ΝΟΤΙΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ & ΣΚΥΡΟΥ» με τον Δημ. Σύμβουλο  Κων/νο Παναγιώτου ως αν. εκπρόσωπο, ενώ παραχωρήθηκε και χώρος στην «Αναπτυξιακή Εύβοιας» εντός του Δημοτικού Καταστήματος για την λειτουργία γραφείων.
πηγή είδησης Νότιος Ευβοικός.

Σχόλια