Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου 2016

Κάρυστος Ελλάδα Κόσμος.

Η μέρα ξεκίνησε ανοιξιάτικη και θα καταλήξει φθινοπωρινή με πολλές νοικοκυρές να ετοιμάζουν το σπίτι για τον Χειμώνα.
Ντουλάπες, χαλιά, χειμερινά κλπ εργασίες κάνουν τις νοικοκυρές να χορεύουν την ζούμπα τους γύρω γύρω στο σπίτι,καίγοντας θερμίδες και άλλα περιττά.

Μερικοί βιαστικοί έχουν αρχίσει και καίνε χόρτα κλάρες και κλαριά, με αποτέλεσμα να έχουν φωτιές και να τρέχουν οι εθελοντές μες το Φθινόπωρο.
Σήμερα είχαμε 2 εστίες στα Στύρα και στον Αλμυροπόταμο . Ας κάνουμε υπομονή, δεν πάνε πουθενά τα ξύλα. Χτες η προχτές, από την ίδια αιτία υπήρξε μεγάλο πρόβλημα πιο κεντρικά στην Εύβοια, στον Άγιο Γεώργιο και ο απρόσεκτος κύριος έφαγε ένα οκτάμηνο με τριετή αναστολή.

Κατά τα άλλα, πολλά σημαντικά συμβαίνουν στον κόσμο με τον Ερντογάν να βάζει σήμερα φυλακή μέλη του φιλοκουρδικού κόμματος, αντιπροέδρους και βουλευτές, με ταραχές και εκρήξεις που θα φέρει πάλι στον Ερντογάν κρίση μένους εναντίον μας.

 Δεν μας έφτανε ο Ερντογάν, έχουμε τώρα και τον Αλβανό Ράμα, που γκρεμίζει τα σπίτια των Ελλήνων στην Χειμάρρα για να αναβαθμίσει και καλά την πόλη.
 
Στην Μοσούλη ετοιμάζονται για τελικές εκκαθαρίσεις , οι πρόσφυγες μαζεύονται σε καταυλισμούς, οι Τζιχαντιστές έδωσαν εντολή να ξεσηκωθούν οι όμοιοι τους και να σφάξουν όποιον δεν περιμένει τις 72 παρθένες και τους ποταμούς με ρύζι και μέλι στον παράδεισο.

Στην άλλη άκρη του Ατλαντικού ο Τράμπ με την Κλίντον παίζουν την εκλογή τους στο νήμα και στον βόθρο των αποκαλύψεων και των επιθέσεων ο ένας στον άλλον. Παρόλα αυτά όμως προτιμώ την Χίλαρυ μιας και η Κου ξου κλαν υποστήριξε ανοικτά τον Τράμπ. Γενικά πάντως αυτός είναι για πολλά ηλεκτροσόκ και θεραπείες, η πάλι μπορεί και από τις θεραπείες να είναι έτσι.. Ποιος ξέρει.

Έχουμε και πολύ σημαντικές ανακαλύψεις από τον τάφο του Χριστού μέχρι και τον λόφο Καστά. Αυτά είναι στα καλά των ειδήσεων.

Αρχίζουν και οι εργασίες για το τέμενος στον Βοτανικό με πολλές πολλές διαφορετικές απόψεις και αντιδράσεις.

Για το τέλος, περιμένουμε τον ανασχηματισμό που όλο μαγειρεύεται και δεν σερβίρεται.. μάλλον τους έπιασε το φαί και πλένουν την κατσαρόλα.

Να πούμε ένα τεράστιο μπράβο στην Ελληνική Αστυνομία που κατάφερε και εξάρθρωσε την μεγαλύτερη εγκληματική οργάνωση  που έχει περάσει ποτέ από την Ελλάδα με παρακλάδια σε όλη την χώρα.

That's all folks.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου