Παρασκευή, 8 Ιουλίου 2016

Θα μπορούσε να σωθεί το υποθηκοφυλακείο της Καρύστου?

To υποθηκοφυλακείο Καρύστου είναι από πάντα εκεί.
Σε έναν πολύ τακτοποιημένο χώρο, υπάρχουν όλα όσα μας αφορούν και κάθε τρις και λίγο, πρέπει να  το επισκεπτόμαστε για την διεκπεραίωση των υποχρεώσεων μας.

Τα συμβόλαια όλων των δημοτών είναι εκεί και με πολύ εύκολο τρόπο μπορεί κάποιος να εξυπηρετηθεί.

Όταν λοιπόν συγχωνευθεί με την Χαλκίδα, όλοι αυτοί οι τόμοι θα πέσουν σε χέρια που δεν θα ξέρουν πρώτα από όλα, που να τους βάλουν.
Το πιθανότερο είναι να καταλήξουν σε υγρά υπόγεια με ...θανατηφόρα αποτελέσματα για τα συμβόλαια και την περιουσία του κάθε ένα από μας, όχι απλά στον αέρα, αλλά στην υγρασία και την ανυπαρξία.

Ας κάνουν πρώτα την μηχανογράφηση των μεγάλων δήμων, ας κάνουν χώρους κατάλληλους  για όλον αυτό τον όγκο του υλικού, ας υπάρχουν και οι άνθρωποι που θα διεκπεραιώσουν όλη αυτή την δουλειά, και μετά, ίσως το δεχτούμε ότι ο παππούς στην Αμυγδαλιά, η μωρομάννα εργαζόμενη στην πόλη, ο κτηνοτρόφος στο βουνό, θα μπορεί να λάβει στο μειλ του το πιστό αντίγραφο του συμβολαίου του και δεν θα χρειάζεται να ξαναπληρώσει το ακίνητο στα πέρα δώθε , στην ταλαιπωρία και το χάσιμο εργάσιμων ημερών. Άλλωστε αν λάβει κανείς υπ όψιν το 9 με 1 θα χρειάζεται να μένουμε σε ξενοδοχείο η καλύτερα, θα την βγάζουμε την νύχτα στα παγκάκια.

Είναι θέμα απλής λογικής ότι δεν πρέπει να το αφήσουμε έτσι το θέμα. Έχουμε όλα τα δίκια με το μέρος μας και ελπίζω οι Καρυστινοί εκπρόσωποι μας από την δημοτική αρχή μέχρι την Περιφέρεια  να κινητοποιηθούν και να έχουμε κάποια θετική απάντηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου