Ο κόσμος ένα σκυλάδικο και μεις οι λουλουδούδες.

Ναι αναγνώστες, παραδεχθείτε το και ο Θεός ο ελεήμων και μεγάθυμος θα δείξει κατανόηση, και ίσως, ίσως ελπίζω, στην άλλη την ζωή να βρεθούμε σε μια αίθουσα που να λέει ότι παίζουν κλασσική και να ακούς κλασσική, να γράφει η ταμπελίτσα πχ, ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ, και να ακούς την Κανελόριζα και όχι την Γωγώ Τσαμπά να κραυγάζει " πω πω πω  θα τρελλαθώ" στα Καγκέλια.

Έτσι είναι πατριώτες και πρέπει να το ρίξουμε και λίγο στην τρέλα, στο κουκουρίκου όχι για να αντέξουμε αυτά που συμβαίνουν, αλλά για να συντονιστούμε και λίγο με την πραγματικότητα γύρω μας.

Ο Τόνυ Μπλερ, ο κύριος πρώην πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας, παραδέχθηκε ότι δεν υπήρχαν ακλόνητα στοιχεία για να εμπλακούν στον πόλεμο του Ιρακ, και ρε παιδί μου, εντάξει δεν έγινε και τίποτα, λέει ο Τόνυ. Μαθήματα είναι αυτά για να μην την ξαναπατήσουμε καλή την πίστη.

Κατάλαβες πατριώτη? Λάθος η αίθουσα, λάθος η μουσική, τζάμπα ποταμοί μελανιού και ατέλειωτες ώρες συνεντεύξεων αναλύσεων κλπ, για ένα λάθος και ένα κολαουζάκι της υπέροχης εξωτερικής πολτικής της μαμάς  Αμερικής.

Εκεί που λες, οι πρωτεργάτες του BREXIT, την κάνουν με ελαφριά πηδηματάκια . Δεν θέλουν βρε παιδί μου την δόξα του να γίνουν ηγέτες που θα δημιουργήσουν το νέο μεγάλο και ελπιδοφόρο αύριο που υποσχέθηκαν στον κόσμο.
Και αυτοί πήραν εισιτήριο αλλά δεν τους άρεσε τελικά η μουσική που οι ίδιοι παράγγειλαν. Προδότες ελεεινοί και ανόητοι για τον ίδιο τους τον σκοπό ,  το κακό το έκαναν για την χώρα τους κυρίως, αλλά τώρα είναι αργά.

Στην Ιταλία πάλι οι τράπεζες πάνε χαμηλά πιο χαμηλά...

Αυτό σημαίνει ότι τα οικονομικά της ΕΕ πάνε κατά διαόλου και κει δεν θα δέχονται και παραγγελιές.

Στην γνωστή Βαρουφιάδα πάλι, ο Γκαλμπρεϊθ ,καθηγητάρα συνεργός και συνεργάτης στα σχέδια του περί grexit, επανήλθε για το σχέδιο τους, κρυφό τότε από μας τις λουλουδούδες του κέντρου.
 Τον πληρώσαμε άραγε και από πάνω? Αν όντως, ας μας κάνει δώρο το βιβλίο τουλάχιστον.Μα αλήθεια, τι παράπονα έχουμε?
Που ακούστηκε το σχήμα του κέντρου να ρωτάει τα γκαρσόνια και τις λουλουδούδες για το τι τραγούδια θα παίξουν?

Τα έγραψε ο καθηγητάρας στο βιβλίο του και οι πωλήσεις θέλουν και το προμόσιον τους, δεν γίνονται μόνες τους.
Και εμείς σαν γνήσιες λουλουδούδες αντί να ακούμε τα λόγια, μασάμε την τσίχλα μας και κουτσομπολεύομε τα ρουχαλάκια του ενός και του αλλουνού, γιατί και η πίστα θέλει το σωστό dress code, και δεν το έχουν ρε παιδί μου.
Πως να ρίξει ο άλλος λουλούδια όταν ο τραγουδιστής μοιάζει κακομοίρης? Πως θα ρίξει τον εμίρη?
H, έστω έναν κινέζο?

Ο Κινέζος κύριος μεν και έκανε και τον κινέζο βγάζοντας τις γραβάτες μη στενοχωρέσει τον Αλέξης.
" Ξέρεις Αλέξις. με στενοχωρούν οι απεργίες" είπε ο κινέζος. " Θα σου ρίξω και 700 εκατομμύρια τουλάχιστον πάρα πάνω στο λιμάνι, θα σου κάνω τρένα ..τρένο θα σε πάω αγόρι μου και ποτέ σου μη σώσεις να φορέσεις γραβάτα .."
" Όλα θα τα κανονίσουμε παρέα", είπε ο Αλέξης ενώ ο Ρουβίκωνας, οι αγάπες της Ζωής Κωνσταντοπούλου ντε, όπου θέλει μπαίνει, όπου θέλει σπάει, όπου θέλει φωνάζει.
Τα δικά μας παιδιά θέλουν λίγο να το ρίξουν έξω πριν τους αναλάβει ο κινέζος.

Έτσι είναι τα πράγματα σήμερα 6 Ιουλίου 2016 και ο Θεός μπορεί να είναι μεγάλος αλλά με αυτά που βλέπει στον πλανήτη φοβάμαι μήπως πιάσει από την αρχή αλλού μαγιά ..Κάτι σαν το ΚΚΕ που λέει ότι μπορεί το σύστημα να έχει αποτύχει μέχρι τώρα αλλά στην Ελλάδα θα πετύχει.. Έτσι και ο Θεούλης μπορεί να κάνει την προσπάθεια του σε άλλο άστρο και μεις εδώ θα μείνουμε να ..μαδάμε τις τελευταίες μαργαρίτες και να ξεπουπουλιάζουμε τα μαραμένα γαρύφαλλα πριν την λήξη του προγράμματος.


Σχόλια