Ποιος πρέπει να διαμαρτυρηθεί για τις φωτιές και την ΔΕΗ?

Σε συνέχεια των διαμαρτυριών που ακούω παντού και τις απεγνωσμένες φωνές για βοήθεια και δικαιοσύνη στο κάτω κάτω, σκέφτομαι το ποιοι δικαιούνται  να καταφύγουν σε κάποια διαμαρτυρία, που θα αποφέρει αποτέλεσμα και με ποιον τρόπο.

Τυχαίνει να γνωρίζω ότι οι γραπτές διαμαρτυρίες της δημοτικής αρχής δεν έχουν θετικό αποτέλεσμα όσο αφορά την μείωση κινδύνου πυρκαγιάς από πυλώνες και κολόνες.

Εδώ θα ήθελα να με συγχωρήσετε γιατί δεν είμαι και ειδικός και δεν τα γράφω όπως πρέπει, αλλά την φωτιά με τα μάτια μου την είδα να δημιουργείται γύρω από την κολόνα μετά από σπινθηρισμό πέρυσι το καλοκαίρι.

Σκέφτομαι λοιπόν ότι ο Οινοποιητικός Συνεταιρισμός Καρύστου Μαρμαρίου, ο Αγροτοκτηνοτροφικός σύλλογος, ο Μελισσοκομικός σύλλογος , και  ο σύλλογος παραθεριστών,  όλοι μαζί πρέπει να συναντηθούν και να δουν το πρόβλημα και τα βήματα που θα ακολουθήσουν.
Είναι οι άμεσα πληγέντες και αν όχι τώρα πότε ?Όλη η κοινωνία πρέπει να πάρει σοβαρά την απειλή που αργά η γρήγορα, άμεσα η έμμεσα  την αγγίζει και για αυτόν τον λόγο πιστεύω ότι αν κάποιοι αποφασίσουν να κάνουν επιτέλους κάτι, όχι μόνο από τον κάμπο Καρύστου, αλλά από παντού θα βρουν υποστηριχτές.


Καταστράφηκε η τροφή των ζώων και σε πολλούς οι προμήθειες δεν θα βγάλουν ούτε το καλοκαίρι, και η ΔΕΗ  πρέπει να καταλάβει ότι βόσκουμε πρόβατα, δεν ήμαστε πρόβατα.

Σχόλια