Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2016

Δημήτρης Κ.Τούσης. Υποψήφιος με τον συνδυασμό #ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ_ΚΙΝΗΣΗ_ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ_& #ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ (ΔΗ.ΚΙ.Ο-Σ)Αγαπητοί Συνάδελφοι/ες,
Οικονομολόγοι - Λογιστές,
Φίλοι/ες,

Θέλω να σας ενημερώσω ότι στις επερχόμενες εκλογές του #ΟΕΕ (ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ) την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου, θα είμαι υποψήφιος με τον συνδυασμό #ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ_ΚΙΝΗΣΗ_ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ_#ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ (ΔΗ.ΚΙ.Ο-Σ) ως μέλος του 9ου Π.Τ. Ανατολικής Στ. Ελλάδας, για την εκπροσώπηση στη Συνέλευση των Αντιπροσώπων (#ΣΤΑ), με αύξων αριθμό στο ψηφοδέλτιο 70.
Η ΔΗΚΙΟ-Σ αποδεικνύει οτι πρόκειται για την μεγαλύτερη συνδικαλιστική παράταξη, αφού στα ψηφοδέλτιά της τόσο στο Π.Τ όσο και στην υπόλοιπη επικράτεια, συμμετέχουν άξιοι και καταξιωμένοι συνάδελφοι από διάφορους πολιτικούς χώρους που έχουν όμως κοινό όραμα, ένα Επιμελητήριο μπροστάρη στον αγώνα για την επιστημονική καταξίωση του Έλληνα Οικονομολόγου, ένα Επιμελητήριο συμμετοχικό και παρεμβατικό, με στόχο την συνεργασία με την πολιτεία, ως συμβουλευτικό θεσμικό μέσο, που θα βοηθήσει και εκείνο με την γνώση, την εμπειρία και τις προτάσεις του, στην βελτίωση των συνθηκών της ελληνικής οικονομίας και της χώρας μας γενικότερα.
Ζητώ για άλλη μια φορά τη στήριξή σας με την ψήφο σας.

Ευχαριστώ
Με εκτίμηση
Δημήτρης Κ. Τούσης
Οικονομολόγος - MSc Πληροφορική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου