Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2016

Μια πανσέληνος γεμάτη νότες από την μουσική σχολή Εύας Βασιλοπούλου.

 Το καλύτερο σκηνικό γεμάτο από το φως του φεγγαριού στήθηκε για να τιμήσει τους καλεσμένους έκπληξη από την Ρουμανία και τους πάρα πολλούς θεατές και ακροατές της μουσικής παράστασης της σχολής.
 Ο Μουσικός Δίαυλος είχε επισκεφθεί την Ρουμανία στα πλαίσια ενός φεστιβάλ και τώρα η Ρουμάνικη χορωδία πραγματικά μάγεψε το κοινό με τις αγγελικές της φωνές.

 Τα παιδιά που πρώτη φορά παρουσιάζονταν στο κοινό, έδειξαν ότι το μέλλον τους επιφυλάσσει πολλές όμορφες μουσικές εμπειρίες και σε μας, ακόμα πιο όμορφες στιγμές.

Μαζί με τα παιδιά και η Κωσταντίνα Κολόμπαρη, καθηγήτρια της σχολής που την προηγούμενη είχε δώσει ένα ρεσιτάλ πιάνου στο Μπούρτζι με μεγάλη επιτυχία, όπως επίσης η Ηρώ Πλακιά που όλοι την ξέρουμε από τις καταπληκτικές της προσπάθειες στο Πρώτο Δημοτικό Σχολείο. 
 Έκπληξη η Γιώτα Βερούχη που ασχολείται επαγγελματικά πια με τον καλλιτεχνικό χώρο. Μια κούκλα με ταλέντο, της εύχομαι να έχει μια πολύ πολύ πετυχημένη πορεία και να την καμαρώσουμε σε ότι επιθυμεί.
Εκεί και ο Πέτρος Ζέρβας που αν και μεγάλωσε είναι πάντα κοντά στα νέα παιδιά της σχολής και παρουσιάζει με την Γιώτα πολλά live.Μαζί τους και άλλοι καθηγητές και μαθητές που έδεναν σε ένα πολύ ωραίο σύνολο.
 Τα παιδάκια έκανα τρέλες στην άμμο και βραδινό μπάνιο, οι μεγάλοι χαιρόντουσαν την μουσική και τα παιδιά τους. Θυμηθήκαμε τα παλιά beach parties  με τον τόσο κόσμο που είχε έρθει αλλά η παρουσία των παιδιών  μας δίνουν ελπίδες να ξαναζήσουμε αυτή την όμορφη εμπειρία.
 Και του χρόνου λοιπόν με υγεία σε όλους.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου