Τετάρτη, 3 Αυγούστου 2016

Ο Υπουργός Γεωργικής Ανάπτυξης επισκέφθηκε την Κάρυστο.

Το απόγευμα είχε συνάντηση στο Δημαρχείο για ενημέρωση και θα μάθουμε τα τι και τα πως.
Κατά τα άλλα το ψήφισμα συνεχίζεται με τεράστια συμμετοχή . Ήδη ήμαστε κοντά στις 700 υπογραφές !!
Αν είχαμε βοήθεια θα είχαμε μαζέψει περισσότερες αλλά θα συνεχίσουμε για μερικές μέρες ακόμα.

Ίσως σκέφτεστε ότι είμαι πυρόπληκτη και για αυτό το κάνω αυτό, αλλά κάνετε λάθος κατά μια έννοια, Κατά την άλλη έννοια, είμαι πυρόπληκτη αφού γύρω μου είναι όλα καμμένα και ο κόσμος υποφέρει σε στενό και ευρύτερο κύκλο μου.

Ένας άλλος λόγος είναι ότι κάνεις υπομονή αλλά φτάνει η ώρα που λες.Μέχρι εδώ. Δεν θα μας κάψεις ζωντανούς και δεν θα το πούμε κιόλας.

Δεν ήμαστε επιστήμονες όπως ηλεκτρολόγοι μηχανολόγοι για παράδειγμα να ξέρουμε το πως πρέπει να είναι χωροθετημένες οι κολώνες, και δεν τα λέμε σίγουρα και εκατό τις εκατό σωστά αυτά που λέμε, αλλά για παράδειγμα όταν βγάζει φωτιά   ο μετασχηματιστής και με 12 μποφόρ πέφτει το κλαδί πάνω, μην μου κατηγορείς το κλαδί. Θα μπορούσες να ελέγξεις τις γραμμές και να τα έχεις κλαδέψει νωρίς .Δηλαδή δεν είναι και πυρηνική φυσική, έτσι δεν είναι?
Δεν έχουν ευθύνη για το δίκτυο?
Να κατηγορούμε τα δέντρα?

Kάτι είναι πολύ λάθος, και ελπίζω με τις 700 υπογραφές μέχρι τώρα όσοι έχουν την ευθύνη να συγκινηθούν λίγο και να μην είναι όλα έτσι, όσα πέρνει ο άνεμος και όσα καίει η φωτιά.

Δεν νομίζω να διαβάζουν βουλευτές την σελίδα μου αλλά το ψήφισμα θα το διαβάσουν, θα τους αναγκάσουν οι εκατοντάδες υπογραφές να πάρουν θέση και να ζητήσουν μια απάντηση που δεν θα είναι σε επίπεδο νηπιαγωγείου .

Ήρθε που λες ο υπουργός και τώρα τι? Θα καταλάβει ότι δεν υπάρχει ούτε το Γεωργικής ,ούτε το Ανάπτυξης με την αναρχία της ΔΕΗ  και όλα όσα περιμένουμε ακόμα?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου