Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2016

Πόσες δουλειές άνοιξαν σήμερα?Μας λένε τόσα χρόνια ότι θα αρχίσουν τα έργα και θα ανοίξουν οι δουλειές.
Ωραία λοιπόν, για να δούμε. Πόσες δουλειές άνοιξαν?
Πόσοι ντόπιοι εργάζονται εκεί?  Πόσο είναι το κέρδος για την τοπική οικονομία?

Πάντα μα πάντα,  όποτε ανεβάζω για τα αιολικά πέφτει βρίσιμο στα σχόλια, που δεν τα ανεβάζω γιατί είναι και κακογραμμένα με βρισιές κλπ, και θέλω να ρωτήσω όλους αυτούς που με στολίζουν τόσο όμορφα, τι κέρδος έχουν οι ίδιοι?

Με εκνευρίζει το που θυμάται ο ένας και ο άλλος το τι είχαν κάνει κάποτε, δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία να έχεις θέση εξουσίας και να μην κουνιέσαι ΤΩΡΑ!

Να κάνουμε και ένα μνημόσυνο στο βουνό, να έχουμε τις φωτογραφίες να μας το θυμίζουν να πέσει και ένα δάκρυ , έτσι ανάλαφρα μέσα στον καφέ, και ας αλλάξουμε κανάλι.

Ήμαστε άξιοι της μοίρας μας , ήμαστε απαράδεκτοι και ήμαστε ραγιάδες στην νοοτροπία, είτε μας αρέσει να το ακούμε είτε όχι, η αλήθεια δεν αλλάζει.
Σκύβουμε το κεφάλι γενικώς και εύκολα, και σεις και γω και όλοι μας και τελικά έχουν δίκιο όσοι λένε το 'Εσείς εκεί και εμείς εδώ", μιας και οι ΕΚΕΙ, δεν έκαναν τον τόπο τους εργοτάξιο και κράτησαν όσες μπορούσαν να σηκώσουν.

Διάβαζα τις αρχές τις βιώσιμης ανάπτυξης, και δεν έχουν καμιά σχέση με ότι συμβαίνει στο βουνό.Δηλαδή δεν είναι ούτε καν σύμφωνα με τις αρχές που υποτίθεται ότι υπηρετούν.

Τέλος! Δεν περιγράφω ούτε γράφω άλλο για αυτά. 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ήμαστε άξιοι της μοίρας μας ακριβώς

Ανώνυμος είπε...

Νομιζώ ότι ήρθε η ώρα η τοπική κοινωνία να κάνει τον απολογισμό της και την αυτοκριτική της σχετικά με Τουρισμό, ανεμογενήτριες, λατομεία, αλιευτικό τουρισμό (12 μήνες) και μετά ξαναμιλάμε.
Υπάρχει επαγγελαματισμός?
Ποια ήταν τα λάθη μας?
Χρειαζόμαστε καθοδήγηση?
Τα ξέρουμε όλα και δεν χρειαζόμαστε τίποτα?

Ας απαντήσουμε αυτά πρώτα και μετά συζητάμε για τα υπόλοιπα.

Δημοσίευση σχολίου