Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2016

Μαζεύουν υπογραφές για να κρατήσουν το Διοικητή του Νοσοκομείου στην Κύμη- Κάνει έργο ο Χατζημαργαρίτης και εκτός γραφείου Διοικητή!

eviakosmos.gr

Μαζεύουν υπογραφές για να κρατήσουν το Διοικητή του Νοσοκομείου στην Κύμη- Κάνει έργο ο Χατζημαργαρίτης και εκτός γραφείου Διοικητή!
Το έργο ενός νέου ηλικιακά Διοικητή Νοσοκομείου της Κύμης έχει σκλαβώσει τους κατοίκους της περιοχής και όχι μόνο. Εκτός από τα χρέη που προβλέπονται να κάνει ως διοικητής ο Βαγγελης Χατζημαργαρίτης προχώρησε σε μεγάλες αλλαγές στο Νοσοκομείο της Κύμης όλο αυτό το διάστημα που προσφέρει τις υπηρεσίες του εκεί.
Ο διοικητής έχει «κλέψει» τις καρδιές όλων καθώς έβαλε σε σειρά πολύ γρήγορα το Νοσοκομείο, κατάφερε την έλευση γιατρών και την κάλυψη σημαντικών ειδικοτήτων, την κάλυψη γιατρών στα αγροτικά ιατρεία, τη δημιουργία του ΕΚΑΒ στην Κύμη και βέβαια την επάνδρωση του Νοσοκομείου με μηχανήματα και απαραίτητο υλικό. Βεβαία δεν πρέπει να ξεχνά κανείς τη σημαντική συμβολή του για τη λειτουργία του Πολυιατρείου της Σκύρου.
Με προσωπική δουλειά ο ίδιος δε δίστασε πολλές φορές να βγει από το γραφείο του Διοικητή και μαζί με τους εργαζόμενους να φτιάξουν τα αρχεία του νοσοκομείου, τους φακέλους των ασθενών που για χρόνια ήταν πεταμένοι μέσα στην αποθήκη, να βάψουν τους χώρους, να τους καθαρίσουν μαζί διαθέτοντας πολύ από τον δικό του προσωπικό χρόνο.
Η είδηση ότι γίνεται εκ νέου αξιολόγηση των φακέλων και πως νέοι διοικητές θα επανδρώσουν τα Νοσοκομεία, έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στην περιοχή της Κύμης, υπό το φόβο να μην τους φύγει ο Διοικητής.
Έτσι, ξεκινώντας από τον Μητροπολίτη Καρυστίας και Σκύρου κ.κ. Σεραφείμ οι Πολίτες του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου και του Δήμου Σκύρου, το εργατικό και ιατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου Καρύστου, η δημοτική ενότητα της Κύμης, οι Σκυριανοί  και όλοι οι φορείς υπογράφουν ένα αίτημα, στο οποίο αναφέρουν τους λόγους που θέλουν να εξαιρεθεί από την νέα αξιολόγηση (έχει αξιολογηθεί πριν από λίγους μήνες) ο Διοικητής του Νοσοκομείου της Κύμης Βαγγέλης Χατζημαργαρίτης και να παραμείνει ως έχει στο Νοσοκομείο που ο ίδιος «ανέστησε», το οποίο έχει αποσταλεί ήδη στον Πρωθυπουργό και στον αρμόδιο Υπουργό Υγείας ο οποίος σύμφωνα  με πληροφορίες του eviakosmos.gr έχει ήδη επιληφθεί του θέματος. Το αίτημα αξίζει να σημειωθεί, ό,τι στηρίζουν και κυβερνητικοί παράγοντες του Νομού.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το θέμα ήρθε στο Δημοτικό Συμβούλιο Κύμης –Αλιβερίου και εκδόθηκε ψήφισμα υπέρ της παραμονής του Διοικητή στο Νοσοκομείο.
Μένει πλέον να γίνει κατανοητό το θέμα και στο Υπουργείο, πως ο άνθρωπος αυτός έχει προσφέρει τον ίδιο του τον εαυτό για να λειτουργήσει σωστά το Νοσοκομείο της Κύμης και τα περιφερειακά ιατρεία της περιοχής καθώς επίσης και το Πολυιατρείο της Σκύρου, μέσα από ένα σύστημα υγείας που «νοσεί» και έχει ανάγκη περισσότερο από ανθρώπους σαν τον κ. Χατζημαργαρίτη!
Αποκλειστικά το eviakosmos.gr σας παραθέτει την επιστολή που εστάλη στον Πρωθυπουργό και αφορά την παραμονή του Διοικητή του Νοσοκομείου της Κύμης Βαγγέλη Χατζημαργαρίτη, στην Κύμη.

diamartiria kimi1

diamartiria kimi2
ΣΗΜΕΊΩΣΗ του sofiascomments.
Διάβασα το γράμμα προσεχτικά και καταλαβαίνω απόλυτα την ανησυχία τους και την αγανάκτηση τους. Όμως υπάρχει ένα λάθος σε σχέση ότι δεν έχει ξαναγίνει κινητοποίηση για την παραμονή αναπληρωτή διοικητή. Έχει γίνει στην Κάρυστο για τον αναπληρωτή διοικητή κ. Μίχα, όπου όλη η κοινωνία αντέδρασε στην απομάκρυνση του και καταφέραμε και μεις να τον κρατήσουμε μέχρι στιγμής.
Τώρα θα μου πεις, γιατί να το πω, και δεν πειράζει, μια κουβέντα είναι..κλπ.
Υπάρχουν λόγοι αλλά δεν είναι επί του παρόντος. Απλά να θυμίσουμε ότι υπάρχουν ανάλογα αισθήματα και εντυπώσεις και εδώ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

φαντασου ποσο πισω ειμαστε...να εξαρταται η χρηστη διοικηση απο το προσωπο και οχι απο το νομο...ελλαδισταν

Δημοσίευση σχολίου