Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2016

Επικαιρότητα σήμερα 24 -9-2016

Ενώ τα κανάλια έχουν πάρει φωτιά και βλέπει κανείς ξεκάθαρα το ποιο κόμμα υποστηρίζει το κάθε ένα, εμείς τραβάμε τον παθών μας τον τάραχο και παίζουμε τον παπά με τους λογαριασμούς.
Αυτός που φανερώνεται, αν είναι τυχερός θα πληρωθεί, ενώ οι υπόλοιποι θα μπουν στο παιχνίδι την άλλη φορά.
Ας πούμε έχουμε τρις κούπες. Βάζουμε από κάτω χαρτάκια που γράφουν, ΕΝΦΙΑ, ΤΕΛΟΣ ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΑΤΟΣ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΤΕΛΗ, ΔΟΣΗ ΕΦΟΡΙΑΣ, ΔΕΚΟ κλπ.
Επειδή ακριβώς είναι πολλά , τα μοιράζουμε ανά 3 .
Βρίσκονται οι άνθρωποι στην αγορά και μετά την καλημέρα ,δεν ρωτάνε πια  "Πως είσαι?", αλλά "Τι σου βγήκε.?"
"Άσε", λέει ο άλλος. "Μου βγήκε το τέλος" . "ΑΑΑΑ", του απαντάει ο πρώτος. "Εμένα ευτυχώς, μου βγήκε η δόση του ΕΝΦΙΑ."  και πάει λέγοντας.
Υπάρχει και μια περίπτωση να βγει και σε μονόπολη για τις γιορτές και φαντάζομαι θα γίνει ανάρπαστο.
Παρόλα αυτά στα κανάλια και στην βουλή έχουν λυσσάξει στην κυριολεξία και βγάζει ο ένας τα άπλυτα του άλλου στην φόρα.
Η διαφορά είναι ότι τα λερωμένα τα άπλυτα των άλλων τα ξέραμε ενώ τα νέα μας κάνουν να γελάμε.
Εντάξει τώρα, τι να πρωτοπούμε και για ποιον, αλλά είναι αστείο να τους βλέπεις να τσακώνονται ας πούμε για τα θαλασσοδάνεια που μοιραζόντουσαν συναναμετάξυ τους και τώρα βρε παιδιά που πήγε και ο σύριζα να μπει στα κόλπα, αντί να του πείτε, Βρε καλώς τον, τον πετάτε σαν την τρίχα από το ζυμάρι...
Μα είναι φαταούληδες δεν το συζητώ.

Μα δεν φτάνει που είναι  άμπαλοι, μαλώνουν βρίζουν και κατακεραυνώνουν όποιον τους λέει, εεε, που πας ρε Καραμήτρο, χωρίς ελεγμένα τα πόθεν και τα έσχες.
Να και μια μήνυση στον Κρέτσο και σε όλη την επιτροπή που έβαλαν την υπογραφή ότι όλα ήταν εντάξει και τώρα τρέχουν και δεν φτάνουν.
Άλλο ράδιο κτυπάει τον Κολογρίτσα, άλλο τον Αλαφούζο, όπως τα Παραπολιτικά.
Κοντά και οι δημοσκοπήσεις που όσο να πεις, λένε και αυτές το μακρύ και το κοντό για τον σύριζα, με το μακρύ να πηγαίνει στην ΝΔ και το κοντό να φτάνει μέχρι την Χ.Α παρακαλώ.

"Θα κάνω μομφή" Λέει η ΝΔ, " Θα ζητήσω ψήφο εμπιστοσύνης" λέει το Μαξίμου, και εκεί ανάμεσα στην Μπερλίντα που παίζουν τα παιδιά, εμείς κάνουμε ζάπινγκ σε αγαπημένα παλιά σήριαλ και βλέπουμε ταινίες το βράδυ.

Μέσα σε αυτό το όμορφο κλίμα ο τρελός στην βόρειο Κορέα συνεχίζει τις πυρηνικές δοκιμές, η Μοσάντο με την Μπάγιερ ήρθαν εις γάμου κοινωνία και ετοιμαστείτε για τα τροποποιημένα τρόφιμα να μας κάνουν να φωσφορίζουμε το βράδυ για να μην μας πατάνε τα αυτοκίνητα και τα ούρα να μυρίζουν κανέλα για να αποφύγουμε τα αποσμητικά χώρου.

Tα ταμεία ψάχνουν να βρουν λεφτά από διάφορους κουμπαράδες και οι συντάξεις πάνε μήνα μήνα με φόβο και τρόμο για τον επόμενο μήνα.

Μέσα στην τούρλα του Σαββάτου, ο Φίλης μας διαβεβαιώνει γεμάτος ιερή αγανάκτηση για τις κατηγορίες, ότι τα σχολεία πρώτη φορά άνοιξαν χωρίς κενά. Την ίδια ώρα τα παιδιά σχολάνε στο Γυμνάσιο στις 10 και κάτι και γενικά ο γνωστός χαμός χωρίς καμιά αλλαγή.
Η ανημέρωτος είναι, η όπως συνηθίζει μας δουλεύει ψιλό γαζί.
Νάσου και η φασαρία με την Εκκλησία για τα θρησκευτικά και δεν καταλαβαίνει κανείς το γιατί,αφού το μάθημα είναι όποιος θέλει  πάει , όποιος δεν θέλει, πάει για τυρόπιτα.
Θυμήθηκε ο Φίλης τον ρόλο της εκκλησίας από Κατοχή μέχρι Χούντα, όπως τα έμαθε στα νιάτα του στους ινστρούχτορες,θυμήθηκε ο Αρχιεπίσκοπος να τα χώσει στον Φίλη, θυμήθηκε και ο Καμένος ότι είναι δεξιός και της Εκκλησίας,  και συμφώνησε με τον Αρχιεπίσκοπο σε ότι εννοεί και λέει.
Και τι θα γίνει τώρα στην Κυβέρνηση που το έτερον ήμισυ διαφωνεί.
Τίποτα δεν θα γίνει, όπως συνήθως. Το πολύ πολύ να αλλάξει την στολή ο Πάνος και να πάει για επιθεώρηση, αφού καταγγείλει για άλλη μια φορά σαν λαμόγιο τον Καλογρίτσα.


Τhat's all folks.

Παραπολιτικά 90.1 FM

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Παραπολιτικά 90.1
Παραπολιτικά FM logo.jpg
Το λογότυπο των «Παραπολιτικά FM» (2014-σήμερα)
Οργανισμός:Παρά ΕΝΑ Μ.ΕΠΕ
Έτος ιδρύσεως:31 Δεκεμβρίου2013
Έναρξη λειτουργίας:28 Απριλίου 2014
Τοποθεσία:Πειραιάς
Συχνότητα:90.1 MHz
Ιστοσελίδα:Επίσημη ιστοσελίδα
Ο Παραπολιτικά 90.1 FM είναι ραδιοφωνικός σταθμός, ο οποίος ανήκει στον Γιάννη Κουρτάκη.

Ιστορία[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Ο σταθμός είναι διάδοχος (στα ερτζιανά) του ραδιοφωνικού σταθμού του ΚΚΕ902 Αριστερά, ο οποίος πλέον μεταδίδεται μόνο διαδικτυακά[1]. Ο ίδιος σταθμός είχε στην κατοχή του και τον τηλεοπτικό σταθμό 902 TV, ο οποίος έκλεισε τον Σεπτέμβριο του 2012, λόγω οικονομικών δυσκολιών. Επαναλειτούργησε στις 8 Ιανουαρίου 2013.
Στις 31 Ιουλίου 2013 η ραδιοτηλεόραση του 902 άλλαξε ιδιοκτησία. Πωλήθηκε από το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας στην κυπριακή offshore εταιρεία A-Orizon Media Limited και το Σεπτέμβριο του ίδιου έτους, ο 902 Αριστερά μετονομάστηκε σε 901 E Radio. Αργότερα, στις31 Δεκεμβρίου του ίδιου έτους, ο 901 E Radio πέρασε στα χέρια του Γιάννη Κουρτάκη[2], έναντι του ποσού των 900.000 ευρώ[3]. Στις 28 Απριλίου 2014, ο σταθμός πήρε το τρέχον του όνομα[4].

Εμβέλεια[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Ο σταθμός δεν έχει πανελλαδική εμβέλεια, αλλά έχει δημιουργήσει το δικό του δίκτυο συνεργατών στην Ελλάδα. Στις 2 Μαΐου 2014, απέκτησε αδερφό ραδιοφωνικό σταθμό με αυτόνομο ενημερωτικό πρόγραμμα στη Θεσσαλονίκη, τα Παραπολιτικά 99.4 Θεσσαλονίκης ο οποίος ξεκίνησε ως Flash 99.4 και είναι πρώην συνεργάτης του αυτοδιαχειριζόμενου πλέον Αθηναϊκού ραδιοφωνικού σταθμού Flash 96[5]. Επίσης, οι σταθμοί και οι συχνότητες που αναμεταδίδουν τα Παραπολιτικά στην υπόλοιπη Ελλάδα είναι οι εξής:

Ιδιοκτησία[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Ο σταθμός ανήκει στις Παρά ΕΝΑ Εκδόσεις και Υπηρεσίες Διαδικτύου Μονοπρόσωπη ΕΠΕ, η οποία εκδίδει την εφημερίδα Παραπολιτικά, μετά από την πώληση του σταθμού στον Γιάννη Κουρτάκη. Η μετάβαση εγκρίθηκε από το ΕΣΡ στις 9 Σεπτεμβρίου 2014[6].

Παραπομπές[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου