Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016

Πάρτι από τον Σύλλογο Χοροδιάσταση στο κλειστό Γυμναστήριο! Στις 17 Δεκέμβρη.

Φέτος τα Χριστούγεννα, ακόμη μια φορά, τα καλωσορίζουμε διαφορετικά. Ο σύλλογος χοροδιάσταση διοργανώνει το Σαββατο 17 Δεκεμβριου, στο κλειστό γυμναστήριο Καρύστου "Παναγιώτης Μωρος" στην Εύβοια, ένα πάρτι αφιερωμένο στις αρετές του χορού με σκοπό να παρουσιάσει την υπέροχη δουλειά που γίνεται απο τους δασκάλους καθώς και να δώσει στους μαθητές - χορευτές την ευκαιρία να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους και να εκτονώσουν την επιθυμία τους χορεύοντας, αλλά κύριως σκοπός της εκδήλωσης αυτής ειναι να ευχαριστήσει τα μέλη του συλλόγου καθώς και να χαρίσει σε όλους τους παρευρισκομένους μία μοναδική χορευτική βραδιά μία ανάσα πριν τις διακοπές των χριστούγεννων. Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.00 σε έναν χώρο ειδικά διαμορφωμένο για τις λάτιν, ευρωπαϊκες, σύγχρονες, μοντέρνες, oriental, reggaeton, hip-hop χορευτικές επιδείξεις από τους καταξιωμένους δασκάλους Κρισίλια Σέβη, Χριστίνα Κόλια, Κετσερίδη Γιώργο και την guest χορευτική ομάδα Level Up.
Δίνουμε ραντεβού λοιπόν και σας υποσχομαστε μία βραδιά που θα ικανοποιήσει κάθε προσδοκία μικρών μεγάλων και σίγουρα θα δραστηριοποιήσει κάθε ενδιαφερόμενο να ασχοληθεί με τον μαγικό χώρο του χορού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ 27/1! ΟΧΙ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΟΧΗΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΣΤΑΝΟΛΟΓΓΟ!

  Αντί Αιολικό Μέτωπο Καρυστίας ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ 27/1! ΟΧΙ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΟΧΗΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΑΠ...