Σάββατο, 31 Δεκεμβρίου 2016

Ενημέρωση Εκχιονισμών 31-12-2016 για τον Νομό Ευβοίας.ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

Χαλκίδα, 31-12-2016
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ενημέρωση Εκχιονισμών 31-12-2016
Τρίτη μέρα κακοκαιρίας στο Νομό Εύβοιας, ωστόσο το Εθνικό και Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο παραμένει ανοικτό δίχως ιδιαίτερα προβλήματα. Σε κάποια τμήματα, βέβαια, κρίνεται απαραίτητη η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων, καθώς σημειώνεται παρατεταμένη χιονόπτωση.
Αναλυτικότερα, η κυκλοφορία διεξάγεται ελεύθερα στο τμήμα Ψαχνά - Προκόπι (Άγιος). Στη Βόρεια Εύβοια όλοι οι δρόμοι είναι προσπελάσιμοι (Κοκκινομηλιά, Κρυονερίτης, Κερασιά, Ταξιάρχης, Καστανιώτισσα). Το τμήμα Στενή - Στρόπωνες στη Δίρφυ ήταν ανοιχτό έως νωρίς το απόγευμα, οπότε και ξεκίνησε έντονη χιονόπτωση με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή να επιχειρείται η διάνοιξή του. Ομοίως, στην περιοχή της Σέττας καθώς και στο τμήμα Κάρυστος-Αμυγδαλιά. Τέλος, ελεύθερη είναι η επαρχιακή οδός Λέπουρων-Καρύστου.
Ο Φάνης Σπανός δήλωσε: «Διανύουμε την τρίτη μέρα έντονων καιρικών φαινομένων στην Εύβοια. Ο στόλος μας, ωστόσο, επιχειρεί αδιάκοπα προκειμένου να διασφαλίσει την ελεύθερη κυκλοφορία σε όλους τους δρόμους του Νομού. Υπενθυμίζουμε για μια ακόμα φορά πως θεωρείται επιβεβλημένη η κατοχή αλυσίδων και ο περιορισμός των άσκοπων μετακινήσεων ιδιαίτερα κατά τις βραδινές ώρες.»
Για οποιαδήποτε πρόβλημα οι πολίτες μπορούν να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Πολιτικής Προστασία της Π. Ε. Εύβοιας στο τηλέφωνο 22210-20000 όλο το 24ωρο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια σειρά που δεν πρέπει να χάσετε στο Netflix. " Black Earth Rising"

Ένα αστυνομικό-πολιτικό και κοινωνικό δράμα που μιλά για την γενοκτονία στην Ρουάντα, μόλις το 1994. Όταν δηλ εμείς εδώ δεν πιστεύαμε ποτέ ό...