Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2016

15o Χορωδιακό Φεστιβάλ Καρύστου. Μια μεγάλη διοργάνωση στην πόλη μας.


Την Παρασκευή 23 Το Σάββατο 24 και την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου στο κήπο του Γιοκαλείου, έγινε το 15ο Χορωδιακό Φεστιβάλ σε συνδιοργάνωση του Μουσικού Διαύλου  και του Δήμου Καρύστου.
7 Χορωδίες και μια Μαντολινάτα συν την Παιδική Χορωδία της Μουσικής Σχολής της Εύας Βασιλοπούλου, συνέθεσαν αυτό το μουσικό γεγονός.

Στην πόλη μας ήρθαν και τραγούδησαν οι Χορωδίες
ΚΟΝΤΟΚΑΛΙΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΚΑΙ ΚΕΡΚΥΡΑΙΚΗ ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΑ,
ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΑ ΧΡ. ΙΩΑΝΝΟΥ
ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΔΙΑΥΛΟΣ ΚΑΡΥΣΤΟΥ.
ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΦΕΡΩΝ
Όλα τα σχόλια των θεατών ήταν πολύ θετικά για την ποιότητα και την εμφάνιση των Χορωδιών και λυπάμαι που δεν μπόρεσα να τις θαυμάσω και γω μαζί με το κοινό.
Από τον λογαριασμό του κ.Τσακνάκη οι φωτογραφίες που βλέπετε και οι πληροφορίες για τις Χορωδίες από το πρόγραμμα της εκδήλωσης.

Ο Δήμος Καρύστου στηρίζει τα έργα του πολιτισμού με συνεχή προσπάθεια βελτίωσης τους και αυτό το βλέπουμε σε κάθε ευκαιρία. Είναι πράγματι ένα μεγάλο συν στα κοινά μας.
Αν και δεν πήγα , δεν θα ήθελα να λείψει από τις σελίδες του μπλογκ. Όταν καμιά φορά κοιτάμε πίσω στον χρόνο, είναι καλό ,και ακόμα παρήγορο, να βλέπουμε το πόσο το δέντρο του πολιτισμού ψηλώνει σε τούτη την γωνιά,και αυτό αν μη τι άλλο, είναι πολύ θετικό για την εξέλιξη και την καλλιέργεια της κάθε κοινωνίας.
Kαι του χρόνου λοιπόν, ακόμα ψηλότερα.
3 σχόλια:

Unknown είπε...

Σοφία μου καλησπέρα. Ευχαριστούμε για τη στήριξη αυτού του μεγάλου πολιτιστικού θεσμού. Σε παρακαλώ πολύ επειδή έχεις ξεχάσει να αναφέρεις τη ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΦΕΡΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ, αν σου είναι εύκολο κάνε μία ανάρτηση που να το αναφέρεις.Μάλιστα στο γλέντι η παρουσία τους ήτανε πολύ ξεχωριστή με τα Θρακιώτικα που παίξανε και χόρεψαν μαζί με τους δικούς μας. Είχαμε δηλαδή εκείνη την ώρα ορχήστρα από Θράκη, Θεσ/κη και Κάρυστο. Σ' ευχαριστώ πολύ

Unknown είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
sofiascomments είπε...

Πως δε το είδα..η βιασύνη βλέπεις. Νομίζω ότι σε ένα τέτοιο γεγονός θα έπρεπε να υπάρχει ένα κανονικό δελτίο τύπου.

Δημοσίευση σχολίου