Κυριακή, 6 Νοεμβρίου 2016

Κικιρίκου!! και κο κο η κυβέρνηση γέννησε το νέο της αβγό.

Και να λοιπόν η νέα μας κυβέρνηση που είναι λίγο κικιρίκου και να ξέρετε πατριώτες ότι στον γιαλό εμείς σωστά καθόμαστε , αυτοί αρμενίζουν στραβά.

Μαθαίνοντας τα νέα του ενός και του αλλουνού, θυμάμαι αυτό το βιβλίο που έγινε σλόγκαν που λέει, ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΗΛΙΘΙΕ. Ε, λοιπόν, ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΗΛΙΘΙΕ, θα βγει ένα νέο αργά η γρήγορα.

Έχουμε λοιπόν τον Φίλη που τα κατάφερε να τον συμπαθήσουμε τώρα στο τέλος με τον Αλέξη να τον εκπαραθυρώνει γιατί έκανε ότι είχαν συμφωνήσει. Να φταίει το τακτ? Να φταίει αυτό το κάτι που μένει που λέει και το τραγούδι, όταν μια αγάπη πεθαίνει?
Όλα τα αλλάζει ο Αλέξης αρκεί να παραμείνει πρωθυπουργός. Δημοψηφίσματα, κόμματα, υπουργούς, μόνο στην γραβάτα έχει παραμείνει πιστός.
Στο τέλος μόνο μια γραβάτα για λάβαρο θα έχει η κυβέρνηση μιας και όλα τα άλλα τα έχει υποστείλει και έχει μαζέψει και τον ιστό κουβάρι.

Ο νέος υπουργός παιδείας έχει όλα τα προσόντα και με το πάρα πάνω, είπε και το ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΈΝΟΙ με την Εκκλησία, αλλά δεν έχει σημασία το τι λέει αυτός τελικά, αλλά το τι λέγεται μεταξύ καφέ ευχελαίου και χειροφιλήματος μεταξύ Αλέξη Πάνου και Σεβασμιωτάτου.
Είπε αλήθεια ο Πάνος ότι αν θέλει ο Ιερώνυμος μπορεί να ρίξει την Κυβέρνηση?
Και αν το είπε, εμείς γιατί να το μάθουμε?
Και πες ότι ο λαός όλα πρέπει να τα ξέρει, αλλά μαζί με μας τα μαθαίνει το σύμπαν όλο , και αυτό δεν είναι καλό. Μπορεί το Ιράν να το εκτιμήσει, δεν λέω, αλλά την στιγμή που δεν έχουμε σκοπό ελπίζω να απαναφέρουμε μόδα Βυζαντίου, ας παραμείνουμε στο πέρτα πορτέ της επαρχιακής μας βιοτεχνίας.

Ο Πάνος φυσικά αμετακούνητος και πολύ ευχαριστημένος με πλας 2 παρακαλώ, το οποίο σημαίνει ότι ρίξαμε λίγο δεξιούλι αλάτι στην σαλάτα μπας και την σερβίρουμε στους δανειστές και να την καταπιούν καλύτερα.

Η έκπληξη διαδέχεται η μια την άλλη, μιας και ο Ζουράρης δήλωσε ότι ήμαστε υπό κατοχή, και λογικά συμπερένουμε ότι αυτός είναι ένας κατοχικός υπουργός σε μια κατοχική κυβέρνηση και μπαμ! το ένα επίθετο ακολουθεί το άλλο χωρίς να το θέλουμε.
Όπως το ..προσκυνημένος, υπόδουλος, γλύφτης κλπ, όλα λογικά επόμενα των λόγων του Ζουράρι που θα χρειαστεί τις υπηρεσίες της νέας υπουργού πολιτισμού να του καθαρίσει την αύρα.

Το είδα το βίντεο και δεν πίστευα αυτά που έβλεπα μιας και την κυρία Κονιόρου την ήξερα για σοβαρή ηθοποιό που παίζει αρχαίες τραγωδίες, την ήξερα επίσης γιατί δεν κουρεύει το μαλλί και δεν βγάζει τα φρύδια της , αλλά το να αφαιρεί την αρνητικά αύρα, πραγματικά μας ξεπερνά πιστεύω.
Σαμάνοι, δρυίδηδες ξεματιάστρες κλπ εναλλακτατικοί θα αναβαθμιστούν τώρα μάλλον στα μάτια του κόσμου και θα δούμε βρε παιδί μου τα πράγματα αλλιώς.
Δεν μπορώ να φανταστώ κουβέντα μεταξύ Κονιόρου και Ιερώνυμου με τίποτα. Θα κάνει τον Φίλη να φαίνεται ο πιο λογικός άνθρωπος στον κόσμο και θα μετανιώσει πικρά που τον είπε προβληματικό.
Το σύμπαν κάνει πλάκα στον Σεβασμιώτατο να μάθει να είναι πιο εγκρατής στις δηλώσεις!

Η έκπληξη λένε όλοι ήταν η νέα υπουργός  Έφη, στην θέση του Καντούγκαλου.
Εδώ μιλάμε για πολύ ίντριγκα και πάθος. Με λίγα λόγια η υφισταμένη του του πήρε την θέση, που η ίδια είχε πάρει την θέση στην καρδιά του αφού εξώθησε προς την έξοδο την νόμιμη ένοικο..
Η κοπελίτσα έχει πολλά πτυχία και όλα με άριστα, αλλά έχει υποστεί ένα ολικό λίφτινγκ απόψεων όπως θα δείτε και στο βίντεο.  Τελικά έμεινα με την απορία για το πόσα χρόνια διαφορά έχει με τον Κατρούγκαλο.. Τες πα.


Έτσι λοιπόν με πολλά κοκο, και ένα μεγάλο κικιρίκου, γεννήθηκε το αβγουλάκι που θα το κάνει μια χαψιά η τρόικα  στο Χίλτον βέβαια για να κάνουν και εντύπωση.

Εν των μεταξύ κατεβαίνουν βίντεο από το youtube, κλείνουν λογαριαμοί στα μέσα, αλλά βρε παιδιά..τι τα θες...υπάρχει η μνήμη.

zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου