Παρασκευή, 5 Αυγούστου 2016

Ο Β.Αποστόλου στον Δήμο Καρύστου-Επαφές με Λ.Ραβιόλο και φορείς της περιοχής.

Δελτίο τύπου


Σε συνέχεια των ενεργειών του Δημάρχου Καρύστου κ. Ραβιόλου Λευτέρη μετά από την καταστροφική πυρκαγιά που είχε ως αποτέλεσμα να κηρυχτεί ο δήμος Καρύστου σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης , ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Αποστόλου συνοδευόμενος από το Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Υποδομών κ. Δέδε, επισκέφθηκαν εχθές 03/08/2016, την πληγείσα περιοχή παρουσία του Δημάρχου για επί τόπια αυτοψία. 


Κατόπιν πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Δημαρχείο με την συμμετοχή των βουλευτών Εύβοιας κουΑκριώτη και κας Λιβάνιου, δημοτικών και τοπικών συμβούλων, εκπροσώπων των συλλόγων της περιοχής, καθώς και δημοτών μας που έχουν πληγεί από την πυρκαγιά. 

Ο κ. Υπουργός αφού άκουσε τις τοποθετήσεις του Δημάρχου και των παρευρισκομένων και αφού του κατατέθηκε απόφαση του Δ.Σ. Καρύστου και ψήφισμα διαμαρτυρίας των συνδημοτών μας κατά της ΔΕΔΔΗΕ, δεσμεύτηκε πως θα πράξει ότι είναι εφικτό ώστε να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που προκλήθηκαν από την πυρκαγιά. 

Από την πλευρά του ο κ. Δέδες τόνισε πως άμεσα θα προχωρήσει το Υπουργείο στην οριοθέτηση της πληγείσας περιοχής και δεσμεύτηκε για τη στήριξη του Δήμου από πλευράς του Υπουργείου Υποδομών. 

Ο Δήμαρχος Καρύστου τόνισε την ανάγκη για άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων, τα οποία και ιεράρχησε με προτεραιότητα εκείνα που απασχολούν τους αγροτοκτηνοτρόφους, γιατί δυστυχώς οι δυνατότητες της δημοτικής αρχής είναι περιορισμένες. 
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου