Κυριακή, 31 Ιουλίου 2016

Ενημέρωση σχετικά με την συγκέντρωση πυροπλήκτωνκαι το ψήφισμα .Κυριακή 31-7-2016

Με την συγκέντρωση εκατοντάδων υπογραφών και την παρουσία πλήθους κόσμου έγινε η συγκέντρωση των πυροπλήκτων σήμερα στο ξενοδοχείο Γαλαξίας.

Στην συγκέντρωση - εκτός των πυροπαθών - παρευρέθησαν  πρόεδροι όπως και εκπρόσωποι συλλόγων, από τον Αγροτοκτηνοτροφικό σύλλογο, Οινοποιητικό συναιτερισμό Καρύστου Μαρμαρίου, Μελισσοκομικό σύλλογο, Σύλλογος Προστασίας Περιβάλλοντος, Σύλλογος παραθεριστών Θεατρούπολης , η Λέσχη 4Χ4,  από τον Ιππικό όμιλο ΦΙΛΙΠΠΟΙ, ο Εμπορικός Σύλλογος,  και ο δήμαρχος Καρύστου κ. Ραβιόλος που ενημέρωσε συνοπτικά το τι έχει γίνει μέχρι τώρα προς ανακούφιση των πληγέντων.Κυρίως στο θέμα των ζωοτροφών, έχουν γίνει κινήσεις προς περιφέρεια, εκκλησία και αιολικά πάρκα, - με ήδη απτά αποτελέσματα-  και υπογράφοντας στήριξε το ψήφισμα.

Επίσης  κάλεσε εμάς όπως και όλους τους κατοίκους να παρευρεθούμε σε συγκέντρωση στον υποσταθμό της ΔΕΗ  στον κάμπο Καρύστου, την ΤΡΙΤΗ στις 9.30 για να δηλώσουμε την διαμαρτυρία μας σε σχέση με τις φωτιές, στον υπουργό Γεωργίας κ.Αποστόλου και το κυβερνητικό κλιμάκιο που θα έρθει στην περιοχή μας για να ενημερωθεί.

Μετά από συζήτηση καταλήξαμε ότι η καλύτερη λύση είναι  οι ίδιοι υπάρχοντες σύλλογοι που ήταν και παρόντες όπως και άλλοι που έλειπαν , να αναλάβουν δράση έτσι ώστε να δηλώσουν την θέληση μας και την πεποίθηση μας για απομάκρυνση του υποσταθμού από τον κάμπο και την υπογειοποίηση των καλωδίων. Συντονιστής ορίστηκε διά βοής, ο Σύλλογος Προστασίας Περιβάλλοντος .

Ευχαριστώ συνολικά και προσωπικά όλους όσους ήρθαν σε αυτή την ανοικτή  συγκέντρωση που ελπίζω να δώσει την απαιτούμενη ώθηση η οποία  θα μεταδοθεί και στην υπόλοιπη κοινωνίας μας για να έχουμε μια πολύ δυναμική συγκέντρωση την Τρίτη.

H συλλογή των υπογραφών θα συνεχιστεί  αύριο και μεθαύριο .Σας παρακαλούμε πάρα πολύ να υπογράψετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου