Παραδείγματα της σημασίας του υποθηκοφυλακείου επί προσωπικού.

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να εξηγήσει κάποιος μια κατάσταση από το να αναφέρει τις δικές του εμπειρίες.
Έτσι λοιπόν θα μοιραστώ μαζί σας μερικές εμπειρίες που μου έδωσαν να καταλάβω το πόσο σημαντικό είναι να παραμείνει εδώ που είναι.

Πριν 1 χρόνο περίπου το αγαπητό μας κράτος αποφάσισε ότι όλοι οι ιδιοκτήτες κέντρων ξένων γλωσσών άλλαζαν αρχή και για να μην σας κουράζω έπρεπε να καταθέσουμε το σχέδιο του οικήματος με το συμβόλαιο που να λέει ποιοανού είναι.
Το οίκημα μου είναι οικοδομή πριν το 50, που σημαίνει ότι δεν υπάρχει εδώ κανένα συμβόλαιο.
Θα έπρεπε να πάω στην Χαλκίδα να πάρω κωδικό, να περιμένω το πότε θα βρεθεί για να το πάρω στα χέρια μου. Όμως όπως έμαθα δεν υπήρχε καμιά περίπτωση να βρεθεί, και όλα τα από τότε έχουν εξαφανιστεί....κάπου.
Μετά από αρκετές επισκέψεις στο υποθηκοφυλάκειο βρήκα το συμβόλαιο αγοράς του οικοπέδου και επιτέλους μπόρεσα να βγάλω την πολυπόθητη άδεια.

Μέσα σε εργάσιμη περίοδο με τα πετσοκωμένα δρομολόγια, εγώ δεν οδηγώ κιόλας πέρα από το σύνορο της πόλης, φανταστείτε την αγωνία μου.

Ακόμα ένα πρόσφατο παράδειγμα είναι πριν λίγες μέρες που έπρεπε να τρέχω ανάμεσα στην τράπεζα και στο υποθηκοφυλάκειο πρώτα για να πάρω χαρτιά, μετά για να διορθώσουμε κάτι λαθάκια.
Αν είχα πάει στην Χαλκίδα και μου έλεγαν ότι υπήρχε λάθος στα χαρτιά της τράπεζας, θα έπρεπε να κατέβω στην Κάρυστο, να διορθωθεί το λάθος και μετά άλλη μέρα να πάω πάλι στην Χαλκίδα και μετά να ξαναπάω ΑΛΛΗ μέρα για να πάρω την απόδειξη . Ίσως να μπορούν να την στείλουν με κούριερ..

Από ότι διαβάζω παντού έχουν διαμαρτυρηθεί για αυτές τις συγχωνεύσεις μιας και δεν ήμαστε φυσικά οι μόνοι που αντιμετωπίζουμε αυτά τα προβλήματα .

Τι να πω..ζούμε ένα αλλαλούμ. 

Σχόλια